| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
CrapiA fost foarte frumos totul, mai putzin faptul ca n-a prea tras pestele. Ne-am simtzit extraordinar de bine,( un fond de vanatoare foarte bun la Chilia Veche, pacat ca nu s-a deschis vanatoarea) . Este mult mai greu de pescuit decat la Sf. Gheorghe.
Amis, mai zii si tu ceva ca acu' n-am inspiratie la scris : nu sunt " luat in foamfa" ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Pai nu ziceai ma Ursule , ca voi sunteti profesionisti si ca voi stiti sa prindeti?
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Bai, de ati sunat pe toata lumea. Pe mine una m-ati ofticat. Ca nu eram cu voi.
Pesti mari nu sau prins.Cel mai mare cred ca vreo 3-4 ---pana-n 10 kile
Dar ehipa cu care a venit Ursus a fost GROZAVA Ursus a venit cu Nasu lui.Nasu a venit cu nasu,nasu cu nasu si asa mai departe... De la stanga la dreapta,pregatiti pentru un "Hai dracului noroc !": Nasu Vierme,Ursus,Nasu Retezat,Nasu Fript,Nasu Scorbura,Nasu Ungur.
![]()
Saptamina viitoare plec si eu la Murighiol dupa 1 stiuca ! Mama - mama ce ciorba de peste e in ceaunul ala !!!!!!!! Mi-a venit apa in gura
Re: Crapihttp://www.youtube.com/watch?v=G9qGuzA7 ... re=related
Amis, io nu tiu, tu tii, ti-am spus, motorini prrrr , prrrr, prrrr. ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re:
Asa este, dar daca se mai continua mult cu niste scule de curent, butelia de gaz si carbidul, se duce dracu tot. Doar sa zici ca pleci la peste si sa fii dotat cu produse lichide, mancarica si prietenasi, ca peste o sa mai fie mai incolo...........
Re: CrapiLas ca vine el inghetul si se pun toate gastele si bunicile lor alea mari de fac numai ga - ga pe Dunare, asa sa ne ajute Dumnezeu
Sa ma explic: un ga - ga scurt face numai gasca mare (are peste 7 kg greutate fata de garlita care nu depaseste 5 kg exemplarele frumoase) In ceea ce priveste crapul am vorbit serios - cam nasol - asta e
Re: CrapiVal,
uite-te si tu cum s-a asternut praful peste acest topic cu cel mai frumos nume posibil "crapi". Ce sa zic, mi-a placut "ciortanica" prezentata de tine in poze(mai ales oglinjoara aia ...au, mama mea!), dar numai atat? Mai zi si tu pe unde ai mai fost si ce-ai mai prins ca mi-e dor de sunetul neantrerupt al senzorului de ma doare carnea pe mine. Cu armele pot trage tot anul, da la garla...aici numai 6 luni pe ani ca restul "gheata la mal". In "partea ailalta" au amutit cu totii. Zici ca-i doliu. Mai supune si tu una alta unchiului, mai arata-mi si mie niscaiva ciortanei, ca mi-e asa de dor. Ia sa vad, cu ce ii alini tu batranetile unchiului ? Moose_Masta
Re: CrapiUnchiule nu prea mai am cu ce sa te alin , ca e garla bocna . Eu la copca nu ma bag din motive de hoit mare ( peste 100 kg ) si cind paraie parldalnica imi ingheata singele in instalatie . Stai linistit ca dezvoltam topicul asta super din primvara - azi am vorbit cu Vladut de vreo citeva concursuri , dintre care unul in Ungaria , la nivel de lot - cu treninguri la fel , echipament , fitze , etc . Ce am mai pastrat din poze- de astia mai imbracati asa cum iti plac tie - am cam epuizat , dar recuperam peste 3-4 luni . Mai am poze cu de aia mici - la 5-6 kg , dar nu vrea sa-ti ranesc retina ochiului , cu epigonii .
Si daca ti-e dor de un sunet de Delkim - pune pe telefonul mobil , ca sunet de apel . Eu ma sun singur de multe ori , doar ca sa mai aud senzorii Respect
Re: CrapiBre, nu ma intereseaza cate chile au. Eu nu fac poze decat cu cei de peste 10 kg pt ca ar fi rusinos sa fotografiez mai mici in conditiile mele de aici. Dar asta o fac numai eu, nu tu. Asta-i nebunia mea nu a ta. Arata-mi orice. S poze cu puiet savurez, numai crap sa fie. La ce dor imi este de pescuit, epigonii sunt parfum de femeie. Si promit sa-ti arat si eu niste ciortanei de-ai mei sa se bucure si ochiu lu' matale. Te implor bre!
Unchiu
Re: CrapiUite asa mai unchiule dar nu ride de mine , ca si eu fac poze numai la aia de peste 10 kg .
![]() Eram un pic netuns !! ![]() Modest - rutina - 8 kg ![]() Stiu - mi-e rusine Respect
Re: CrapiDar cum sa te certe unchiu pentru asa fapturi ! Sunt animale superbe. Ala din mijloc ....cum ii mai lucesc lui solzii...si primul ce rotofei se anunta ...
Ei nu par mari pt ca sunt de crescatorie nu sunt de rau. Dar cresc mult mai mult in greutate decat cei de rau la aceeasi varsta. Aici sunt toti de rau. Sunt lungi si nu apuca multi ani de viata datorita salbaticiei din apa. Am vazut crap de 12 kg muscat mortal. Imagineaza-ti cum arata agresorul. O sa postez si io niste poze, dar mai tarziu ca a inceput sa ninga de nu mai vad nimic. Unchiu Moose
Re: CrapiUite bre ca am ajuns acasa si tre sa ma tin de cuvant. Iti dau spre vizionare niste poze cu mine si niste amici de distractii. Nu-s chiar ciortanei, dar sunt vazubili.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uite si patrula de coasta: ![]() Va pupa unchiu pe amandoi
Re: CrapiFelicitari Miki ! Frumosi balauri - se vede ca sunt de aia "shui" de riu . Tot la boilies sau la porumb ?
Respect
Re: CrapiToti sint f. frumosi Felicitari !
Re: CrapiSi bile si porumb(coronita sau "insir'te margarite").
Mie imi place mai mult la porumb "mosmondit" in fel de fel de mirodenii. Am prins si cu porumb lasat 2 zile in mujdei de usturoi. De fapt am prins la orice iti trece prin cap.
Re: CrapiI-mi cer scuze baietzi , nu am momentan poze cu crapi, da va pot oferi altceva.
Eu cred ca Moose la asta se gandea cand vorbea despre atacatorii crapilor de 12kg [url=http://img150.imageshack.us/my.php?image=pozecosma141ek9.jpg][img=http://img150.imageshack 37kg , ce spunetzi? E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: CrapiURL=http://img110.imageshack.us/my.php?image=pozecosma141dn6.jpg]
[/URL]E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: CrapiNu am reushit in totalitate , dar tot e ceva
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: CrapiNu ma refeream la ala vanatorule. Aici somnul nu creste asa mare. Este alta specie care nu ajunge la dimensiunile impresionante ale celor din Europa.
Ma refeream la genul asta de rapitor : http://www.muskie-fishing.ca/big_muskie/ da si tu click pe poze sa vezi acolo "crocodili" Moose_Masta
Re: CrapiAm avut de gand sa postez si o marlitza ,de vreo 2kg, dar dupa ce am vizionat siteul cu "crocodili" am renuntzat
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Crapi
Multzam fain! E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).