Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 13 Mai 2026, 01:08

Bancuri / Glume / Amuzament

Tot ce nu are legatura directa cu vanatoarea dar are legatura directa cu vanatorii : sport, bancuri, discutii " fierbinti, alte pasiuni.

Moderator: popaliviu

Mesajde jon2004 pe 24 Mai 2008, 11:31

bogdanm scrie:Din pacate, e mult adevar in bancul acesta. :(

Probabil , mai mult de jumatate din vanatori nu au vazut cerb decat in parcuri zoologice !Cat despre copii , sunt foarte multi care nu au vazut nici animale domestice , doar din masina .
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Locaţie: BARLAD,VASLUI

Mesajde ADRIAN BURCEA pe 24 Mai 2008, 14:14

Colaborare
Un tip elegant intra intr-un renumit magazin de bijuterii insotit de o superba domnisoara. Impreuna, aleg un colier de 50.000 de euro pentru ea.
Fara ezitare, omul scoate carnetul de cecuri si il completeaza cu suma respectiva. Vanzatorul era un pic incurcat, deoarece suma era considerabila si era prima data cand ii vedea pe cei doi.
- Am sentimentul ca va ganditi in sinea dumneavoastra daca cecul are acoperire sau nu.
- Hmmm, pai..., da...
- Astazi e sambata si banca mea este inchisa dar iata cum propun sa facem: eu va las cecul completat, iar bijuteria ramane la dumneavoastra in magazin. Luni va duceti la banca , incasati cecul si apoi trimiteti colierul prin curier domnisoarei, zise omul in timp ce se sorbea din ochi cu tanara.
Bijutierul, satisfacut de aceasta propunere, accepta. Cand se duce luni la banca , insa, stupoare: cecul nu avea acoperire. Consternat, bijutierul telefoneaza clientului care ii spune:
- Dar nu este nimic grav! Pe dumneavoastra nu v-a costat nimic iar eu am petrecut gratuit o noapte salbatica cu domnisoara! Va multumesc pentru colaborare!
IJ 54 cal.12/70.
WINCHESTER SXR VULCAN cal.30.06.
CZ 550 luxus cal 7x64.
ADRIAN BURCEA
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde MAsterD pe 25 Mai 2008, 12:24

Un vînător intră într-un magazin de specialitate şi întreabă:
- Aveţi pantaloni de camuflaj?
- Avem, domnule, dar nu-i găsim!
MAsterD
Veteran

Locaţie: la tastatura

Mesajde cybelle pe 25 Mai 2008, 18:55

:shock: :D :lol: :lol: :lol: tare camo..
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde ADRIAN BURCEA pe 26 Mai 2008, 20:27

Rusul si pestisorul de aur
Un rus prinde pestisorul de aur.
- Pestisorul: iti indeplinesc 3 dorinte: una azi, una maine, una poimaine. Care e dorinta de azi?
- Rusul: fa-mi o sticla de vodca care nu se termina niciodata!
Zis si facut.
A doua zi, pestisorul:
- Care e dorinta de azi?
- Rusul: mai fa-mi o sticla din aia...
IJ 54 cal.12/70.
CZ 550 luxus cal 7x64.
ADRIAN BURCEA
Veteran

Mesajde ankasylva pe 27 Mai 2008, 10:36

Costa (father): 'I want you to marry a girl of my choice.'
Son: 'I will choose my own bride!!!'
Costa: 'But the girl is Bill Gate's daughter..'
Son: 'Well, in that case... ok'
Next Costa approaches Bill Gates.
Costa: 'I have a husband for your daughter....'
Bill Gates: 'But my daughter is too young to marry!!!!!'
Costa: 'But this young man is a vice-president of the World Bank.'
Bill Gates: 'Ah, in that case... ok'
Finally Costa goes to see the president of the World Bank.
Costa: 'I have a young man to be recommended as a vice-president.'
President: 'But I already have more vice- presidents than I need!'
Costa: 'But this young man is Bill Gate's son-in-law.'
President: 'Ah, in that case... ok'

And that my friend is how Greeks do business
ankasylva
Membru important

Locaţie: Roman,NEAMT

Mesajde Ghinda pe 27 Mai 2008, 11:32

Super haios!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde luca pe 27 Mai 2008, 13:18

Ai dracu grecii astia, deja incep "sa fac sapaturi" pentru fi`meu 8)
luca
Membru important

Locaţie: GORJ

Mesajde ADRIAN BURCEA pe 27 Mai 2008, 15:20

In zece ani
Cineva bate la uşă. Tipul deschide uşa, se uită în stînga, nimeni. Se uită în dreapta, nimeni. Se uită în jos, atunci vede melcul pe ştergător.
Îl prinde şi-l aruncă pe partea cealaltă, în iarbă.
Trec zece ani, iar bate cineva la uşă. Tipul deschide uşa, pe ştergător melcul, care întreabă:
- Auzi, ai ceva cu mine?
IJ 54 cal.12/70.
CZ 550 luxus cal 7x64.
ADRIAN BURCEA
Veteran

Mesajde ankasylva pe 27 Mai 2008, 15:30

Doi golani pătrund noaptea în dormitorul călugăriţelor de la un schit. Din întuneric se aude vocea uneia dintre ele:
- Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!
- Taci din gură, zise cea de lîngă ea, al meu ştie...
ankasylva
Membru important

Mesajde val pangica pe 27 Mai 2008, 15:33

ankasylva scrie:Doi golani pătrund noaptea în dormitorul călugăriţelor de la un schit. Din întuneric se aude vocea uneia dintre ele:
- Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!
- Taci din gură, zise cea de lîngă ea, al meu ştie...

:lol: :lol: :lol:
val pangica
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 27 Mai 2008, 16:04

Ghinda scrie:Super haios!

Mugurele...sa inteleg ca stii engleza?...eu crede-am ca padurarii nu stiu nici denumirea padurii in latina :lol:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Locaţie: Arad

Mesajde mihaiman pe 27 Mai 2008, 16:41

sorin flutur scrie:

Mugurele...sa inteleg ca stii engleza?...eu crede-am ca padurarii nu stiu nici denumirea padurii in latina :lol:

expediez o butelie de vin prin posta primului ce posteaza cum spune tractor in latina.
mihaiman
Membru important

Locaţie: cluj napoca

Mesajde ADRIAN BURCEA pe 28 Mai 2008, 21:08

Nepotul "istet"
Bunicul il intreaba pe nepotel:
- Cum il cheama pe neamtul ala mic care imi tot ascunde lucrurile?
- Alzheimer, bunicule!
IJ 54 cal.12/70.
CZ 550 luxus cal 7x64.
ADRIAN BURCEA
Veteran

Mesajde bogdanm pe 28 Mai 2008, 23:52

mihaiman scrie:expediez o butelie de vin prin posta primului ce posteaza cum spune tractor in latina.

Tractus.
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Locaţie: Bucuresti/Curtea de Arges

Mesajde mihaiman pe 29 Mai 2008, 11:57

TRÁCTUSs.n. (Anat.) Ansamblu de fibre sau de organe care urmează unul după celălalt, alcătuind un sistem - Din fr., lat. tractus.

Un mos de 119 ani si nevasta de 109 merg la tribunal sa divorteze. Judecatorul: -Da' de cati ani sunteti casatoriti? -Apoi, au trecut 80, raspunde mosul. Judecatorul: -Si de cati ani nu va mai intelegeti? - Cam de 50, dom' judecator. Judecatorul: -Si atunci, ce ati asteptat pana acu'? -Sa moara copiii ca sa nu sufere, raspunse mosul.
mihaiman
Membru important

Mesajde ADRIAN BURCEA pe 29 Mai 2008, 16:29

Timid, dar nu prea
Un tip extrem de timid intra intr-un bar si vede o femeie foarte frumoasa stand la bar.
Dupa ce se chinuie timp de o ora sa-si ia inima in dinti, se indreapta in cele din urma catre ea si o intreaba intr-o doara:
- Te-ai supara daca as sta putin de vorba cu tine?
Ea ii raspunde urland ca din gura de sarpe:
- NU! Nu ma culc cu tine in seara asta!
Toti cei care se aflau in bar se uita uimiti. Tipul, absolut stanjenit, se retrage umil la masa lui. Dupa cateva minute, femeia vine la el si isi cere scuze. Ii zambeste si-i spune:
- Imi cer scuze daca v-am stanjenit. Vedeti, sunt in ultimul an la psihologie si studiez cum reactionaza oamenii in situatii jenante.
La aceasta, tipul ii raspunde si el urland ca din gura de sarpe:
- Cum adica 200 de dolari?!
IJ 54 cal.12/70.
CZ 550 luxus cal 7x64.
ADRIAN BURCEA
Veteran

Mesajde Lau. pe 29 Mai 2008, 16:44

@mihaiman
Oare exista cuvantul asta in limba latina?
Eu asta am aflat : Tractorul vine din latinescul „tractare” (a trage).
Lau.
Membru activ

Locaţie: Sibiu

Mesajde sorin flutur pe 29 Mai 2008, 17:00

mihaiman scrie:
sorin flutur scrie:

expediez o butelie de vin prin posta primului ce posteaza cum spune tractor in latina.

cal, magar sau bou...pt ca tractoarele s-au inventat dupa ce a murit latina :lol:
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde sorin flutur pe 29 Mai 2008, 17:03

care este diferenta intre cunilingus si limbi in cur?
...primul este un act sexual...
...al doilea este un act politic...
Imagine
sorin flutur
Veteran

Mesajde florin.t pe 30 Mai 2008, 08:18

mihaiman scrie:expediez o butelie de vin prin posta primului ce posteaza cum spune tractor in latina.

