| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Bancuri / Glume / AmuzamentModerator: popaliviu Un banc amuzant:
Băsescu, Năstase şi Vadim naufragiază pe o insula. Pentru a găsi ceva de mancare, se despart: Năstase merge spre stînga, Băsescu înainte şi Vadim la dreapta. Năstase, mort de foame, îl vede pe Băsescu prăjind ceva. Neştiind cum să intre în vorbă, cei doi fiind duşmani, îi spune: Auzi, mie nu-mi prea place de Vadim ăsta. La care Băsescu îi răspunde autoritar: Nu-ţi place, nu mănînci!
Se apropie Mihai de Ion shi zice:
-Dar unde ai despărut săptămîna trecută? - Am fost in Africa, la un safari!!! - Shi ce ai împushcat? - Un leu, o zebră shi 5 peminenushi!!! - Peminenushi??? Ce mai este shi asta, prima dată aud??? - Păi sint negrii care fug prin savană shi strigă: "PE MINE NU!!!!" Un banc cam rasist..... dar asta e....
Un raspuns la alt topic mi-a adus aminte de un banc :
Sotia unui informatician constata ca nu mai au paine : Ea : vezi ca nu mai avem paine, dute si cumpara una El : OK Ea : daca au pateuri ia cinci bucati El : OK la magazin : El : aveti paine ? vanzatoarea : da El : aveti pateuri ? vanzatoarea : da El : perfect, atunci dati-mi cinci paini ...
Un cioban intra intr-un compartiment de tren in care se afla o tanara domnisoara de la oras. Tanara este cam nemultumita de companie, dar neavand ce sa faca, continua sa citeasca o revista. Ciobanul scoate o sticla de palinca din desaga, trage o dusca zdravana, dupa care intinde sticla tinerei:
- Domnisoara, doriti? - Nu, multumesc, raspunde intepat domnisoara si se trage mai la marginea banchetei. Ciobanul scoate din desaga o bucata de paine, una de cas, o ceapa, si incepe sa manance cu zgomot. Dupa doua imbucaturi, intreaba pe domnisoara: - Domnisoara, doriti? - Nu, multumesc, raspunde aceasta, continuandu-si lectura. Terminand de mancat, ciobanul isi rasuceste o tigara din hartie de ziar si, dupa ce trage vreo doua fumuri, intreaba pe domnisoara: - Domnisoara, doriti? - Nu, multumesc, raspunde aceasta stramband din nas. - Apai, domnisoara, dupa cum fu discutia, eu socot ca de fu*ut nici nu mai are rost sa va intreb. moartea e in folosul vietii
I: De unde se obtine lana pura, virgina?
R: De la o oaie urata. Doi ciobani pe malul unui lac cu oile. Din lac se aude cineva tipand: - HELP! HELP! HELP! Unu dintre ciobani: - Ce zice ala ma? - Zice ca help... Baciu Gheorghe statea rezemat in bata si privea in zare. -Ce faci, bace Gheorghe, sezi si cugeti? -Ba, numa' sed! I: Cum gaseste un cioban o oaie in munti? R: Acceptabila. moartea e in folosul vietii
Erau Ion si Maria in luna de miere la un hotel. Deodata suna telefonul Mariei.Era mama ei.
Mama:marie, ati facut si voi ce fac tinerii? Maria:Nu Mama:Pai voi ce faceti acolo? Maria:Eu ma uit la televizor si Ion citeste ziarul. Mama:Spunei lui Ion sa bage ce are el mai gros in gaura unde faci tu pipi.Va sun mai incolo! Maria:Bine.Pa! Maria si Ion fac in tocmai.Dupa o ora suna din nou mama Mariei: Mama:Ati facut ce am zis eu? Maria:Da. Mama:Si cum e? Maria:Ion e de o ora cu piciorul in WC moartea e in folosul vietii
Ion si maria mergeau pe strada. Maria ii zice lui Ion: ma Ione, io is lezbi.
Ion: ce-i aia? Maria: vezi femeia aia de pe strada? Ion: da o vad si cei cu ea? Maria: mie imi place de ea si as vrea sa fac sex cu ea. Sta Ion un pic dupa care zice: tu Marie, cred ca si io is lezbi. Seara, Ion si Maria se pregatesc de culcare. Ion iese afara sa se usureze. Se intoarce peste citeva minute cu pantalonii uzi. Maria il intreaba: - Ploua? - Nu, bate vintul. moartea e in folosul vietii
Ion si Maria in vizita la gradina zoologica vad la un moment dat cusca leului deschisa. Se uita in stanga, se uita in dreapta si vad in cele din urma pe ingrijitor:
- D-le unde-i leul? - La leoaica. Maria curioasa intreba: - Si... cat sta la leoaica? - Cam o ora. - I-auzi Ioane sta o oraaaa!!! - De fa Marie, eu nu sunt leu. Merg ei ce mai merg si vad cusca tigrului deschisa. Aceeasi poveste la care Maria i-l intreaba pe ingijitor: - Si cat sta acolo la tigroaica? - Doua ore. - I-auzi Ioane... 2 oreeee!!! - De fa Marie, eu nu sunt tigru. In fine ajung la cerb si afla de la ingrijitor ca sta la ciuta doar 5 minute. Aunci Ion spune: - Vezi fa Marie ca sta 5 minute! La care Maria raspunde: - Bine mai Ioane, dar si ce coarne are! moartea e in folosul vietii
Gheorghe isi inmormanteaza soacra. Vine omu' nostru acasa si cand sa deschida poarta ii pica o tigla in cap. Gheorghe contrariat se uita spre cer:
- Ai si ajuns, scarba?! I: Cum s-a numit soacra lui Adam? R: Adam nu a avut soacra. El traia in paradis. Un vanator pleaca intr-un safari cu soacra-sa si su sotia. Intr-o seara prin jungla soacra se rataceste si vanatorul si sotia pleaca sa o caute. Intr-un tufis o gasesc impietrita de groaza in fata unui leu care ragea din toti rarunchii. Vazand asta sotia zice vanatorului: - Ce facem acuma? - Nimic, raspunde vanatorul, leul s-a bagat singur in treaba asta lasa-l sa se descurce.. La usa suna un tigan si intreaba: - Nu aveti cumva vreo vechitura de care v-ati putea lipsi? - Stai putin s-o chem pe soacra-mea! moartea e in folosul vietii
La tribunal se audiaza martorii:
- Cand ati vazut ca inculpatui intentioneaza sa-si arunce soacra de la etaj, de ce n-ati intervenit? - Pentru ca am vazut ca inculpatul este destul de puternic ca s-o faca si singur... Mama soacra, cat stai pe la noi? - Cat sunt primita cu drag, fiule... - Ce pacat! Nici macar la o cafea nu stai? - Soacra-mea e ca ziarul. - De ce, stie atit de multe noutati? - Pe naiba, apare zilnic. moartea e in folosul vietii
Ion si gheorghe stau de povesti.
La un moment dat discutia aluneca catre neveste si Ion: Ba Gheorghe, am o nevasta, un inger de femeie ma, auzi, un inger ma, nu alta, un inger!!!!!!!!!!!!!!!! Gheorghe asculta, tace si dupa un timp: Ioane ai dreptate ma. Nici a mea nu e om!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunteti belea nu alta.
Hai sa va zic si eu unul mai vechi: Ursul, lupul si iepurasul trageau o betie. Dupa doua sticle iepurasul clacheaza si adoarme. Dupa un timp se scoala si ii vede pe urs si lup lungiti pe langa el fara sa scoata o vorba si zice : Bai da rau mai fac la bautura. Stafie Ionut
Trei maicute dau coltu si ajung la poarta raiului unde Sf. Petru incepe sa puna intrebari sa vada daca le lasa sa intre sau nu.
- Ia spuneti maicutelor care si cum ati pacatuit. Prima: - Stiti eu am avut o scapare intr-o seara si am pus mana pe obiectul staretului. - Mare pacat, dar te la sa treci dupa ce te speli cu apa sfintita din acel lighean. A doua: - Eu am poftit mai mult, Doamne iartama, si mi-am traso odata in fund. - Pacatoasa. Sper ca ai facut multe rugaciuni. Dute la lighean de te spala. La care a treia. - Auzi tu, catre a doua maica, doar nu vrei sa te spel la fund in ligheanul ala si apoi eu sa ma clatesc in gura cu aceiasi apa. Stafie Ionut
Moldoveanul tare de cap.
Un moldovean prin gara de nor dorea sa ia trenul spre Iasi nu nu avea bani nici macar pentru nas. Si incepu sa faca pariuri prin gara cu trecatori ca poate bate un cui in perete fara sa il strambe cu capul. Trecatorul pune banu, moldoveanu ia cuiul pune in peret, bang un cap si cuiul intra in perete. Mai baga un cui si al doua la al treilea pune cuiul bang cu capul si cuiul se stramba. Ba ce dracu nu intra si se duse pe partea ailalta de perete sa vada ce e. Era sala de asteptare si un alt moldovean adormise cu capul rezemat de perete chiar in acel loc unde dorea sa bage cuiul. Tot cu moldoveni: Ce a facut moldoveanu cand a ajuns cu trenul in gara de la Iasi. A adunat un brat de iarba si la pus in fata locomotivei zicand: Na ma ia si tu de mananca ca ai fi flamand si obosit. Stafie Ionut
Unul vinatoaresc.
Un prieten vine in vizita la un vinator pe care il stia ca a fost in acea zi la vinatoare. -Ei si cum a fost la vinatoare ai inpuscat ceva? - Un iepure. - Si l-ai gatit? -Pai nu, ca venise mai devreme soacramea si a vrut si ea un picior, a mai venit sora mea a luat si ea un picior, tata si el unu, matusa si ia unul, cumnatu si el unul... - Ba da cate picioare a avut iepurele asta? - Ce vrei ma daca atatea neamuri am. Unul pescaresc. Un sofer ia la ocazie un pescar, din vorba in vorba vine si intrebarea. - Si ai prins ceva? - Azi slab de tot nu a vrut sa puna botul deloc. Dar saptamana trecuta am luat un crap imens. L-am pus in cada si coada statea pe dinafara. - Mare domnule mare, da sa vezi ce am patit eu intr-o zi. Am luat o curba cu camionul asa de strans ca am ajuns sa vad numarul de la remorca. -Hai lasama. E prea exagerat. - Pai mai taie si tu din coada pestelui ca las si eu remorca. Stafie Ionut
Hai ca mai bag unul si gata.
Unul rustic. Doi moldoveni mergeau la coasa dimineata pe marginea soselei. La un moment dat Vasile catre Ion -Bai Ioane a trecut pe langa noi un motociclist fara cap. -Dute ba deacilea, cum fara cap ai baut prea mult aseara. Dupa o vreme Vasile. - Bai Ioane a mai trecut unul. - Ba tu le tragi pe şustachi din sticla si deja te-ai inbatat. Dupa ceva timp Vasile iar: -Ba iar a trecut unul ma jur nu alta. La care Ion incepe sa strige la Gheo care se afla in fata. -Gheorghe muta dracului coasa pe umarul celalalt ca ne lasi fara motociclisti ba. Stafie Ionut
[quote="dan_22"]cum sti unde se afla nevasta
va dau eu un dispozitiv prin gps,trebuie doar sa introduceti nr de tel + prefixul tarii http://www.sat-gps-locate.com/english/index.html[/quote] Io-l stiam cu prietena,dar e tare,oricum!!!
Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu: "Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce trebuie sa platesc tribut, daca eu nu pot sa fut??" Dupa cateva zile primeste raspuns la scrisoare: "Domnule Ion Caciula, om al muncii fara scula, cat ai DEGETE si LIMBA... LEGEA tarii nu se schimba!!!"
moartea e in folosul vietii
Lectie de gramatica la Tirgu Mures. Profesoara le explica elevilor despre gradele de comparatie ale adjectivelor. Dupa ce termina, vrea sa vada ce au inteles copiii si le cere sa dea exemple:
- Ionel, spune profesoara, da un exemplu de adjectiv la cele trei grade de comparatie. Se ridica Ionel si spune: frumos, mai frumos, cel mai frumos. - Bravo Ionel, spune profesoara, ai inteles perfect. Ai nota 10! Ia sa vedem acum daca Anisoara a inteles cum e cu gradele de comparatie. Seridica Anisoara si spune: inalt, mai inalt, cel mai inalt. - Bravo Anisoara, ai si tu un 10. Ia s-o vedem acum si pe Ildiko. Se ridica Ildiko si incepe: adanc, mai adanc, ioi! moartea e in folosul vietii
O fetita o intreaba pe mama sa:
- Mama, de ce tata e asa de chel? - Deoarece are multa minte. - Dar de ce tu ai asa de mult par pe cap? - Mananca si taci! moartea e in folosul vietii
ntr-o zi o baga unul pe o tipa in dormitor, o dezbraca si se pregateste sa se urce pe ea. Dar mai intai o intreaba:
-Auzi duduie, dar tu cati ani ai -13 -Aoleuuu!! strange-ti repede hainele si fugi! Se uita asta urat la el: -Domne, nu stiam ca esti asa de superstitios! moartea e in folosul vietii
I: Cum se defineste o "fata mare"?
R: O fetita de vreo 9 - 10 ani, dar urata... Mama ii spune fiicei sale inainte sa plece la intalnire: - Daca nu esti in pat pana la zece, vino acasa. - Mama, pot sa fiu pedepsita pentru ceva ce nu am facut ? - Sigur ca nu. - Deci nu poti sa ma pedepsesti pentru ca nu am facut curat in camera mea? moartea e in folosul vietii
bancDupa ce au degustat mai multe beri la Ion acasa,Vasile se duce la baie sa faca un pisu.Dupa ce se usureaza il intreaba pe Ion:
-Ma Ioane tu ti vreun urs prin casa? -Nu Vasile,da de ce intrebi?- -Ioane sa sti ca am gasit urme de LABA in baie
Doi vanatori stau in fata cabanei si isi curata armele. Deodata una din arme se descarca. Dupa ce isi revine din nedumerire vede unul din ei ca ochiul celuilalt ii atarna pe obraz si ii zice:
-Nu trebuie sa ma privesti asa tampit. Si eu m-am speriat. -Daca mai faci asta odata nici nu ma mai uit la tine!...
Un vanator povesteste:
-Dupa mine, animal mai siret decit vulpea nu exista! Nu demult, am mers pe urmele unei vulpi o zi intreaga si, cand in sfarsit am impuscat-o, s-a dovedit a fi caine! ------------------------------ Doi vanatori prin padure. Zice primul: -Bai, uite in locul asta auzi un ecou cum n-ai mai auzit... ia trage! Al doilea trage... nimic. Mai merg cat merg, aceiasi faza. Nu se aude nimic. Mai trec un deal, zice primul: -Aici garantat auzi cel mai tare ecou. Mai trage o data... La care al doilea: -Nu pot, mi s-au terminat sagetiile...
nevanatoresc
Doua tipe seara tarziu pe strada. O patrula de jandarmi le opreste. Seful patrulei zice: - Buna seara, actele la control, va rog! Una dintre tipe raspunde: - Sunt stewardesa, tocmai ce am sosit dintr-un voiaj si acum merg repede spre casa sa fac un dus, sa ma schimb, pentru ca tocmai am fost anuntata ca trebuie sa plec imediat intr-un alt voiaj. Cum timpul este foarte scurt, in graba cu care am plecat am uitat geanta cu actele la serviciu. Va rog sa intelegeti situatia creata, dar timpul ma preseaza si ma grabesc.. - Bun, inteleg, raspunde jandarmul. Dar dumneavoastra? zice el adresandu-se celeilalte tipe. Tipa, rosie toata, raspunde: - Si eu tot curva sunt, dar nu stiu sa ma exprim..
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
Publicitate
|