| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Digitalizare Politia Romana/ SAESP
80 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPAm prieteni in zona Constanta si stiu din discutii ca interactiunea cu cei de la Constanta este foarte OK si acolo. Bravo celor care au inteles ca vorba dulce mult aduce.
In definitiv in fiecare jutet sunt convins ca stiu ei care le sunt "clientii" de care trebuie "sa aiba grija" si care au potential de-a crea probleme. Incet incet cu anii si generatiile, se mai schimba si lucrurile Pana la urma o abordare de bun simt si respect reciproc nu poate fi decat de bun augur pentru toate partile implicate RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESP
Asta mi se pare un mare pas inainte. Pana anul trecut, la Cluj, trebuia lasat permisul impreuna cu arma pentru aprox. o saptamana, pana permisul era completat de politist si semnat de comandant (de parca el ar verifica documentele si arma). Daca permisul se completeaza pe loc si se semneaza de catre politistul care a facut verificarile se sare peste un drum inutil. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Salutare. Eu nu am afirmat sau sugerat asa ceva. Permisul a fost semnat de catre altcineva decat lucrătorul care a facut verificările, in timpul in care inca se faceau verificarile, permisul a fost dat la semnat. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Salut. Te rog spune-mi daca cererea pe care ai completat-o si trimis in aplicatie este cea denumita "cerere generala" ? Ca sa fiu sigur ca depun ce trebuie. Multumesc RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Salutare, Se poate folosi si acel formular, dar este unul mai potrivit: “ Eliberare permis de armă sau după caz a înscrierii armei ori a țevii în acest document” Toate cele bune. 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Atata timp cat permisul este semnat pe loc, tot e bine. Ca semneaza comandantul sau seful serviciului nu conteaza. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPNote 10 pentru serv arme cluj: in week incarcat factura, autorizatie si certificat conformitate, completat cererea de inscriere in permis si luni cererea aparea deja aprobata. Mers cu arma si inscrisa pe loc la ghiseu. Foarte usor si rapid, bravo lor
![]() RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPla caras-severin e functional.
am depus cerere de autorizare a 2 arma la urgenta si a fost si proximistul la verificat. nu mi-e clar inca daca imi trimit autorizatia online sau trebuie sa o ridic de la ei
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPNu prea înțeleg. La al doua arma a venit polițistul sa te verifice? De ce?
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPAsa scrie in lege Bre.
Nu exista deosebire intre prima si a zecea arma din p.d. v. al procedurii. Exceptia Este ca atasezi permisul nu fisa med si avizul. Dar e de mult asta ...Ani buni. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPLa mine au venit la prima arma doar cei de la arme sa verifice dulapul si apoi doar controale de rutina. Nici la prima si nici la următoarele doua nu au venit cei de la politia de proximitate sau de la alte departamente.
da, la fiecare arma vine. verifica dulap, trage de el, verifica munitia, face proces verbal... etc de vreo 5 ani e asa
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPDepinde de județ. Și de cel care este la arme și dă tonul.
Exemplu: La ilfov era cam nasol. Acum, după plecări la pensie, de mai mare dragul la Ilfov. Am plecat cu permisul vizat pe loc. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPBuna ziua,
Ieri 21/01/2026 in Jud. Timis am reusit sa depun si eu online cererea prin https://appearm.politiaromana.ro/ (cu toate decumentele necesare ) pentru procurare prima arma letala. Va tin la curent cand o sa fie eliberata autorizatia (de la alti colegi am inteles ca ar fi cam in 2 saptamani gata desi nu cred) O zi faina!
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPAr fi bine să treci pe la niște salutări!
Moderator Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPRevin cu noi informații, vineri 23 a fost polițistul de la secția de care aparțin sa verifice dulapul.
Până acum foarte repede s au mișcat, vedem de acum încolo.
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPChiar glonț s-au mișcat!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Sincer, pana acum da. Politistul de proximitate a zis ca imediat cand ajunge la sectie incarca documentele (procesul verbal) si o sa le trimita si pe mail. Eu astept cu sufletul la gura sa se schimbe statusul cereri mele. O sa revin cu noi info (sper saptamana asta)
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPBuna ziua la toata lumea!
Revin cu noi informatii Azi 05/02/2026 mi a fost aprobata cererea pentru procurare prima arma !! Deci functioneaza aplicatia si destul de repede se misca lucrurile la Timis.
Re: Digitalizare Politia Romana/ SAESPSchummacher nu alta!
Spor la cumpărături! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
80 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 36 vizitatori |
Publicitate
|