Duco sau ceva asemanator ...
florin.t
Veteran

Locaţie: malu' Crisului

Mesajde ankasylva pe 30 Mai 2008, 09:55

Date: Scufita Rosie este fetita cuminte.

Analiza: Din start ne dam seama ca este vorba despre o minora de care copiii, in rautatea lor, si-au batut joc cu aceasta
porecla, probabil din cauza unei caciulite rosii crosetate de mamica ei, pe care fetita o poarta des din cauza unei sensibilitati fizice la frig in regiunea craniului. Asadar avem de-a face cu o bolnava marginalizata si descurajata de societatea din jurul ei.

Date: Scufita merge zi de zi cu cosuletul cu mancare la bunicuta care locuieste in padure.

Analiza: Nici o bunica normala nu locuieste in padure. Singura explicatie este ca aceasta bunica a primit in urma retrocedarilor cateva hectare de teren impadurit. Este stiut ca taranii nu se gandesc mult ca sa prade padurea de lemne, mai ales inainte de venirea iernii. Asadar aceasta bunica este o scorpie zgarcita care si-a facut casa in padure (oare nu tot din lemn taiat fara aprobare de la Ocolul Silvic?) si sta acolo ca sa-si pazeasca avutul. Teoria ca este vorba de o baba ticaloasa se verifica prin faptul ca in loc sa plateasca un serviciu de livrare la domiciliu a hranei, a silit-o pe nepoata ei (o fiinta neajutorata si bolnava) sa faca zilnic naveta din oras in padure, fara sa-i pese de pericolele la care o expune pe biata fata.

Date: Scufita Rosie se intalneste cu lupul care o descoase in privinta drumului ei.

Analiza: Deja intram intr-o zona a fanteziei bolnave. Unu la mana ca in Romania lupi mai sunt tare putini, doi la mana ca se feresc de om ca de dracu iar trei la mana nu vorbesc si chiar de ar face-o, ar intreba de cel mai apropiat braconier sau cadavru bun de rontait. Singura explicatie este ca Scufita Rosie s-a uitat atat de mult la Animal Planet incat cunoaste obiceiurile lupilor si le poate intelege scheunaturile.

Date: Lupul o ia inaintea Scufitei care se opreste la cules de flori, isi preface vocea, intra la bunica, si o inghite.

Analiza: Nu mai stam sa analizam faptul ca multe flori prin padure nu-s, numai in luminis. Dar trebuie spus ca nu e frumos sa inveti copiii ca e in regula ca atunci cand ai o treaba de facut, sa te opresti la cules flori fara sa stii daca nu-s cumva specii protejate si in consecinta, pe cale de disparitie. Lupul in schimb pare un personaj menit sa fie bataia de joc a creatorilor de basme. Daca citim si "Cei 3 purcelusi" sau "Capra cu 3 iezi" observam un model bine definit. Lupul este un individ manat de dorinta perpetua de a navali in casele oamenilor. Foloseste toate tertipurile: imita voci si daca nu-i iese, vadit frustrat, face casa praf.

Concluzie: Lupul este comis-voiajorul actual. Bunica musca momeala si-i da drumul. Iata cum este prezentata imaginea unei persoane in varsta: o senila care nu stie sa faca deosebirea intre un urlet de lup si glasul propriei nepoate. Cu aceasta imagine vor ramane copiii nostri.

Date: Lupul se imbraca cu hainele bunicii, se pune in pat unde il gaseste Scufita Rosie. O ademeneste prin vorbe sirete
sa se apropie si o inghite si pe ea.

Analiza: Asta intrece orice rusine. Sa-l dea pe lup drept travestit, ei asta inca nu am mai auzit. Ce fel de minte bolnava
poate spune la copii asa porcarii? Iar dialogul purtat cu Scufita e plin de aluzii sexuale: toate la lup sunt mari, urechile, labele, dintii, si mai ce?! Iar el raspunde invariabil cu minciuni menite sa o aduca pe Scufita in pat langa el. De aici deducem: corupere de minori si perversiuni sexuale!

Date: Apare vanatorul care impusca lupul si le elibereaza pe Scufita Rosie si bunica.

