Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 03 Feb 2026, 16:07
|
|
|
Anunturi de Vanzari-cumparari pentru orice tip de arma
Moderator: the_mav
de antonescu pe 01 Oct 2025, 09:09
Carabina WINCHESTER XPR THR14X1 30.06 NS, filet teava, pat de plastic negru Luneta Swarovski Z6i 1-6x24 , cu baterie , cerc luminos rosu, neagra , aluminiu
Luneta cu inele si lipita , reglaj 100m punct ochit punct lovit Ambele cumparate de noi , factura , in stare excelenta Fara lovituri , zgarieturi , alte defecte Cu carabina s-au tras 29 de cartuse Se vind fiindca nu se mai folosesc Se vind conform legii
Se ofera cadou: Lacat cu cifru pentru tragaci Cutie plastic neagra transport carabina Curea sintetica neagra transport carabina Protectie din plastic pentru luneta
Toate cele de mai sus se afla in localitatea Deva. Pret: 11000 RON ( tot pachetul mentionat ) Mai multe detalii rog mesaj in privat. Multumesc.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
-
antonescu
-
- Locaţie: Deva
de mexx20_ro pe 05 Oct 2025, 15:12
Buna ziua. Vindeti separat luneta? Un nr de telefon? Mulțumesc frumos.
www.dronaoradea.ro
-

mexx20_ro
- Veteran
-
- Locaţie: Oradea / Stei
de antonescu pe 13 Oct 2025, 14:24
Nu as vrea sa vand separat, luneta e lipita si reglata pe carabina. mexx20_ro scrie:Buna ziua. Vindeti separat luneta? Un nr de telefon? Mulțumesc frumos.
-
antonescu
-
de pipabh pe 14 Oct 2025, 16:00
antonescu scrie:Nu as vrea sa vand separat, luneta e lipita si reglata pe carabina. mexx20_ro scrie:Buna ziua. Vindeti separat luneta? Un nr de telefon? Mulțumesc frumos.
Lipita? Cum? Cu ce? Poze sa ne lamurim putin!!!!!
-
pipabh
- Veteran
-
de antonescu pe 15 Oct 2025, 09:32
pipabh scrie:Lipita? Cum? Cu ce? Poze sa ne lamurim putin!!!!!
Acest timp de luneta este prinsa cu inele fixe pe carabina ( cea mai sigura prindere ) dar pt mai multa siguranta ca nu cumva sa se miste de la recul sau daca o trantesti sau ceva, se mai pune adeziv pe inele. Asa a fost montata si reglata ! Mai multe detalii si foto/video in privat pt cine doreste sa cumpere. Multumesc.
-
antonescu
-
de pipabh pe 15 Oct 2025, 19:55
antonescu scrie:pipabh scrie:Lipita? Cum? Cu ce? Poze sa ne lamurim putin!!!!!
Acest timp de luneta este prinsa cu inele fixe pe carabina ( cea mai sigura prindere ) dar pt mai multa siguranta ca nu cumva sa se miste de la recul sau daca o trantesti sau ceva, se mai pune adeziv pe inele. Asa a fost montata si reglata ! Mai multe detalii si foto/video in privat pt cine doreste sa cumpere. Multumesc.
Cred ca inteleg ce vrei sa spui, hai sa-ti povestesc sa intelegi: sunt inele fixe cu baza integrata! Sa stii ca nu cade de pe arma nici cu alte prinderi daca sunt exploatate corespunzator! Cat despre miscatul lunetei la recul si la trantit..............te-a vrajit bine cel care ti-a montat-o! De la recul nu are voie sa se miste iar daca dai cu ea pe jos ...acolo e alta poveste care nu tine de adeziv!!! Sper ca nu ati pus adeziv si pe "surubelele" de la prinderea lunetei ci doar pe "surubelele" de la prinderea pe culata (nu ca ar fi trebuit!) P.S. - ce adeziv ati folosit? Daca doresti sa vinzi luneta sau arma separat o desfaci si o vinzi! Nu poate avea arma o luneta vesnica cu montura aceea!
-
pipabh
- Veteran
-
de Ghinda pe 16 Oct 2025, 06:10
După cum scrie, a pus locktite, cel mai probabil, pe inele. Dacă nu a pus pe șurubele, o să iasă o lunetă jupuită rău. Atâta tot. Și depinde și de care locktite a folosit!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
-
Ghinda
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
de antonescu pe 27 Oct 2025, 11:28
Cand a fost reglata s-a pus adeziv doar pe inele nu si pe suruburi. Nu stiu ce adeziv este , dar mi s-a spus ca se poate da jos fara probleme. Este o luneta excelenta atat pentru goana cat si pentru panda, eu am folosit cu succces, iar cine a mai folosit stie despre ce este vorba. Cine doreste sa cumpere poate sa faca proba inainte.
-
antonescu
-
de pipabh pe 27 Oct 2025, 16:31
[quote="antonescu"]Cand a fost reglata s-a pus adeziv doar pe inele nu si pe suruburi. Nu stiu ce adeziv este , dar mi s-a spus ca se poate da jos fara probleme. Este o luneta excelenta atat pentru goana cat si pentru panda, eu am folosit cu succces, iar cine a mai folosit stie despre ce este vorba. Cine doreste sa cumpere poate sa faca proba inainte.[/quote} Te rog nu insulta cunostintele grupului! Este o luneta excelenta de goana!! Atat! Panda...mai cu altele. Nu spun ca nu poti vana la panda cu ea , cum poti dar nu excelent! Adeziv pe inele!! Cool, adica misto!
-
pipabh
- Veteran
-
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Goose şi 37 vizitatori