Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 21 Apr 2026, 05:51

Probleme la semiautomata Baikal MP 153 ?

Discutii despre arme lise, munitii, calibre, etc . Multiple compartii intre arme, munitii pentru arme, tipuri de vanat, balistica, samd.

Moderator: liviur

Probleme la semiautomata Baikal MP 153 ?

Mesajde maridan pe 01 Noi 2008, 13:56

Salutare tuturor! Am citit pe forum inca din vara despre semiautomata Baikal dar, din probleme tehnice, abia acum o si pot achizitiona. Mai am o nelamurire si intreb pe cei care detin o asemenea arma: daca ati avut probleme cu arma respectiva, daca da in ce constau si cum le-ati remediat?
maridan

Locaţie: Galati

Re: Probleme la semiautomata Baikal MP 153 ?

Mesajde ssteffan pe 03 Noi 2008, 12:29

ssteffan
Veteran

Locaţie: Giurgiu

Mesajde Alin3006 pe 03 Noi 2008, 12:32

Asta il tot cautam si eu, dar steffan a fost mai rapid. Cred ca e edificator.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde newuser pe 04 Noi 2008, 13:06

maridan scrie:Salutare tuturor! Am citit pe forum inca din vara despre semiautomata Baikal dar, din probleme tehnice, abia acum o si pot achizitiona. Mai am o nelamurire si intreb pe cei care detin o asemenea arma: daca ati avut probleme cu arma respectiva, daca da in ce constau si cum le-ati remediat?

probleme???
nici cea mai mica in aprox 3.000 cartuse
exceptie 24 gr. cu ejectarea dar rezolvabila cu stransul supapei de gaze care nu reactioneaza la toate armele la fel
penalizata la greutate si aspect exterior, finisaje, etc
in rest o ruseasca in adevaratul sens al cuvantului
wild wild...est
newuser
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde grigguti pe 07 Noi 2008, 01:31

maridan scrie:Salutare tuturor! Am citit pe forum inca din vara despre semiautomata Baikal dar, din probleme tehnice, abia acum o si pot achizitiona. Mai am o nelamurire si intreb pe cei care detin o asemenea arma: daca ati avut probleme cu arma respectiva, daca da in ce constau si cum le-ati remediat?

salutare,
si eu am tot stat in dubiu daca sa iau sau nu baikal. am ajuns pana la urma sa iau o Urika2. daca iti poti permite, eu zic sa mergi pe altceva decat pe baikal, dar totusi sa stii ca isi merita banii. dpdv rapot calitate-pret, zic eu ca ar putea sa fie si cu inca vreo 7-8 milioane mai scumpa. e o arma buna insa nu tine brunajul, si lemnul nu este de calitate, finisaje de asemenea sunt ... lipsa dar altfel e ok. e bine sa ai o cheie insa cu tine, de control... eu am fost la vanatoare de curand cu 2 amici ce aveau asa ceva. e mai grea decat urika mea, nu e la fel de frumoasa si poate nici la fel de usor de manevrat, dar daca te duci la vanatoare cu aro si nu cu un patrol, daca ai cizme normale si nu din cele de silicon cu goretex, daca porti pe cap un fes din targ si nu o palarie din par de tap, un baikal iti vine de minune. :) candva, am sa-mi iau si eu una.
grigguti
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde catalinim pe 07 Noi 2008, 21:15

grigguti scrie:eu am fost la vanatoare de curand cu 2 amici ce aveau asa ceva. e mai grea decat urika mea, nu e la fel de frumoasa si poate nici la fel de usor de manevrat, dar daca te duci la vanatoare cu aro si nu cu un patrol, daca ai cizme normale si nu din cele de silicon cu goretex, daca porti pe cap un fes din targ si nu o palarie din par de tap, un baikal iti vine de minune. :) candva, am sa-mi iau si eu una.

