| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Springer spaniel englezModerator: mialxx
143 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ursus..in ce faza esti?...vice-primaru de la mine a impuscat in fata mea 2 fazani cu un catel frate cu al tau...si Federico un cocos cu alt frate de-al lor...noi doi cred ca am ramas cei din coada....daca umblam dupa capre
Puneti mana pe treaba ... lasati caprele si caprioarele
cine rade la urma...gandeste mai incet...
L-am scos si eu pe Axi de cateva ori in teren . Si cu pusca si fara. De la o zi la alta , e tot mai " profesor" . Ultima intamplare s-a petrecut sambata, la fazani, dupa ce l-am antrenat putin si vineri..A saltat un fazan, am tras, fazanul a cazut, apoi a luat-o pe jos si s-a ascuns. Dupa foc, a aparut langa mine o catea brac german a unui coleg. A tot cautat ea prin zona, dar s-a lasat repede pagubasa.L-am indemnat pe Axi sa caute, parca turbase. La un moment dat, s-a bagat cu totul sub o brazda mare de iarba culcata. Fazanul a iesit si a luat-o la fuga. Imediat Axi a fost dupa el si la prins. Si cu un alt fazan am patit la fel, s-a ascuns fiind ranit, dar si pe acesta l-a gasit catelul. Cred ca am tras totusi cu alica prea mica de 2.7mm. Dupa vanatoare, l-am sunat pe Sorin Flutur sa-l intreb daca nu cumva mai are vreun catel in plus.
p.s. Mi-e mila de bietul catel , in ce spini si maracini se baga. N-am mai vazut asa ceva. Au ramas si colegii mei surprinsi de ceea ce face Axi la 6 luni, fara sa-l scot prea des in teren MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Bravo Ursus!...da-i bataie...sa ai noroc de el....si era sa uit..trebuie sa dai o bere...astfel catelului o sa-i fie sete tot timpul de o sa umbli cu o canistra in ranita
trimitel cu nasul
...ai camera video....de ce nu pui niste filmulete cu springerul ca mi-a dor de el
Comisare, cainele e beton. L-am facut sa care vreo 200 de metri un ratoi. Cu fazanul se descurca mai greu, nu prea poate sa-l apuce. Mai nou, e turbat cand aude focul de arma, se uita pe sus sa vada daca nu pica ceva. Treaba este ca fuge vreo 100 de metri dupa orice fazan care zboara si nu e impuscat. Nu stiu daca e bine sa fuga dupa orice zboara. Nu l-am batut deloc, are cateodata apucaturi sa se ia dupa alti caini de vanatoare care sunt in teren si se cam indeparteaza. Nu este chiar 100% ascultator.
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
un pic de aport fortat...nu e mai greu fazanul decat un ratoi...ai rabdare cu fazanul...stiu eu ce fac toti la noi...le este frica sa nu smotoceasca catelul prea tare fazanul si-l iau de la el...tu cand ai bagat botul prima data te-ai aruncat cu tot cu nas sau ai fost mai timid pana ai vazut ca iti place?
atentie cu antrenorul pentru ca springerului nu-i place fotbalul...sa nu incerce sa-l faca varf de atac...si sa iasa portar
am fost cu springerita ca sa vad daca mai prind sitari...nu am mai gasit sitari, in schimb am gasit cca 50 de fazani intr-un trup de padure si pe garduri de spini, in aprox. 2 ore....sunt o masinarie de vanatoare springerii astia...o evaluare la sange
Ii tuns springerul ala care cauta iepure si fazan ?
Sa il tund si pe al meu ? Am o masina de tuns chelia, Philips, o fi buna pt. caine, sau il trag de blana ?? MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
un springer nu trebuie tuns...se tunde el singur prim maracini ...ala e aia...mama lu' al tau...
Daca nu ati gasit inca o femeluta de springer, exista disponibili pui de 4 luni cu pedigree. Aveti mp. Puteti vedea niste poze pe http://www.vinatorul.ro/forum/viewtopic ... 11d5e98b70
poti sa pui poze cu adultii?
Re: Springer spaniel englezSunt profund impresionat de tenacitatea si placerea cu care lucreaza aceasta rasa. De unde as putea procura o femela, pui?
Re: Springer spaniel englez
daca nu reusesti...la anul te ajut eu cu nepotii celor din poze si filmulete...
143 mesaje • Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Pontatori si scotocitori Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|