Se vinde Ai reguli de urmat.
Moderator
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
IJ 12/70Moderator: the_mav
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Re: IJ 12/70Pare că a văzut ceva iepuri la vremea ei pușca asta. Prin studenție am cumpărat și eu o pușcă de la un milițian. Nu era general, ci maior pe la pașapoarte. Nu a contat că a fost milițian, dar arma a fost bună și cu noroc.
În mod normal nu se acceptă punerea unui anunț de vânzare din partea unui membru al forumului cu doar două postări, inclusiv anunțul de vânzare, dar având în vedere situația, treacă meargă. O pușcă care a prins vremurile bune ale vânătorii poate își va găsi un nou proprietar. Cred că afișarea unui preț, unui număr de telefon și a unei locații ar fi în avantajul ambelor părți, vânzător și cumpărător. Merge și prin mesaje lăsate direct pe forum de către cei interesați, cum dorești. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: IJ 12/70Oameni răi moderatorii ăștia. Încearcă să pui anunțul respectând regulile forumului:
- Descrierea cât mai detaliată a bunului oferit spre vânzare - Prețul cerut/oferit dacă este cazul - Telefon de contact - Locația vânzătorului/cumpărătorului viewtopic.php?f=69&t=17590 Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: IJ 12/70Moderat.
Respecta regulile forumului. Moderator IJ 12/70, CZ 16/70 , Mouser 30.06, Zastava 222 Rem
Re: IJ 12/70Văd că ori nu pricepi ori te faci că nu pricepi despre Regulile forumului. La următoarea încheiem socotelile.
Moderator Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Catare plina si tie. Moderator IJ 12/70, CZ 16/70 , Mouser 30.06, Zastava 222 Rem
Nu vinzi nimic aici; incearca narmao sau olx; motivul este atitudinea si obraznicia. Data viitoare te dau afara fara ezitare. Moderator Topic inchis. IJ 12/70, CZ 16/70 , Mouser 30.06, Zastava 222 Rem
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Goose şi 52 vizitatori |
Publicitate
|