Asta imi aduce aminte de replica unui prieten, total detasat de vanatoare, care m-a lasat masca - abia imi luasem catelusa care avea 3 luni si ii povesteam ce pedigree grozav si ce ascendenti Hege-Haus supercampioni are. La care replica lui a fost: "Si crezi ca daca Astrid le spune gainilor alora de pe camp ce pedigree grozav are, alea stau sa le impusti tu?"
catalinim
Membru important

Mesajde maridan pe 07 Noi 2008, 21:48

Grigguti, replica lui catalinim este f. buna si asa am gandit si eu. Nu cred ca conteaza neaparat cu ce tragi, ci cum! Ca si incepator, ma interesa o arma care sa nu ma lase in drum, nu cat costa. Am fost la vanatoare cu vanatori mai vechi in bransa, care aveau arme vechi, cu doua tevi, si au plecat acasa cu 2 mistreti la activ, cate 4-5 iepuri... si nu e vorba de bani cand te duci la vanatoare cu Grand Cherokee si nu cu un Patrol. Ca si frumusete a armei, vreau sa achizitionez o carabina adevarata, da' sa ne mai dam mana, nu?
maridan

Mesajde grigguti pe 08 Noi 2008, 02:05

daca veti citi si celelalte posturi ale mele, ex: viewtopic.php?f=5&t=5062, veti vedea ca de aceeasi parere sunt si eu, nu conteaza neaparat arma ci persoana din spatele ei. restul de idei nu faceau decat sa afirme faptul ca daca se trece peste faptul ca este o arma cu un finisaj si anumite materiale ce lasa de dorit sau daca bugetul nu permite achizitia unei arme mai de soi, baikalul isi face treaba.
grigguti
Veteran

Mesajde newuser pe 08 Noi 2008, 10:30

bugetul nu permite achizitia unei arme mai de soi, baikalul isi face treaba.[/quote]

crezi ca o arma mai de soi isi face mai bine treaba?
am vazut teste de grupaj intre "arme mai de soi cu nenumarate socuri custom si mp 153 asa cum a veni de la masa si......
in plus sa-ti spun o faza traita de mine
eram in goana si la un moment dat am dat de niste tufe dese de spini, maracini, etc
eu mi-am facut loc cu mp-ul si colegul de langa mine avand o arma mai galonata a ascuns-o sub haina sa o protejeze
morala?
las pe altii
wild wild...est
newuser
Veteran

Mesajde grigguti pe 08 Noi 2008, 16:19

newuser scrie:bugetul nu permite achizitia unei arme mai de soi, baikalul isi face treaba.

crezi ca o arma mai de soi isi face mai bine treaba?
am vazut teste de grupaj intre "arme mai de soi cu nenumarate socuri custom si mp 153 asa cum a veni de la masa si......
in plus sa-ti spun o faza traita de mine
eram in goana si la un moment dat am dat de niste tufe dese de spini, maracini, etc
eu mi-am facut loc cu mp-ul si colegul de langa mine avand o arma mai galonata a ascuns-o sub haina sa o protejeze
morala?
las pe altii[/quote]

stii cum vine asta? cam asa: nu imi iau mercedes ca-l zgarii in trafic, mai bine merg cu solenza.
grigguti
Veteran

Mesajde maridan pe 08 Noi 2008, 16:52

[quote="grigguti"]daca veti citi si celelalte posturi ale mele, ex: viewtopic.php?f=5&t=5062, veti vedea ca de aceeasi parere sunt si eu, nu conteaza neaparat arma ci persoana din spatele ei. restul de idei nu faceau decat sa afirme faptul ca daca se trece peste faptul ca este o arma cu un finisaj si anumite materiale ce lasa de dorit sau daca bugetul nu permite achizitia unei arme mai de soi, baikalul isi face treaba.[/quote]

Domnule grigguti eu am raspuns la mica ironie din mesajul dvs si ma bucur ca suntem de aceeasi parere, dar am intrebat, pur si simplu, daca cineva a avut vreo problema cu semi Baikal. Oricum, multumesc pt. raspuns, am ales si asta e.
maridan

Mesajde grigguti pe 09 Noi 2008, 00:34

maridan scrie:
grigguti scrie:daca veti citi si celelalte posturi ale mele, ex: viewtopic.php?f=5&t=5062, veti vedea ca de aceeasi parere sunt si eu, nu conteaza neaparat arma ci persoana din spatele ei. restul de idei nu faceau decat sa afirme faptul ca daca se trece peste faptul ca este o arma cu un finisaj si anumite materiale ce lasa de dorit sau daca bugetul nu permite achizitia unei arme mai de soi, baikalul isi face treaba.

Domnule grigguti eu am raspuns la mica ironie din mesajul dvs si ma bucur ca suntem de aceeasi parere, dar am intrebat, pur si simplu, daca cineva a avut vreo problema cu semi Baikal. Oricum, multumesc pt. raspuns, am ales si asta e.

nici cea mai mica intentie de ironie din partea mea(lucru care nu se poate spune si despre postul dumneavoastra) in parte suntem de aceeasi parere insa din pacate numai la capitole superficiale, felictari pt alegerea facuta.
grigguti
Veteran

Mesajde cybelle pe 09 Noi 2008, 18:08

domne..
mp-ul: arma de nota 10...sincer.
dar e o arma de tavaleala in adevaratul sens al cuvantului.
cine are arme scumpe o sa impartasesca sentimentul meu...
te doare inima de doua ori:
prima data cand e noua si nu vrei sa intri cu ea in goana in spinis samd...ca sa nu se zgarie :mrgreen: :D si astfel nu faci porci cu ea , ca na stai numai la limpezis :lol: :lol:
si doi cand intri si se zgarie de o ia mama draq..si dupa te uiti la ea cum era odata[in poze adika] si cum arata in acel moment.. :!: :wink: >>da ai vanat tata e o diferenta fata de prima data :lol: :lol: :lol:

respect
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde grigguti pe 09 Noi 2008, 22:48

cybelle scrie:domne..
mp-ul: arma de nota 10...sincer.
dar e o arma de tavaleala in adevaratul sens al cuvantului.
cine are arme scumpe o sa impartasesca sentimentul meu...
te doare inima de doua ori:
prima data cand e noua si nu vrei sa intri cu ea in goana in spinis samd...ca sa nu se zgarie :mrgreen: :D si astfel nu faci porci cu ea , ca na stai numai la limpezis :lol: :lol:
si doi cand intri si se zgarie de o ia mama draq..si dupa te uiti la ea cum era odata[in poze adika] si cum arata in acel moment.. :!: :wink: >>da ai vanat tata e o diferenta fata de prima data :lol: :lol: :lol:

respect

perfect de acord, dar te intreb acum, de ce ai si tu tot urika 2 si nu ai un Baikal? este exact cum spuneai si tu odata, si cu oltcitul ajungi unde ajungi cu mercedesul, dar in ce conditii? deci in cazul asta ca sa raspund inca o data topicului, preobleme cu Baikal MP 153, da, la capitolul materiale, are brunajul foarte prost, lemnul foarte slab, reglajele la supapa, si din cate aud mai nou, otelul pt teava, alfel, trage fara pb si faci cu ea ce faci cu orice alta arma, impusti. ghestia cu grupajele...tin si de tragator si de ce cartuse folosesti si mai sunt ...
grigguti
Veteran

Mesajde violiv pe 10 Noi 2008, 08:36

Ce ai auzit de otelul pentru teava?

In rest, e aproape "nu stiu cum" sa compari la partea de finisaje o arma de <500 E cu una de >1000... hai sa fim seriosi. Sa ducem discutia asta intre Urika si Crio eventual.

P.S. vestita supapa si cu reglajele ei poti s-o uiti. Daca nu vrei mortis sa tragi 24 g n-ai de ce umbla la ea o viata iar de functionat functioneaza exact ca si Urika. Brunajul e de k.k. ca si anodizarea carcasei da' sa vezi surpriza - dupa 3 sezoane pline si folosire "sanatoasa" (cateva zeci bune de iesiri in teren si spre 2000 cartuse trase, in conditii normale de folosire si arma ingrijita ca un bebelus) chiar si o frumoasa Beretta a pierdut serios la capitolul estetica, singurul impecabil a ramas brunajul tevilor. Carcasa si lemnul au capatat o "patina" mult mai "dureroasa" ca la Ij.
violiv
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde grigguti pe 10 Noi 2008, 11:54

iata ce spun colegi de ai nostri despre arme precum Ij si Beretta. cred ca putem trage si singuri concluzii referitoare la calitate si implicit probleme.
http://*********/arme-de-vinatoa ... l-beretta/
grigguti
Veteran

Mesajde cybelle pe 10 Noi 2008, 12:03

pai ce zic frate...??
ca sunt curios... :wink:

respect
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde firenze1969 pe 10 Noi 2008, 12:14

Why this stupid guy put the gun in water????
This is a gun for hunting not for war!!!!
20 years long of hunting and my guns are like news.
If u follow dogs in a wildboar battue u cant use a 10000 euro rifle, il u wait a wildboar in a stand u can use a 10000 euro gun.
and 10000 euro gun is not better than a 100 euro gun, is only more beautyful to see.
Enrico
firenze1969
Nou membru

Locaţie: OLT

Mesajde grigguti pe 10 Noi 2008, 12:21

violiv scrie:Ce ai auzit de otelul pentru teava?

