| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
OFF-TOPICModerator: popaliviu Baieti am o intrebare pentru voi.
Este legala introducerea unui arc de vanatoare in tara, in conditiile in care vanatoarea cu arcul este ilegala? Vreau sa il procur din America. Se platesc ceva taxe? Cam care ar fi procedura? Va multumesc !!!
Este cat se poate de legala, din ce stiu eu, introducerea unui arc de vanatoare in tara.Pentru detalii cred ca Jon este in masura sa-ti ofere informatii pentru ca el stiu ca a achizitionat un arc din state.Bineinteles ca FOLOSIREA arcului la vanatoare este interzisa dar achizitionarea lui nu are de ce sa fie.In fond il poti folosi la tir de agrement.Daca nu ma insel trebuie mers la politie totusi sa-l inregistrezi.Sub ce forma habar n-am avand in vedere ca nu are serie.Legile romane.....
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Aceeasi procedura ca pentru armele A.C. sau pistoale cu gaz si bila: cerere, iei hartiuta care-ti da dreptul sa-l cumperi, rezolvi cu importul, formalitati vamale si te prezinti sa-toi elibereze hartiuta care-ti da voie sa-l detii.
Asta e teoretic. La arcurile si arbatele vandute prin magazinele de vanatoare o sa-ti ceara hartiuta ca sa-l poti cumpara. Am vazut arcuri si la magazine sport, e drept ca ceva mai subtirele, si se vindeau la liber. Cica ar fi o limita de incadrare in functie de categoria de putere dar n-a stiut nimeni sa-mi spuna cum se apreciaza si incadreaza arcurile in lege in functie de limita aia. In lege nu se face nicio diferenta. Cel mai bine intrebi la politie sa vezi ce vor ai tai.
O sa mi-l cumpere cineva din America, care este vanator cu acte in regula acolo. O sa mi-l aduca cu avionul atunci cand vine in tara si ma intrebama daca o sa il opreasca aia in aeroport in Romania sau daca o sa aiba alte probleme. Sa stiu si eu sa-i explic omului.
Trimite-i un mesaj pe PM si roaga-l sa te ajute cu informatiile. Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Daca o echipa joaca bine,cealalta joaca slab sau prost.Romanii au jucat bine cu multa determinare si in viteza cum nu i-am vazut de mult.Dublajele pe aripi in aparare au fost extraordinare,daca va mai amintiti acolo ne-au omorat olandezii in ultimile 2 meciuri.Un rezultat bun pt noi.Mutu nu a mai fost un individualist.Am fost placut surprins.Pronosticul meu a fost:o luam la 2 goluri diferenta
Peace
initial am zis ca ne-o furam da dupa ce am vazut inceputul meciului eram ferm convins ca ii batem. parca in repriza a doua s-au cam lasat ai nostri ! oricum a fost un meci frumos, mult mai frumos ca celalate jucate de nationala.
" Unde este vointa se gaseste si posibilitate ! "
Văd că nimeni nu a remarcat prestaţia oligofrenului stelist bănel nicoliţă.
A ajuns bănel, un terchea-berchea in naţională, mai bun decât Claudiu Niculescu. Asta, văzut de Piţurcă. Trebuia să-l bage în poarta pe Coman, ca să fie tacâmul complet, că uitasem de Rădoi, alt împiedecat . MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
@ ursus de ce te legi de prestatia lui Radoi?Nu e in forma maxima dar ieri chiar a fost util echipei.Iar Lobont asta nu e departe de Carlos la gafe.Nu uita celebrul gol luat de la norvegieni.Referitor la Niculescu,cred ca e mai bine pentru el in bratele Muntencei decat la nationala.
J.M.BROWNING @ BRO
Guns,Pistols,Amunition @ Fishing Tackle
Poate ca ne-au lasat ei, ca nu aveau chef de munca Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Merg pe mana Ursului.
Banel a fost permanent depasit si fizic si psihic. Ca atacant trebuie sa ai viteza nu plumb in picioare. Parca de cateva meciuri tot asa se manifesta, nu mai este ce a fost, ca la inceput a facut figura frumoasa. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Inlatura sensul figurat al expresiei.
Nu pre stiu cum joaca Banel, dar figura frumoasa n-are cum sa faca.
Un pronostic pentru meciul de azi: 5-0 !!
Am vazut ca va juca Zicu in locul lui banel! Doamne-ajuta ! CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!! Val, m-ai lasat singur impotriva tuturor de parca as fi rapidist !!! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Doamne-ajuta sa batem cu scorul asta,dar cu ratangiul ala de Zicu mare minune.Poate baga jucatori valorosi cum ar fi:Radoi,Nicolita,Goian,etc.Atunci da,ar fi sanse mari sa-i batem la scor,altfel...
Pronostic: 4-0 Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
spune nene ca spui bine.............
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori |
Publicitate
|