Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 26 Mai 2026, 00:48
|
|
|
Subiect dedicat combaterilor organizate sau in grup restrins la principalii daunatori ai vanatului in extra sezon . Acces la autorizatii , probleme , etc .
Moderatori: CCM, Ghinda
de aztech pe 04 Iul 2008, 12:27
bogdanm scrie:Chiar daca nu prinde capra, o hartuieste si nu-i permite acesteia sa-si creasca iezii. La fel si cu cerbul. Situatia este prea complexa pentru a "vedea" doar interactiunea directa intre caine si urs, sa zicem.
ca veni vorba de hartuiala: tu ai incercat vreodata sa-ti inchipui ce simnte un animal haituit, fugarit si incoltit la diferite partide de vanatoare de tip goarna??? normal ca nu , pentru ca toate fiintele astea le vedeti drept piese, niste obiecte bune de te pozat cu ele sa vada amicii cat de barbat esti, iar apoi bune de impaiat si de atarnat pe perete
viata trebuie apreciata sub toate formele ei - dar aspectul asta unora le scapa
-
aztech
- Nou membru
-
- Locaţie: BN
de adrian_ppp pe 04 Iul 2008, 12:30
aztech scrie:bogdanm scrie:Chiar daca nu prinde capra, o hartuieste si nu-i permite acesteia sa-si creasca iezii. La fel si cu cerbul. Situatia este prea complexa pentru a "vedea" doar interactiunea directa intre caine si urs, sa zicem.
ca veni vorba de hartuiala: tu ai incercat vreodata sa-ti inchipui ce simnte un animal haituit, fugarit si incoltit la diferite partide de vanatoare de tip goarna??? normal ca nu , pentru ca toate fiintele astea le vedeti drept piese, niste obiecte bune de te pozat cu ele sa vada amicii cat de barbat esti, iar apoi bune de impaiat si de atarnat pe perete
Esti vegetarian?
-

adrian_ppp
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
-
de Adrian S pe 04 Iul 2008, 13:00
aztech scrie:partide de vanatoare de tip goarna???
Ce-i aia vanatoare de tip goarna?
Apropos, dar tu ai incercat ce simte un animal haituit, fugarit, etc ?
Si ce-ai simtit? Spune-ne si noua nu ne mai tine-n suspans. 
-
Adrian S
- Veteran
-
de adrian_ppp pe 04 Iul 2008, 13:37
Adrian S scrie:aztech scrie:partide de vanatoare de tip goarna???
Ce-i aia vanatoare de tip goarna? Apropos, dar tu ai incercat ce simte un animal haituit, fugarit, etc ? Si ce-ai simtit? Spune-ne si noua nu ne mai tine-n suspans. 
Adriene esti amuzant rau, era sa pic sub masa de ras cu Goarna ta ..
 ))
eu v-am spus sa l lasati ca e amuzant
-

adrian_ppp
- Veteran
-
-
de adrian_ppp pe 04 Iul 2008, 13:44
Ce-i aia vanatoare de tip goarna? Apropos, dar tu ai incercat ce simte un animal haituit, fugarit, etc ? Si ce-ai simtit? Spune-ne si noua nu ne mai tine-n suspans. 
Vanatoarea de tip gorna este vanatoarea in care alergi cu viteza vanatul. Expresia a fost preluata din jargon " am dat goarna ( cu masina) " adica am mers foarte repede. Deci ca sa fie clar : Vanatorile de tip GOARNA sunt cele in care vanatorul alerga vanatul cu o viteza peste limita legala ;adica peste 60 Km pe ora.
-

adrian_ppp
- Veteran
-
-
de adrian_ppp pe 04 Iul 2008, 13:45
inca ceva:
cum de-a uitat Dl. Selaru sa puna aceasta intrebare in carte de teste?
-

adrian_ppp
- Veteran
-
-
de aztech pe 04 Iul 2008, 14:02
probabil o sa simnti si tu cand o sa vina vreo doi ursuleti in fuga spre tine si in loc sa apesi pe tragaci o sa faci pipi in pantaloni
-
aztech
- Nou membru
-
de Calin1987 pe 04 Iul 2008, 14:25
-
Calin1987
- Nou membru
-
- Locaţie: Beius
-
de adrian_ppp pe 04 Iul 2008, 14:57
aztech scrie:Adrian S scrie:aztech scrie:partide de vanatoare de tip goarna???
probabil o sa simnti si tu cand o sa vina vreo doi ursuleti in fuga spre tine si in loc sa apesi pe tragaci o sa faci pipi in pantaloni
esti nostim rau, serios, ai mai mult de 16 ani?
-

adrian_ppp
- Veteran
-
-
de cybelle pe 04 Iul 2008, 16:41
stmabile..
aztech..
fiintele acelea carre sunt gonite, hartzuite sau cum vrei tu...
simt "poate".... deci poate.....
ceea ce simte de exemplu un barbat sau baiat..
care poate.. deci poate[ nu e obligatoriu]... se comfrunta in viata cu o situatie de criza, agresiune sau cum vrei tu s-o numesti..
sunt lucruri "oarecum" firesti in viata......
faptul ca un lup sau o haita de lupi... haituieste un cerb[fie el si de 7-8 ani]...
cerbul[vanatul in genral] siomte acelasi lucru ca si iepurele la goana sau porcul ..
sa alte animale..
faptul ca unii dintre noi nu inteleg..
ca omul e pradatorul suprem in lantzul trofic..
si ca raportat la asta mai exista muuulti altei pradatori si multe alte prazi ...
e fff gfeu de inteles..
poate de cineva..
care ca om, deci ca OM[BARBAT ADIKA] poate nu a fo' in situatzia mai sus descrisa..
mai exista ca sporturi..... ping pong, sah, tenis, etc...  [poate nu e tocmai buna comparatzia..]
respect.. 
Vand carti de gramatica. E ieftine...
-

cybelle
- Veteran
-
- Locaţie: Magurele
-
de aztech pe 04 Iul 2008, 19:24
cybelle scrie:faptul ca unii dintre noi nu inteleg.. ca omul e pradatorul suprem in lantzul trofic.. si ca raportat la asta mai exista muuulti altei pradatori si multe alte prazi ... e fff gfeu de inteles.. poate de cineva.. care ca om, deci ca OM[BARBAT ADIKA] poate nu a fo' in situatzia mai sus descrisa.. mai exista ca sporturi..... ping pong, sah, tenis, etc...  [poate nu e tocmai buna comparatzia..] respect.. 
o exprimare putin incoerenta, dar ma rog...
1. vad ca faci parte din acea categorie de oameni care au impresia ca lor li se cuvine totul. Iar cand zici ca omul e pradatorul suprem al lantzului trofic il cam contrazici pe amicul tau, care spunea mai sus ca sunt putini vanatori care ucid penmtru carne. Si ma indoiesc ca o fac pentru ca sunt muritoti de foame. Nu confunda animalele salbatice cu cele domestice cand te referi la lantz trofic. A trecut perioda (cu mici exceptii) cand omul vana ca sa-si asigure hrana si imbracamintea. si aici exista o mare diferenta intre cum vanati voi (ca tot vorbeati de traditie si de instincul omulu de a vana) si cum se vana acum cateva sute-mii de ani (vezi cazul amerindienilor, eschimosilor, aborigenilor s.a.m.d.). Ei aveau un mare respect pentru vanat, il venereau si ii erau recunoscatori ca in urma sacrificiului sau isi asigurau traiul. Vanatoarea era un adevarat ritual, nu se vana in exces si nici de dragu de a mai "dobori cate o piesa cu lisa ca pe un sac de cartofi" .La cei mai multi dintre voi respectul asta lipseste si aici nu rost sa intru in detalii si puteti sa-mi sugerati cate carti de vanatoare vreti.
2. tot referitor la suprematia creaturii asteia numita OM, daca privesti obiectiv problema toate fiintele de pe pamantul asta sunt egale, fiecare avand dreptul la viata. Nu sariti cu faza ca da' carnivorele de ce vaneaza: pentru ca alea au rolul lor, de a echilibra lantul trofic, asa cum voi sustineti ca faceti prin vanatoare. Si in plus pe voi va inzestrat natura cu ceva in plus: CONSTIINTA, da se pare ca la unii a dat mai putin.
Ma rog, din respect pentru fiintele, ca tot zicea cineva mai devreme ca toti vanatorii sunt ecologisti (mdea), ati putea cand aveti timp sa trageti un ochi peste documentarul asta. Desi se refera mai mult la animalele domestice esenta e aceeasi si se poate aplica cu usurinta si in cazul animalelor salbatice. Initiatorul si naratorul documentarului este Joaquin Phoenix (imparatul din Gladiatorul), tot un"verzisor" de sufragerie, ca si multi alti
http://veg-tv.info/Earthlings
-
aztech
- Nou membru
-
de aiftimieilucian pe 04 Iul 2008, 20:00
O mica mare parere personala: daca as executa un caine pe fondul de vanatoare ? da! Este singura solutie de a scapa de ei in modul cel mai simplu si eficient . Daca mi-ar parea rau de el? Cu siguranta ca da, pentru ca noi suntem vinovati de aparitia lor in toate zonele in care ne deranjeaza! Cati vanatori contribuie cu ceva pentru ajutare speciilor de vanat din Romania? Poate nici jumatate din cei "aprinsi " in aceasta discutie! Si eu sunt vanator , de f putin timp, si recunosc , nu vanez pt carne , ci doar pt senzatia pe care ti-o da adrenalina cand dobori o vietate , care din pacate este fara aparare!
Daca s-ar face un vot cu privire la motivul pentru care se vaneaza astazi in Romania ati vedea care este realitatea crunta !
Nimeni ,sau aproape nimeni, nu este interesat de echilibrul in natura cu ajutorul pustii sau de carnea de vanat!
Sincer, si cu asta inchei, cainii hoinari trebuie eliminati de pe fondul de vanatoare , indiferent ca sunt pui sau adulti, si asta nu pentru ca s-ar distruge un echilibru , cum zic unii, ci pentru a avea mai mult vanat !
Pentru cei ce se simt lezati de cele scrise, le cer scuze, pentru ca nu va cunosc!
-
aiftimieilucian
- Membru important
-
- Locaţie: piatra neamt
-
de Ursus2006 pe 04 Iul 2008, 20:55
[quote="aiftimieilucian"
Pentru cei ce se simt lezati de cele scrise, le cer scuze, pentru ca nu va cunosc![/quote]
Avem ocazia sa ne cunoastem la Pitesti ( vezi topicul " intalnirile forumistilor " )  . Dar daca vine si Aztech, ce ne facem ?  Daca ne lasa fara pusti ? 
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
-

Ursus2006
- Veteran
-
- Locaţie: Deva. HD
-
de aiftimieilucian pe 04 Iul 2008, 21:21
Chiar as vrea sa vina la asemenea intalniri , persoane precum Aztech, ar ingrosa randul vanatorilor in felul acesta! 
-
aiftimieilucian
- Membru important
-
-
de aiftimieilucian pe 05 Iul 2008, 08:00
Poate il invitam pe Aztech la o vanatoare organizata, si mai stii? Un accident de vanatoare si-l vedem si la stirile de la ora 5!  E o gluma aztech! Nu te supara , dar un mic sfat iti pot da: nu mai posta degeaba ca oricum nimeni si nimic nu se va schimba pe acest forum si pe fondul de vanatoare!
Numai bine! 
-
aiftimieilucian
- Membru important
-
-
de cybelle pe 05 Iul 2008, 08:20
domne..
cand am zis..
pradatorul suprem..
nu m-am referit la traistarii care merg la epuri ca sa "mananca' si gura lor" ceva...
sau ca ucid prada si o tarasc in pestera....
nu domne.. dar putzini vanatori nu se bucura de calitatzile gastronomice ale carnii de vanat..
eu personal o gatesc, o prepar cu placere...
cred ca batzi campii rau de tot... 
-

cybelle
- Veteran
-
-
de cybelle pe 05 Iul 2008, 08:34
luciane...
nu mai face glume din acestea  ...
ca o ia omul in serious sigur....
e prrea "verde"......
si apropos...
catzi vanatori vegetarieni cunoastem.???
vb de una de alta...
domne vanatoarea in general, degeaba ne ascundem dupa deget.....
NU E CEVA SOFT, LIght...
cu siguranta e ceva dur, iei viata unui animal...
vanatoarea e VANATOARE
cine nu poate,... nu e obligatoriu sa o practice...
-

cybelle
- Veteran
-
-
de ventura pe 15 Iul 2008, 07:50
Aici ai cam buctat-o. Zi-mi tu mie cum influenteaza cainii si pisicile hoinare numarul ursilor, caprelor negre, pisicii salbatice, rasului, lupului, cerbului, cocosului de munte. Poate ca faza cu pisicile si cainii hoinari merge in zonele de deal si de ses, unde densitatea asezarilor umane este mai ridicata, dar in zona monatana nu prea. Aici intervine problema cainilor de la stana cu sau fara jujeu...[/quote]
Ce-or manca oare cainii hoinari in zona de deal si munte?
Cred ca ghinda si muguri de brad.... 
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
-

ventura
- Veteran
-
- Locaţie: Focsani
de george_ciprian86 pe 15 Iul 2008, 19:51
ventura scrie:Ce-or manca oare cainii hoinari in zona de deal si munte? Cred ca ghinda si muguri de brad.... 
Si cate un ied din cand in cand.
La inceputul acestei veri densitate turmelor de oi din zona mea a fost foarte ridicata. Practic erau peste tot. Unde nu erau oi, erau vaci.
In alti ani vanatul nu prea statea prin zona in astfel de situatii dar anul asta am facand cateva iesiri dimineata si am vazut mistreti, caprioare si iepuri pe locurile unde ziua pasteau oile.
Bine ca au plecat inainte de a fata caprioarele.
Iarna asta deasemenea au fost oi la o stana din zona. Intram in cate o plantatie pe urma mistretilor dar pana la capat ieseam pe urma cainilor care gonisera mistretii tot in noaptea in care venisera.
-

george_ciprian86
- Veteran
-
de Sly_Fox pe 28 Noi 2008, 12:18
Daca gasiti in terenurile de vanatoare braconieri patrupezi, nu ezitati sa stricati un cartus. veti vedea diferentele in anii urmatori. Sfatul se adreseaza mai ales vanatorilor tineri, incepatori. Un caine hoinar doborat poate insemna si 10 fazani sau 10 iepurasi mai mult in teren sezonul urmator. Sa va fie mila nu de cainii hoinari ci de puii de fazan , de puii de iepure sau dragalasii pui de caprioara care pot sfarsii in gura vreunui latrau nenorocit. PS:I-mi plac cateii chiar foarte mult, am acasa catei, insa pe braconierii patrupezi sa nu ii vad. Sa nu ii vad nici pe cei care le da drumul in camp.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de ssteffan pe 29 Noi 2008, 22:56
Sly_Fox scrie:Daca gasiti in terenurile de vanatoare braconieri patrupezi, nu ezitati sa stricati un cartus. veti vedea diferentele in anii urmatori. Sfatul se adreseaza mai ales vanatorilor tineri, incepatori. Un caine hoinar doborat poate insemna si 10 fazani sau 10 iepurasi mai mult in teren sezonul urmator. Sa va fie mila nu de cainii hoinari ci de puii de fazan , de puii de iepure sau dragalasii pui de caprioara care pot sfarsii in gura vreunui latrau nenorocit. PS:I-mi plac cateii chiar foarte mult, am acasa catei, insa pe braconierii patrupezi sa nu ii vad. Sa nu ii vad nici pe cei care le da drumul in camp.
Ciudat, de ce de fazanei ti-e mila si de caini nu? Bineanteles ca fazaneii ii poti manca tu si il lasi pe caine cu balele curgand luandu-i vanatul de la nas, pe care EL il considera al lui dupa umila lui gandire... Saracul latrau nenorocit tot din vina noastra alearga pe campuri pentru o bucatzica de carne.... Dar.... trebuiesc exterminati si amaratii astia de maidanezi semisalbaticiti pentru ca noi sa ne putem umple tolbele. Ai perfecta dreptate dar eu NU POT. Am tinut in catare o catzea costeliva mult timp.... cred ca 1 - 2 minute. Statea si se uita la mine in timp ce ceilalti confrati strigau care mai de care "trage ba, trage odata, hai ba ce ai" etc. Am tras, dar in bolovanul de langa ea. S-a dus dracului urland de frica. In drum spre casa am vazut ogoarele de grau brazdate de urmele intersectate ale masinilor care se plimbasera noapte pe acolo.... Ar trbui sa tragem si in plimbaretii astia nocturni asa cum tragem in latraii aia nenorociti?
-
ssteffan
- Veteran
-
- Locaţie: Giurgiu
de cybelle pe 30 Noi 2008, 08:52
exagerezi frate.. hai sa nu comparam "latraii" aia nenorociti[cum ii numesti tu] cu oamenii pt oameni avem pumni, picioare, etc....daca sunt prinsi politie etc. oricum , nu sunt de acord cu tine cu "salvati latraii"....nu trageti in ei de mila sa sti ca mila cred ca este si cand pusti capra, cerb, samd.... tot "cumva" se uita la tine... revenind la "latraii"... e adevarat ca tot un om ia lasat acolo ..dar asta nu inseamna ca ai alta cale de a aremedia aceasta problema.. respect
-

cybelle
- Veteran
-
-
de cybelle pe 30 Noi 2008, 08:57
nici eu nu impusc caini asa pe oriunde.. NU dar daca il gasesc in padure sau pe ogor sau in vita de vie==> nu scapa nici unul problema cred ca trebe pusa mai degraba asa decat cu "mila" [oameni, mila , situatii, cum se uita....etc] RESPECT
-

cybelle
- Veteran
-
-
de ssteffan pe 30 Noi 2008, 14:51
Nu eu i-am numit latrai.... eu doar am preluat cuvantul.... fi mai atent. Nu am zis sa-i impuscam (si)pe braconieri, doar am intrebat, fi mai atent.... Iarasi, fi atent, sunt de acord ca acei caini sa nu mai fie pe fonduri, fac pagube imense. Dar pana la a-i numi braconieri cu 4 picioare este cale lunga. Atentie, ei nu "gandesc" ca ceilalti braconieri!!!
-
ssteffan
- Veteran
-
de cybelle pe 30 Noi 2008, 20:15
stefane.. faza cu impuscatul oamenilor a fo o gluma.. am si scris ca avem pumni si picioare... si apropos.. de unde stim cu ceritudine ca nu sunt braconieri latraii asa cum sunt oamenii?? S-A DERULAT VREUN STUDIU PANA ACUM???? sa nu luam ca CERTITUDINE ceea ce este doar o PRESUPUNERE pana o sa stim sigur ca acei caini nu sunt braconeri[glumesc cu termenul de "branconier" atasat cainilor, ei doar vaneaza] armele pe ei si pac pac la ei. respect
-

cybelle
- Veteran
-
-
de Alin3006 pe 01 Dec 2008, 15:29
Nu gandesc ca ceilalti? Hmm...Atunci cum explici ca fac formatie in V cand sunt mai multi si prind iepurele la mijloc? Personal nu pot - nu mai pot - sa impusc caini. Dar e cert ca n-au ce cauta in fondul de vanatoare.
-
Alin3006
- Veteran
-
- Locaţie: bucuresti
-
de Sly_Fox pe 01 Dec 2008, 19:55
ssteffan scrie:Sly_Fox scrie:Daca gasiti in terenurile de vanatoare braconieri patrupezi, nu ezitati sa stricati un cartus. veti vedea diferentele in anii urmatori. Sfatul se adreseaza mai ales vanatorilor tineri, incepatori. Un caine hoinar doborat poate insemna si 10 fazani sau 10 iepurasi mai mult in teren sezonul urmator. Sa va fie mila nu de cainii hoinari ci de puii de fazan , de puii de iepure sau dragalasii pui de caprioara care pot sfarsii in gura vreunui latrau nenorocit. PS:I-mi plac cateii chiar foarte mult, am acasa catei, insa pe braconierii patrupezi sa nu ii vad. Sa nu ii vad nici pe cei care le da drumul in camp.
Ciudat, de ce de fazanei ti-e mila si de caini nu? Bineanteles ca fazaneii ii poti manca tu si il lasi pe caine cu balele curgand luandu-i vanatul de la nas, pe care EL il considera al lui dupa umila lui gandire... Saracul latrau nenorocit tot din vina noastra alearga pe campuri pentru o bucatzica de carne.... Dar.... trebuiesc exterminati si amaratii astia de maidanezi semisalbaticiti pentru ca noi sa ne putem umple tolbele. Ai perfecta dreptate dar eu NU POT. Am tinut in catare o catzea costeliva mult timp.... cred ca 1 - 2 minute. Statea si se uita la mine in timp ce ceilalti confrati strigau care mai de care "trage ba, trage odata, hai ba ce ai" etc. Am tras, dar in bolovanul de langa ea. S-a dus dracului urland de frica. In drum spre casa am vazut ogoarele de grau brazdate de urmele intersectate ale masinilor care se plimbasera noapte pe acolo.... Ar trbui sa tragem si in plimbaretii astia nocturni asa cum tragem in latraii aia nenorociti?
ssteffan sa sti ca primul foc de arma l-am tras la varsta de 8 ani, cu arma sprijinita de tata .(paznic de vanatoare), iar pana am devenit vanator (stagiar) nu am tras decat in caini hoinari, ciori grive si cotofene. Asa am fost invatat de vanatorii cu parul nins de vreme, am vanat numai langa vantorii cu par argintiu. Si ce de iepuri si fazani erau in acei ani in care stateam ghemuit langa vreun vanator din alte vremuri,iar acel vanator nu ierta niciodata vreun caine hoinar care iesea in goana. Acum, acei vanatori minunati cu parul nins au inceput sa plece pe cararile uitarii, iar locul lor este luat de noi cei tineri care avem mila de "bietii" hoinari. Problema este ca si vanatul se duce incet, incet. In ultimii ani nu sa facut nici o vanatoare organizata pentru combaterea hoinarilor de catre generatia tanara,din care fac parte si eu (26 de ani) si nici nu am vazut vreun vanator tanar din grupa care sa ajute la confectionarea hranitorilor sau la alimentarea celor deja existente, insa toata lumea vrea vanat mult. Asa ca ssteffan data viitoare cand te mai intalnesti cu un hoinar nu mai lua la tinta bolovanul de langa el altfel risti sa ajungi in situatia mea, adica sa nu mai participi la vanatorile colective deoarece nu se mai organizeaza pentru o vreme astfel de vanatori din cauza lipsei de vanat .
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-

Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de Alin3006 pe 02 Dec 2008, 01:43
sly fox!
Inca odata, bine ai venit pe forum! De acord mare cu tine: vitoarea generatie are de invatat de la batranii, tot mai putini. sau de la noi, mai usor! Pentru ca e era internetului! Mult respect omule! Ne bucuram sa te avem printre noi!
sstefan!
Mult respect si tie! Toti iubim cainii si ne e greu sa apasam pe tragaci! Cand eram " cadet " am fost la o combatere destinata. M-am jurat ca nu mai fac cat oi trai. Apoi ...am vazut cateva treburi urate. Am auzit altele. Cat timp nu se ocupa nimeni sa-i duca undeva...nu avem ce face.!
-
Alin3006
- Veteran
-
- Locaţie: bucuresti
-
de ssteffan pe 02 Dec 2008, 16:09
aveti dreptate, am si spus in posturile anterioare ca sunt de acord cu combatera lor... doamne ce e la noi pe fonduri, vezi haite intregi si sunt si destepti ai dreaq, cand vad oamenii de la 1 km o rup la fuga... iubesc cainii la nebunie si nu pot sa trag in ei... au fost primii care au venit sa se incalzeasca la focul omului... si tot omul e responsabil pt ca ei umbla brambura semisalbaticiti...
-
ssteffan
- Veteran
-
de Dudex pe 02 Dec 2008, 17:59
Alin3006 scrie:Nu gandesc ca ceilalti? Hmm...Atunci cum explici ca fac formatie in V cand sunt mai multi si prind iepurele la mijloc?
Asa este. Venind de la Bucuresti intr-o seara, observ pe camp 6 caini alergand ceva. Nu m-a lasat sufletul si m-am dat jos din masina. Cand am vazut ca ei sunt de fapt la vanatoare, am vrut sa intru cu masina pe camp sa ii sperii , sa dau peste ei, pt erau organizati in toata regula, flancurile mai in fata, etc..... Ce alergau? Un iepuras mai micut. Din pacate nu am putut intra pe camp, pt ca nu eram singur in masina. 1.Acum sunt de acord cu ambele posibilitati: omorati fara ezitare, dar sa ii omoram si pe oamenii care ii lasa de izbeliste pe campuri. 2. prietenas aztech, astept de la tine un raspuns de vreo doua luni de zile cred. Sa iti aduc aminte intrebarea? Daca esti vegetarian?! Sau la tine e valabila zicala dau si fug
-
Dudex
- Membru important
-
- Locaţie: BRAILA
Înapoi la Combatere !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori