eltorro scrie:Toyota Tacoma a iesit castigator :
Tacoma este varianta pentru America al Hilux-ului de la noi .
4x4 pentru vinatoareModeratori: Alin3006, mialxx, popaliviu, the_mav, RazvanGTC, GTC Auto SHOP
De asta nu o sa-l ai ,pentru ca tu singur spui ca nu o sa-l ai ! Nu m-am putut abtine sa nu intervin dar este gresit sa gandim asa. Spune ca o sa-l ai si-l vei avea !
Am mare nevoie, poate stie careva, de o turbina pentru un motor Subaru 1,8 l turboinjectie, benzina de 135 CP. Mi s-a spart respectiva turbina(tubosuflanta) si nu prea se mai gaseste asa ceva. An fabricatie 1986 este un motor din ala boxer iar masina este un Leone. Multumesc!
EchipamentGhinda daca nu gasesti turbina ,poti merge si fara pt ca ai destui caluti la Subaru si fara turbsuflanta
O poti reconditiona la Sinaia la Mecanica fina si mai este o firma la Satu Mare ,sau cauta la dezmembrari
SubaruLa banii aia cumperi masina cu totul din Germania sau Olanda
Re: Subaru
Pai am dat pe masina 1300 euro. Si am gasit una cu 500, neimatriculabila.
@Razvy
Cat de iute trebuie raspuns? Maine este tarziu? Trebuie sa vorbesc cu mesterul ce a lucrat la masina, ca maine dimineata se pare ca ii vine una la service. @Nanuk Multam frumos, vad ca Razvy l-a dibacit pe meserias.
Mugurele trebuie sa-mi spui repede ca ala nu ma asteapta . a spus ca cineva a cistigat piesa la licitatie dar nu a platit , in cazul asta omul poate sa vinda piesa . Spune-mi si eu il caut numai sa mai fie piesa:)
Nu le ai cu Ebay :::))) inveti ai vazut ? numai sa fi atent ca sint multe tepe pe acolo . Hunt Safe
Poate sa imi dea cineva mai multe amanunte despre un Opel Frontera 2.2 DTI? (fabricatie dupa 2000, EURO 3, la mana a doua pana in 100.000 km) Un consum real? Am observat in multe locuri dat 8,5%, si ca ar avea ceva probleme din proiectare cu discurile de frana. Sau alte defecte constatate.
Nu sunt interesat de partea de OFF ROAD. Ma bate un gand de ceva timp si am o fixatie pe acesta masina, problema este ca nu stiu prea multe despre ea masina de preferat ar fi sa uit de ea in favoarea unei berline clasice. Masina va fi folosita cam 25% pe drumuri de tara, 75% asfalt si 80% din acest procent in oras ceea ce insemna ca consumul va ajunge undeva pe la 11%. Dar nu este bai neaparat consumul masini. Ci ma intereseaza cat de fiabila este. Accept si alte sugestii de marca. Concureaza cu Skoda Octavia, VW Passat - 1.9 TDI. Care de fapt raman primele obtiuni. Si daca scot oligofreni astea taxa voi opta si la o masina doar pentru mersul la vinatoare de 2000-3000 de iepuroi. Am ceva calcule si pana la sfarsitul anului trebuie sa le lamuresc. Ma incurca astea cu taxa lui peste. Multumesc celor care imi vor raspunde. Stafie Ionut
Frontera nu este o masina foarte fiabila si la 100.000 km poti sa ai necazuri mari cu ea...de obicei lucrurile marunte te scot din minti...nasul meu lucreaza la Opel si nu o recomanda la nimeni. De departe cea mai buna optiune din ce ai enumerat tu e Octavia Combi. E foarte fiabila si un interior spatios (pleci cu toata familia si tot mai ai loc)...motorul de 1.9 e deja legendar, la fel de fiabil si suficient de potent... e un motor corect. Octavia e compromisul ideal. Daca mai pui ca poate ai noroc de un 4x4 Combi, nu-ti mai trebuie nimic. Pasatul este practic cam aceeasi masina dar aici deja ai parte de confort...ceea ce inseamna ca platesti mai mult.
Una peste alta, alegerea mea e Octavia Combi ... si ca sa fiu multumit pe deplin, Octavia Combi 4x4. PS: consumul la Octavia 1.9 ? Care consum...? Nici nu stiam ca are asa ceva
Are nasu-meu octavia combi. E masina de de asfalt nu de mers pe drumuri neumblate. 4x4 e sa iesi din parcare daca a nins. E prea joasa ca sa o incarci si sa iesi cu ea de pe asfalt, eventual 100 m "la iarba verde". Frontera cu doua usi are un prieten, cam troncane ... probleme dese la amortizoare ... omul o foloseste sa merga cu ea in parchet la padure. E o masina destul de simplu construita, ca si toate opelurile, de fapt. Piese sunt pe toate drumurile (chiar daca numai la comanda) ....
Impartasesc parerea lui Flandra. Opel Frontera nu este o masina fiabila.
Comparatie intre cele doua (Frontera si octavia combi) nu se prea poate face. Oricat de proasta ar fi prima (si este) tot este mai buna-n teren decat octavia.
Multumesc de raspuns. Verdictul este clar voi renunta la Frotera doar pentru ca se pare ca nu este fiabila si fiind singura masina daca asi fi achitionat-o deci nu se merita, poate ca a doua masina pentru damblale da. Era singura masina la care asi fi putut face un compromis,o masina pe care sa o folosesc si la vinatoare, ce ma incanta la ea in primul rand aspectul, in 4 portier destul de spatioasa, inalta, un motor destul de mic, pe motorina, cat de cat cu consum micut in comparatie cu altele, asa cum am spus doaream mai mult sa o folosesc pe sosea, oras, mai putin off road, ma gandeam ca daca nu va fi folosita cu pregatere pe drumuri accidentate ar fi mai fiabila, plus taxa de prima inmatriculare, impozit mai mic .
Masina pe care o voi achititiona nu va fi folosita la vinatoare, sau asa cred Am incercat sa ma orientez pe un 4x4 luat de la noi. Fara suparare si facand o comparatie si fara a generaliza, cu ce se gaseste afara, unii sunt chiar nesimtit ce pret pot cere pe unele masini, anunturi de genul vand sasiu doua roabe de rugina si cinci de piese de schimb si deja vezi la pret trei zerouri este culmea tupeului dupa parerea mea. Probabil UE are dreptate legat de discriminarea privint taxa de prima inmatriculare, daca faci socotelile si adaugi la ale noastre acea taxa dai in dambla ce pret poate sa iasa. PS: Si mai am o fixatie si mai veche si mai damblagita. Cea cu compariment in spate, iti faci un fel de cameruta iar cand de chisca de bibilica iti pui curul pe scaun, stanga pe covrig, dreapta pe maneta, tapaliga pe pedala si ii dai blana ... Sper sa nu fiu off topic: http://images.google.ro/images?gbv=2&sv ... &q=zil+157
Sa-l stapanesti sanatos si sa nu te lase la greu!
Exista motorizare pe Patrol de 3.3l ? Eu stiam doar de 2.8 la modelul vechi si de 3.0 la modelul nou. In ceea ce priveste faptul ca l-ai achizitionat in 3 usi, nu poti decat sa fi fericit...asa obti unghiuri de degajare mai mari si te descurci si mai usor in teren cu denivelari pronuntate...daca mai pui la socoteala ca bara stabilizatoare (era sa zic destabilizatoare
Înapoi la Off road si aventuri pe 2 sau 4 roti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori |
Publicitate
|