Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ordin cote
27 mesaje • Pagina 1 din 1
Ordin coteEvident, ACA a atacat din nou Ordinul de ministru, partial. Cauza are termen la 4 iunie. Si tot evident, la CA Brasov...Si cand vad prin presa ca javrele de la USR cer Ministerul Mediului, ma gandesc la ce atelier de casare o sa predau armele...
Re: Ordin cotePutin spus javre ! Astia numai rau au facut (nu mai amintesc momentele triste din pandemie....)
Dar sa speram ca nu mor caii cand vor javrele
Re: Ordin coteO bubă o văd prin prisma faptului că au primit termen în mai puțin de 10 zile. Înainte, cum pica!
Oare afirmația celui pus președinte: "O să îmi folosesc influența dată de funcție pentru a avea o justiție bună", combinat cu poziția de URS-ist convins (independent doar de ochii lumii), are deja efect? Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ordin coteAsta cu termenul e normal, potrivit legii, cererea se rezolvă de urgenţă. Influenţa în justitie inca nu a castigat-o (ma rog, sunt fanii #rezist, dar cam atat, deocamdata), dar va incepe: numirea procurorului general si a sefului DNA, reintroducerea justitiei in "campul tactic" al SRI, am mai trait astea...
Re: Ordin coteDin pacate, la CA Brasov e un cuib #rezist...pardon , reformisti
![]()
Re: Ordin coteMulțumesc @zeb. Nu știam teoria cu urgența. Atunci, Doamne ajută!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ordin coteS-a amanat pentru 30.06 . Data, nu calibrul... hai pe ei, sa-i facem pana atunci
![]()
Re: Ordin coteEpuizata deja cota ... si nu din cauza contestatiei.
Re: Ordin cotePână atunci se ducea peste 75%.m Iar judecata asta, va accelera procesul.
Tembeli! ongiștii! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ordin cotehttps://mmediu.ro/domenii/mediu/managem ... 2025-2026/
Nu e inca in Monitorul Oficial, dar o sa apara, probabil
Re: Ordin coteUrmeaza actiunea in anulare si cererea de suspendare, normal.
Re: Ordin cote
S-au publicat vineri in M.Of.
Re: Ordin coteTrist dar adevarat! Fix acum cand trebuie sa inceapa alergatul:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Ordin coteOare inteleg eu gresit sau cotele pentru "coloana verticală nr. 7" - selectie, raman valabile, acestea nefiind mentionate in textul de pe site-ul Curtii de Apel Brasov?
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Ordin coteEu am citit la fel, caprior mascul selectie nu s-a suspendat... Depinde si cum numaram coloanele, in fine, exista explicatii din fericire la care coloana se refera suspendarea.
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Ordin coteCe este mai grav.
Ministerul nu s-a prezentat. Deci ministrul acționează împotriva naturii! Cred că o vrea distrusă. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ordin cotePai sigur ca nu s-a prezentat, are in frunte o parasuta de la USR....sper ca va aduceti aminte ce am mai indurat cu acesti ong-isti/usr-isti, futu-le muma-n gat sa le fut...asa ne trebuie, sa ne conduca ong-istii, atata putem...
Re: Ordin coteCred ca functionarii ministerului sunt foarte preocupati acum de pastrarea job-urilor in noul context de restructurari / optimizari / justificari de pozitii si salarii...toti isi (cam) baga picioarele in asteptarea verdictului (daca mai raman sau nu pe post), iar "chestia" asta a noastra cu cotele de recolta la caprior intra la categoria tichie de margaritar chelului sau tara arde si baba se piaptana..
Doamna ministru pare focusata pe gestionarea calamitatilor naturale, gropile de gunoi, problema ursilor (unde sincer, cel putin pana acum a avut o pozitie foarte echilibrata) si "destructurarea sistemului mafiot" din Romsilva ![]() ![]() Sincer, vreau sa vad cate din asociatiile de vanatoare (alea foarte curajoase si agresive pe online) vor cere despagubiri ministerului pentru planul de recolta nerealizat... is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Ordin coteA avut pe dracu'.
Echilibrat ce? Că dă dispoziție la silvici să vină specialiștii de ong să rezolve, că sunt mai capabili? ............. De citit mai multe ziceri! Și analizate la rece! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ordin coteGarda Forestiera a trimis deja adrese catre gestionari cu "...rugamintea de a NU emite autorizatii de vanatoare pentru mascul trofeu, femele si tineret".
Da-i putin timp ca sa isi arate adevaratele intentii ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Ordin cote@ghinda, @biriuck
Cel putin pana acum, pe subiectul ursi nu a adoptat strategia deja consacrata, adica "hai sa mai facem un studiu de fezabilitate ca ala existent e depasit si nu mai tine cont de realitate"...afirmatia ei ca "ideea că noi putem să gestionăm 12.000 de urşi într-o ţară care nu permite decât 3.500-4.500 de urşi gestionaţi este una nerealistă şi va duce în final la multe tragedii" pentru mine inseamna ca a acceptat cifrele din evaluarile facute. Cel mai simplu era sa demareze o noua evaluare la nivel national si ingropa subiectul pe durata mandatului ei. Mai departe, cum va face efectiv, ce solutie operationala / legislativa va gasi, ramane intr-adevar de vazut..nu imi pun mari sperante, sincer, in ultimii 30 de ani, singurii ministri care au aparat vanatoarea si nu s-au speriat sa propuna macar niste masuri cat de cat corecte, au fost cei de la udmr, si aici jos palaria is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
Re: Ordin cotehttps://www.stiripesurse.ro/masurile-ca ... 62424.html
Avand in vedere stirea de mai sus, nu stiu daca ne putem astepta la rezolvarea problemei. Am impresia ca vom asista la alte experimente fara legatura cu realitatea din teren. 12/70, 12/76, 30.06, 9,3x62
Re: Ordin coteCitind cam tot ce s-a scris / publicat pe subiect (am urmat sfatul lui Mugurel
![]() ![]() is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
De la căpitanul klingon Chang citire în ultimele clipe ale bătăliei de la Khitomer (Star Trek VI The Undiscovered Country). După ce a spus asta a lovit torpila fotonică. Tare mă tem că urmează o grămadă de torpile fotonice lansate împotriva vânătorilor. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ordin coteCred ca sezonul asta vom vana migratoare, sacal si, pe unde mai e, mistret. Au contestat si ordinul privind celelalte specii,de data asta din timp, nu vom mai avea norocul de anul trecut, sa invocam ca sunt aproape facute cotele la unele specii, ori ca se termina sezonul la unele specii. Atata am tinut degetele incrucisate sa nu de Min Mediului la USR, da nu am avut norocul.
A propos de declaratia ministrei cu ursii, parea ok, dar daca citim pana la sfarsit, o tine tot cu gardurile electrice si celelalte rahaturi ong-iste, si ca ia in calcul si cote, dar nu de ursi mari, care “ sunt vanati ca aduc mai multi bani” si prezinta un mecanism cu curu-n - sus, cum ca ursii tineri si femelele vin langa om pt ca se vaneaza ursii mari…
27 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoare de caprior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori |
Publicitate
|