Analiza: Ce cauta vanatorul in casa bunicii? Doar daca n-a venit cu gand ascuns. Apoi ce cauta la vanatoare de lupi pe
proprietate privata? Din doua una: sau e un braconier nenorocit sau e un stab mare de la Bucuresti care plateste sume imense doar pentru satisfacerea nevoilor sale sadice. In oricare dintre variante, ar trebui sa fie infierat de creatorul basmului si nicidecum glorificat pentru fapta sa mareata. Finalul povestii este sinistru: lupul zbatandu-se in ghiarele mortii (si ne mai intrebam de ce avem copii dereglati din toate punctele de vedere) "elibereaza" cele doua femei. Adica avem oroarea sa asistam la aparitia a doua fapturi partial digerate care se pare ca nu au murit ci cu nonsalanta isi reiau firul vietii.

Asemenea inchipuiri a unei minti bolnave se servesc zilnic copiilor intre 2 si 7 ani. Nici nu mai vorbesc despre marea oroare a literaturii mondiale: "Alba ca Zapada" - auzi Alba si ea traieste in padure cu 7 barbati.
ankasylva
Membru important

Mesajde bogdanm pe 30 Mai 2008, 10:07

mihaiman scrie:TRÁCTUSs.n. (Anat.) Ansamblu de fibre sau de organe care urmează unul după celălalt, alcătuind un sistem - Din fr., lat. tractus.

http://en.wikipedia.org/wiki/Traction_engine
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Locaţie: Bucuresti/Curtea de Arges

Mesajde ADRIAN BURCEA pe 30 Mai 2008, 15:58

Conduita corecta la birou
10 Motive ca sa te duci dezbracat la munca:
1. Seful tau zbiara tot timpul: "Vreau sa-ti vad fundul aici la ora 8!"
2. Profiti de radiatiile emise de monitor pentru a te bronza pe tot corpul.
3. "Mi-ar placea sa contribui si eu, dar mi-am uitat portofelul in pantaloni!"
4. E un mod original de a demonstra tuturor ca nu esti dotat doar intelectual.
5. Poti sa iti adaugi in sectiunea profesionala, pe CV-ul si asa exagerat, "Dansator exotic".
6. Vrei sa vezi daca e intr-adevar ca in vis.
7. Colegii nu-ti mai fura pixurile dupa ce au vazut unde le tii.
8. Distragi atentia de la faptul ca ai mai venit si beat la serviciu.
9. Da un sens cu totul nou expresiei "Iti sta parul aiurea!"
10. Nu-ti fura nimeni scaunul......
IJ 54 cal.12/70.
CZ 550 luxus cal 7x64.
ADRIAN BURCEA
Veteran

Mesajde Calin1987 pe 30 Mai 2008, 16:12

=)) Fffffff tare!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Calin1987
Nou membru

Locaţie: Beius

Mesajde aiftimieilucian pe 30 Mai 2008, 18:44

Name? - Abdul AlRazhib. - Sex? - Three to five times a week. - No, .no, I mean male or female. - Yes, male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, dog, even sheep. - But isn’t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no, deer run to fast! ! !
aiftimieilucian
Membru important

Locaţie: piatra neamt

Mesajde mihaiman pe 30 Mai 2008, 21:24

Lau. scrie:@mihaiman
Oare exista cuvantul asta in limba latina?
Eu asta am aflat : Tractorul vine din latinescul „tractare” (a trage).

intrebarea era cum se spune "tractor" in latina nu de la ce vine.

sorin flutur scrie: cal, magar sau bou...pt ca tractoarele s-au inventat dupa ce a murit latina :lol:

:wink: :!:
mihaiman
Membru important

Mesajde ADRIAN BURCEA pe 31 Mai 2008, 11:07

De ce oare?!
Georgiana nu putea sa-si inchipuie de ce e atat de populara.
- Sa fie oare parul meu stralucitor? o intreaba pe o prietena.
- Nu.
- Sa fie oare silueta mea atragatoare?
- Nu.
- Atunci cedez.
- Asta e!
IJ 54 cal.12/70.
CZ 550 luxus cal 7x64.
ADRIAN BURCEA
Veteran

Mesajde CarlosSacalul pe 31 Mai 2008, 16:11

sorin flutur scrie:

Mugurele...sa inteleg ca stii engleza?...eu crede-am ca padurarii nu stiu nici denumirea padurii in latina :lol:[/qu

Acum am inteles si eu de ce trag politistii cadavrele gasite pe strazi cu denumiri straine pe.....Academiei......
EROTIC este cand te mangai cu o pana, PERVERS este cand te mangai cu toata gaina....
CarlosSacalul
Nou membru

Mesajde adrian_ppp pe 31 Mai 2008, 18:03

adrian_ppp
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can