In rest, e aproape "nu stiu cum" sa compari la partea de finisaje o arma de <500 E cu una de >1000... hai sa fim seriosi. Sa ducem discutia asta intre Urika si Crio eventual.

P.S. vestita supapa si cu reglajele ei poti s-o uiti. Daca nu vrei mortis sa tragi 24 g n-ai de ce umbla la ea o viata iar de functionat functioneaza exact ca si Urika. Brunajul e de k.k. ca si anodizarea carcasei da' sa vezi surpriza - dupa 3 sezoane pline si folosire "sanatoasa" (cateva zeci bune de iesiri in teren si spre 2000 cartuse trase, in conditii normale de folosire si arma ingrijita ca un bebelus) chiar si o frumoasa Beretta a pierdut serios la capitolul estetica, singurul impecabil a ramas brunajul tevilor. Carcasa si lemnul au capatat o "patina" mult mai "dureroasa" ca la Ij.

din incercarile mele cu armele rusesti, inainte de a cumpara beretta, am observat un lucru, rusoaicele pe langa faptul ca sunt mai grele, lucru ce nu e neaparat rau, ca la un recoil mai mare e un ajutor, parca sunt si usor dezechilibrate catre cuiul catarii.
grigguti
Veteran

Mesajde grigguti pe 10 Noi 2008, 12:24

cybelle scrie:pai ce zic frate...??
ca sunt curios... :wink:

respect

nu se vede link-ul. e pe vinatoare.ro la clubul beretta. eu zic ca e edificator.
grigguti
Veteran

Mesajde violiv pe 10 Noi 2008, 13:22

Cu dezechilibrul ai dreptate. Dar de problema asta sufera toate semi-automatele (poate Cosmi cu magazia plina sa fie echilibrata perfect). De aici si tentativele de a tot imbunatati mecanica, de a face carcase mai usoare, de a muta mai spre spate masele. La paritate de masa, orice semi e dezechilibrata anterior fata de o basculanta. Ca la unele e mai evident e iar adevarat. Cand a aparut in discutie Ij-ul semi, imediat cum am tras cu una am scris despre aceasta "cadere in fata" a tevii. De deranjat ma deranjeaza mai mult la purtat arma pentru ca ma invatasem s-o port rezemata pe antebrat. La tras imi plac mai mult semi, oricare ar fi ele, tocmai pentru ca acest mic dezechilibru anterior face componenta verticala a reculului mult mai mica - practic arma ramane pe tinta chiar la 3 focuri foarte rapide si alea cu magnum-uri. La armele basculante facute pentru sport se urmareste acest dezechilibru prin tevi mai lungi sau de masa mai mare - in general, masa in plus a unei arme de tir este pusa toata numa in tevi (4-500 g in plus aproape numai in tevi) tocmai pentru acest efect.
Eu n-am sustinut ca Ij-ul e perfect ci doar ca-si face treaba umar la umar cu orice alta din zilele noastre.
Daca ai posibilitatea sa incerci o Browning Auto 5 o sa vezi ca o arma de peste 100 ani inca bate la fund oricare alta de azi din punct de vedere al confortului la tragere, al manevrabilitatii si al rapiditatii dublarii focului in conditii de teren. Are ea alte lipsuri care au facut-o sa iasa de pe piata. Arma perfecta inca nu s-a fabricat da' cred ca e pe aproape...
violiv
Veteran

Mesajde grigguti pe 10 Noi 2008, 14:22

violiv scrie:Cu dezechilibrul ai dreptate. Dar de problema asta sufera toate semi-automatele (poate Cosmi cu magazia plina sa fie echilibrata perfect). De aici si tentativele de a tot imbunatati mecanica, de a face carcase mai usoare, de a muta mai spre spate masele. La paritate de masa, orice semi e dezechilibrata anterior fata de o basculanta. Ca la unele e mai evident e iar adevarat. Cand a aparut in discutie Ij-ul semi, imediat cum am tras cu una am scris despre aceasta "cadere in fata" a tevii. De deranjat ma deranjeaza mai mult la purtat arma pentru ca ma invatasem s-o port rezemata pe antebrat. La tras imi plac mai mult semi, oricare ar fi ele, tocmai pentru ca acest mic dezechilibru anterior face componenta verticala a reculului mult mai mica - practic arma ramane pe tinta chiar la 3 focuri foarte rapide si alea cu magnum-uri. La armele basculante facute pentru sport se urmareste acest dezechilibru prin tevi mai lungi sau de masa mai mare - in general, masa in plus a unei arme de tir este pusa toata numa in tevi (4-500 g in plus aproape numai in tevi) tocmai pentru acest efect.
Eu n-am sustinut ca Ij-ul e perfect ci doar ca-si face treaba umar la umar cu orice alta din zilele noastre.

