Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 10 Iun 2026, 16:41
|
|
|
Pasari nobile si rare pentru care s-au nascut orgolii mari . Prepelita este "dresor" de caini pentru aret . Sitarul este competitia suprema pentru orice vanator de pasari . Pasari sezoniere . S-au scris carti intregi despre vanatoarea la sitar .
Despre becatina va lasam pe Dvs sa ne scrieti .
Moderator: Sly_Fox
de Mircea-B pe 05 Iun 2026, 09:58
Salutare, In dimineata asta am primit o informatie pe care nu am putut s-o confirm si din alte surse. Se pare ca AGVPS ar fi incheiat un contract de colaborare cu ICAS Brașov si Universitatea Transilvania din Brasov pentru realizarea unui studiu de evaluare la prepelita, incepand din data de 02.06.2026. Presupun ca asta are legatura cu discutiile care au avut loc la Congresul AGVPS privind posibilitatea suspendarii/inchiderii sezonului de vanatoare la prepelita. Are cineva mai multe detalii?
12/70, 12/76, 30.06, 9,3x62
-

Mircea-B
- Membru important
-
- Locaţie: Bucuresti/Buzau
de hunterb pe 07 Iun 2026, 10:08
Salut,
Nu stiu despre asta, dar stiu tangent cu topicul...pe ordinul aflat in dezbatere publica privind cotele de recolta pentru sezonul asta (in afara de caprior unde avem ordin separat aprobat) se pare ca duamna min vrea reducerea cotelor de sus pana jos (fara justificare aparenta)...singurul comentariu de "bun simt" pe subiect pare a fi cel legat de neacordarea de cote marite celor care nu si-au indeplinit cotele sezonul trecut.
o zi buna,
hunterb
is more fun in hunting with the handicap of the bow than is in hunting with the sureness of the gun
-

hunterb
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
Înapoi la Prepelita , sitarul si becatina
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori