Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Muzică vânătoreascăModeratori: biriuck, Sly_Fox, CCM, Mircea-B
59 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Muzică vânătoreascăPentru cei ce doresc muzică vânătorească, le ofer o mică colecţie strînsă de cam peste tot din ţară ( de pe hub-uri). Am creat şi un director de upload, pentru cei care au şi altceva . Spor la audiţie. Asta e adresa: http://86.104.235.77/
Bravo pentru initativa - in scurt timp o sa avem si pe site un MP3 flash player astfel incit atunci cind veti colinda situl si forumul sa aveti si muzica vanatoreasca pe fundal. Am sa imprumut citeva din melodiile de la tine - singur daca este OK si nu ai nimic impotriva .
Ma bucur ca un strop din truda mea va fi folosit pe sit-ul celor cu pusca in spate. Totul e OK, oricine poate folosi orice de pe server, pentru ca ce am pus acolo e pentru toata lumea. Ideea mi-a venit atunci cind, navigand pe site am vazut ca multi "ortaci" cautau o melodie sau alta. Si nemaifiind aceasta sectiune, am trecut la treaba. Si cum n-a fost "big deal", in scurt timp am adunat ceea ce ati vazut pe server-ul meu. Drept dovada, in aprox. 24 de ore au fost peste 600 de download-uri, ceea ce nu face decat sa ma bucure, inseamna ca multi asteptau asa ceva. Astept in sectiunea Upload pe cei care au altceva decit am gasit eu, si poate facem, cu efortul tuturor, o mare colectie de melodii vanatoresti. Oricum eu continui sa intregesc mica colectie, si pe masura ce mai gasesc noutati, le atasez celor deja existente. Astea fiid zise, inca o data multumesc de urari si spor la auditii.
sper sa pot prinde toata consideratia mea intr=un cuvint FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!1
alte cuvinte sunt de prisos jos palaria moartea e in folosul vietii
Scuze pentru defectiunea tehnica , dar "baietii de la cablu" mi-au schimbat IP-ul si de aceea link-ul nu a fost disponibil,Acum totul e OK , asa ca spor din nou la dowload. Era sa postez fara noua adresa. http://78.96.131.11
Iar e mort link-ul. Cel putin acum
![]() Nu de alta, dar am o melodie care acum o luna nu era, si vroiam sa verific apoi s-o uploadez ![]() Bogdan Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Din nou scuze pentru defectiunea tehnica , dar din lipsa de profesionalism a unora sau a altora am fost nevoit sa schimb provider-ul de internet . Asa ca link-ul nu a mai fost disponibil, dar, acum ca lucrurile s-au lamurit sper sa nu mai fie probleme. Spor din nou la dowload pentru cei care nu au reusit sa ia tot ce era disponibil. Noul link (si sper si ultimul) e http://78.96.136.35
Vad ca functioneaza ca nici n-am apucat bine sa postez ca deja au inceput baietii sa "sugă". Spor la treaba.
Mie nu-mi place deloc aceasta cantare. Nici melodia nici versurile . Se vede ca nici Puiu Codreanu nici Varu Sandel n-au nicio treaba cu vanatoarea si pescuitul , dupa cum tin lanseta si pusca. Daca mi-ar canta doar Suzana la cimpoi, parca ar suna altfel ! ![]() ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
in legatura cu uploaddaca imi zici cum sa pun pe situ ala al tau
as avea si eu una sau doua melodii care nu sunt acolo cred;\
Re: in legatura cu upload
Cind intri pe link, gasesti sectiunea"upload". Click pe upload si in dreapta sus vezi butonul "upload", linga "login". Click si apoi "browse" ce vrei sa adaugi si comanda finala e in parte de jos a ferestrei. E simplu, nu?
am reusitera foarte simplu, problema era ca nu imi aparea mie atunci butonul activ
probleme de retea de IP_uri chestii , conflicte ![]() am reusit pana la uram sa incarc Carl Maria von Weber - Corul Vanatorilor din Freischutzt
nu mai merge ....as fi vrut si eu ceva muzica de genu asta....pls:((
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.
muzica vinatoreascaNu am nici o vina pentru desele schimbari de IP pe care provider-ul de internet le face. Se pare ca au trecut printr-o perioada de modernizari timp in care schimbau si de 3-4 ori pe zi IP-ul. Acum s-au mai potolit si voi avea grija zilnic de aceasta sectiune mult cautata de vechii si de noii vinatori sa functioneze asa cum mergea odata. Reamintesc ca doritorii pot sa imbunatateasca colectia in sectiunea Upload. Asa ca spor la download de pe http://cristila65.hobby-site.com.
Ma gandeam ca pun si eu ceva... dar tot ce am este deja urcat...
Mai cautam ![]() Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
![]() ionut fulea la balul vanatorilor turda nu sunt neaparat un fan dar canta super...e invitat an de an la noi la bal !! flavio_carpi@yahoo.com-cel mai nobil sport
Exact cum Dinamo a luat inima Banatului, pe Torje, asa si eu.... ............................................... am facut o poza cu fata asta minunata !
![]() ![]() ![]() ![]() Daca nu o recunoaste intr-o saptamana nimeni de pe forum, se poate sterge poza ! ![]() MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
59 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2