nici eu nu sustin ca ij-ul este o arma proasta sau ca beretta ar fi o arma perfecta. doar ca dupa socoteala mea, iese ca la punctaj beretta sta mai bine. si daca o gasesti la un pret bun, atunci poate ca merita.
Daca ai posibilitatea sa incerci o Browning Auto 5 o sa vezi ca o arma de peste 100 ani inca bate la fund oricare alta de azi din punct de vedere al confortului la tragere, al manevrabilitatii si al rapiditatii dublarii focului in conditii de teren. Are ea alte lipsuri care au facut-o sa iasa de pe piata. Arma perfecta inca nu s-a fabricat da' cred ca e pe aproape...
grigguti
Veteran

Mesajde grigguti pe 10 Noi 2008, 14:25

violiv scrie:Cu dezechilibrul ai dreptate. Dar de problema asta sufera toate semi-automatele (poate Cosmi cu magazia plina sa fie echilibrata perfect). De aici si tentativele de a tot imbunatati mecanica, de a face carcase mai usoare, de a muta mai spre spate masele. La paritate de masa, orice semi e dezechilibrata anterior fata de o basculanta. Ca la unele e mai evident e iar adevarat. Cand a aparut in discutie Ij-ul semi, imediat cum am tras cu una am scris despre aceasta "cadere in fata" a tevii. De deranjat ma deranjeaza mai mult la purtat arma pentru ca ma invatasem s-o port rezemata pe antebrat. La tras imi plac mai mult semi, oricare ar fi ele, tocmai pentru ca acest mic dezechilibru anterior face componenta verticala a reculului mult mai mica - practic arma ramane pe tinta chiar la 3 focuri foarte rapide si alea cu magnum-uri. La armele basculante facute pentru sport se urmareste acest dezechilibru prin tevi mai lungi sau de masa mai mare - in general, masa in plus a unei arme de tir este pusa toata numa in tevi (4-500 g in plus aproape numai in tevi) tocmai pentru acest efect.

scuze, a iesit o harababura intre ce am scris eu si ce a scris violiv. corectez:
nici eu nu sustin ca ij-ul este o arma proasta sau ca beretta ar fi o arma perfecta. doar ca dupa socoteala mea, iese ca la punctaj beretta sta mai bine. si daca o gasesti la un pret bun, atunci cred ca merita mai mult decat un ij.

grigguti
Veteran

Mesajde grigguti pe 10 Noi 2008, 14:27

ca sa vezi, s-a ticnit lupul. imi integreaza comentariile in mesajele altora :shock: :)
grigguti
Veteran

Mesajde catalinim pe 18 Noi 2008, 18:45

violiv scrie:Daca ai posibilitatea sa incerci o Browning Auto 5 o sa vezi ca o arma de peste 100 ani inca bate la fund oricare alta de azi din punct de vedere al confortului la tragere, al manevrabilitatii si al rapiditatii dublarii focului in conditii de teren. Are ea alte lipsuri care au facut-o sa iasa de pe piata. Arma perfecta inca nu s-a fabricat da' cred ca e pe aproape...

Incearca tot ei cu asta care spun ca-i cea mai...
http://www.browning.com/products/intera ... rms/maxus/
catalinim
Membru important

Mesajde violiv pe 18 Noi 2008, 20:04

Mda! N-arata rau in film. Cateva gadget-uri tot are. Un pic de rabdare si-o vedem noi si in realitate...
violiv
Veteran

