S-a terminat ce a fost.
Așteptăm 1 mai 2025. Până atunci la căscat gura și ce o mai pica din răpitoare.
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Sezon 2025
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Sezon 2025S-a terminat ce a fost.
Așteptăm 1 mai 2025. Până atunci la căscat gura și ce o mai pica din răpitoare. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Sezon 2025Începe sezonul de pescuit!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Sezon 2025Trăim cu speranța că sezonul care va veni va fi mai benefic.
Re: Sezon 2025Mai benefic va fi sigur, acum, depinde daca pentru vanator sau pentru vanat.
Re: Sezon 2025Nu stiu cum e la altii, dar eu abia il astept....
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Sezon 2025Am debutat.
Prin a amenaja observatoare noi și puncte noi. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Sezon 2025
Felicitari Ghinda! Eu sunt curios de observatoare, poti pune poze? 9mm-12/76-222 Rem-30.06
Re: Sezon 2025Și noi am început munca în teren.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Sezon 2025Salutari!
A aparut cota pentru sezonul 2025-2026. https://mmediu.ro/domenii/mediu/managem ... 25-30-apr/ CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Sezon 2025Ieri, prima ieșire. Recunoaștere mai mult, să știu pe unde am de căutat. rapiță în neștire. Practic din ditamai câmpul sunt câteva locuri potențiale de văzut căprior. În pădure foarte greu, mai ales că nu sunt terenuri de vânatoare organizate. Deci am de foit mult.
De văzut, nimic din specia vizată, nu mai vorbesc de mascul. În rest, stivă de fazan, un iepuran. Fond în Ilfov. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Sezon 2025+1 Ghinda,
Tot aseara, tot langa Bucuresti, pe langa rapita (50% din suprafata fondului) mai e si orzoaica (inca 20%)...nici din asta nu vezi tzapul...fazani multi (probabil corelat cu "disparitia" mistretului care ii manca la greu ouale), vreo 7-8 iepuri (mici, pana in 2 kile), 4 tzapi si doua capre. Tzapii mici, pana in doi ani, doar unul de viitor pe la 3 ani (trofeu promitator pentru varsta lui). Nu au fost tantari dar a inceput sa ploua ![]() is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Sezon 2025Aseara am iesit si eu, am vazut 3 capriori buni si unul mic.Ies tarziu, si se tin pa langa liziere, nu ies in locuri largi, am batut putin din fond pentru ca s-a intunecat. Pana vine canicula,cel putin prin zona mea, e mai ok dimineata, stau mai mult iesiti sa se usuce si sa se incalzeasca. Sa vad cand imi gasesc timp pentru cautate dimineata. De altfel,asa imi place si sa-i vanez, la dibuit dimineata.
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare de caprior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Alex83 şi 8 vizitatori |
Publicitate
|