Mesajde newuser pe 19 Noi 2008, 10:47

da, superba
wild wild...est
newuser
Veteran

Mesajde violiv pe 07 Dec 2008, 10:27

Am "contabilizat" cateva problemute aparute la Ij-ul MP 153. E vorba de arme noi-noute care inca n-au apucat sa se rodeze suficient (asa cum scrie cartea).
Amintesc ca in prima zi de vanatoare cu a mea, la gugu, in primele 50 cartuse trase n-a ejectat de 2 ori cartuse normale de 32 g - ulterior n-am mai avut nicio problema in aproape 3 sezoane care au trecut peste easi sper sa nici nu am.
Aceesi problema in sensul ca a ejectat cartusul tras dar inchizatorul nu s-a dus suficient de inapoi cat sa preia unul nou mi-a fost descrisa ieri - desi nu prea am avut in ce sa tragem (30 vanatori = 12 iepuri intr-o lunga zi) am tras 2 serii de 4 focuri cu respectiva arma si problema nu s-a mai manifestat.
O problema un pic diferita a aparut la o arma de 2-3 ani - rampa de alimentare nu ridica suficient cartusul cat sa-l aseze cu capul in dreptul camerei cartusului, inchizatorul isi facea treaba si ejecta cartusul tras apoi revenea si se bloca in cartusul ramas cu capul intre magazie si teava. Dupa ce ne-am tot batut capul ca de unde i s-o trage se pare c-a fost vorba de un pic de mizerie stransa in grupul tragaci. A trecut ceva vreme si nu s-a mai repetat.
Tot din cauza mizeriei acumulata pe partea superioara a culatei, acolo unde ar trebui sa intre zavorul s-a manifestat "siguranta automata impotriva percutiei cu inchizatorul incomplet inchis" - aparent arma era OK, cu cartus in teava si inchisa dar apasarea tragaciului nu producea niciun efect. Zavorul incomplet in pozitia inchis blocheaza cuiul percutor la aceasta arma si arma nu poate declansa. Este vorba de un sistem pe care-l au, intr-o forma sau alta, mai toate semi moderne si chiar si basculante. E foarte bine ca functioneaza. O chestie identica am patit cu Saiga-ua la gugu atunci cand au intrat floricele din floarea soarelui in culata armei si inchizatorul nu a inchis complet.

Niciuna nu este o problema majora decat in masura in care ti se intampla cand trece cardul de gaste la 20 m de tine dar vina nu apartine armei ci proprietarului - ca orice semi, trebe mentinuta curata, filmuletele cu arme pline de noroi nu sunt din situatii reale de vanatoare.

P.S. sambata la mistreti, o semi turceasca VURSAN, cu mecanica de Benelli inertial cu cap rotativ, a binevoit sa-si piarda unul din cele doua tenoane de inzavorare dupa al doilea foc tras intr-un mistret de la 5-6 m. Noroc ca si primul fusese suficient sa doboare porcul. Arma a devenit inutilizabila, s-au strambat si lacasele corespondente zavoarelor din culata. Proprietarul, un pic nebun, a tinut mortis sa mai traga cu ea asa cu toata impotrivirea noastra care am luat o distanta de siguranta serioasa. A ejectat cartusul exact in momentul percutiei, incarcatura s-a dus pe teava dar o mare doza de gaze a iesit pe fereastra de ejectie impreuna cu tubul distrus complet: baza metalica arata de parca trecuse tramvaiul peste ea, plasticul smuls si topit, etc.
violiv
Veteran

Mesajde Moose_Master pe 09 Dec 2008, 07:50

Enrico,

I see nobody is pushing to answer you and I will try to make it short. That guy is not stupid. That's the best advertising ever for a Russian gun. Americans love Russian guns: tough, reliable and indestructible. And I say it again: that guy is not stupid. Not at all. I love Russian guns. Baikal is great, I love it. IJ is the roughest and the toughest gun I ever tried (I forgot that now are sisters). I like Beretta also but how you say it well: not in the bush.
Hope you are not using Italians guns because you are Italian. Would be such a pity because there are so many other brands very respectable.
Anyway I hope you like this forum because I do like it even I'm not in Romania no more.

Ciao

Moose_Masta

P.S. I like also that song of Gianna Nanini "voglio tuo profumo
Moose_Master
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 09 Dec 2008, 11:21

[quote="Moose_Master"]Enrico,

I see nobody is pushing to answer you and I will try to make it short. That guy is not stupid. That's the best advertising ever for a Russian gun. Americans love Russian guns: tough, reliable and indestructible. And I say it again: that guy is not stupid. Not at all. I love Russian guns. Baikal is great, I love it. IJ is the roughest and the toughest gun I ever tried (I forgot that now are sisters). I like Beretta also but how you say it well: not in the bush.
Hope you are not using Italians guns because you are Italian. Would be such a pity because there are so many other brands very respectable.
Anyway I hope you like this forum because I do like it even I'm not in Romania no more.

Ciao

Bun raspuns Moose. E advertising pur ce face baiatul ala. Chinui o arma si vinzi mii de bucati.
Puteai sa raspunzi si in romana, Enrico intelege tot, sta de ceva vreme in Romania.si e de ceva vreme si pe forum.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Următorul

Înapoi la Arme de vanatoare lise