| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
rateleRe: ratelecateva de sezonul asta
aport si predare ![]() ![]() rata lingurar ![]() asteptand alte rate ![]() rata motata femela ![]() o zi cu rezultate dar fara aparat in teren ![]() asteptand urmatoarea iesire ![]()
Re: rateleBeautifull!!! Vreau si io!
Re: rateleSuperbe pozele Sharp...jos palaria
Re: rateleFaine poze, multumim!
Poza cu aportul e buna sa apara in orice revista de pe mapamond. PS Cum ai convins ratele care stau atarnate cu capul in jos, sa stea cu aripile pe langa corp?
Re: ratelemultumesc de aprecieri... unele poze nu sunt facute de mine, cele in care apar eu
talentul sau obsesia de a deveni taxidermist ma invatat ca trebuie sa am grija de fiecare pasare din momentul in care am pus mana pe ea si pana ajunge atarnata pe perete, fiecare pas conteaza... asa ca eu am grija de toate fie ca ajung la bisturiu fie ca ajung in farfurie ...daca nu altceva macar dau bine in poze
Re: rateleFoarte frumos,
Marius are dreptate, poza cu aportul e deosebita ! Mult succes in continuare !
Re: rateledin aceeasi zi alte aporturi... fotograful a fost pe faza a fost si la locul potrivit, si am avut norocul unei zile mai incarcate
![]() ![]() asta nu e tocmai cea mai reusita dar e vorba de poze la vanatoare si nu ins tudio ![]()
Re: rateleaici vedeti abilitatile fotografului si pasiunea cainelui pentru ceea ce face...deci va rog sa nu ma laudati pe mine, eu nu am nici un merit decat cel de a fi doborat bine un ratoi, care a dat ocazia ca aceste fotografii sa fie rupte din acel moment
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: rateleCoperta de "Parismatch" SUPERB!!!
Re: ratele
talentul sau obsesia de a deveni taxidermist ma invatat ca trebuie sa am grija de fiecare pasare din momentul in care am pus mana pe ea si pana ajunge atarnata pe perete, fiecare pas conteaza... asa ca eu am grija de toate fie ca ajung la bisturiu fie ca ajung in farfurie ...daca nu altceva macar dau bine in poze Frumoasa pasiune, taxidermia. Arata-ne cate ceva din ce-ai lucrat!
Re: rateleam sa imi postez creatiile in materie de taxidermie cat de curand.... deocamdata am fotografiate doar cateva piese de pa la ineputul anului, putintica rabdare si am sa ma laud si cu cele mai noi care inca nu sunt fotografiate
Re: rateleAbia asteptam! Sunt multi cei care stiu sa pozeze oasari si putini cei care mai stiu sa naturalizeze pasari! E mai usor sa pozezi o pasare vie, decat sa o faci sa pozeze etern! Tot respectul si asteptam poze!
Re: ratelegata...dar deocamdata numai cele mai vechi.
promit ca maine o sa apara si cele mai noi (nu am avut timp azi de fotografii), si ma grabesc sa finalizez si cele care asteapta sa fie puse pe placa si adaugat habitatul.. http://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=64&t=5216&p=88989#p88989
Re: rateleaparatul e sigut un slr .. nu?
Re: ratelescuze ca intarziu cu acele poze promise dar sunt lipsit de calculatorul meu drag de vreo saptamana si osa maidureze, intru pe internet de pe unde apuc, mobil, sialte calculatoare pana se remediaza situatia...
@adrian aparatul eun Canon D400 siobiectivul a fostceva75-400 parca...nu ma prea pricep...inca, va trebui sa le invat si pe astea
Re: rateleNu-i bai! Rabdarea e una din virtutile vanatorului. Spor la reparat computerul.
arbdare a v-a fost rasplatita am promis asa ca am postat cateva noutati
Re: rateleO poza din seara asta ....dar au fost de fapt 3 zile de vis ,incepind din 31.12.08.
![]()
Re: rateleFoarte frumos Mihai! Salutari Puscasului!
Am iesit si eu in seara asta, a fost frumos, extrem de intens, dar prea scurt, asa cum este de obicei pasajul de seara. O parte din putinul timp l-am petrecut recuperand rate din papura in timp ce pe cer treceau escadrilele. Aici, avantaj pentru cine are caine. Dar daca mai merg, o sa iau din zona un fel de boschetar pe care l-am intalnit pe acolo si caruia i-am dat ratele din seara asta, il incalt si-l rog sa-mi caute el ratele. Sper sa nu fuga cu cizmele mele.
Tine-i o hirtie de 50 la vedere pt. siguranta si comanda-i apoi ....."aport aici ,tu-tzi D-zeii tai"
Re: ratelewachtelfeld,
faina seara de revelion ai avut! Nici nu-mi inchipui alta mai faina! La Multi Ani si An Nou Fericit! Respecte
Asta e premeditata! PS Vad eu bine? Cu ce sunt legate ratele?
L-am gasit un pic matol, dar cand mi-am dat seama era deja incaltat cu cizmele mele sold. Noroc ca n-au mai venit rate (probabil din cauza ca le-am bubuit seara precedenta), ca sigur facea baie. Daca nu faceam cateva la sarite inainte de pasajul de seara, ar fi fost o alta iesire ratata.
Da
Re: rateleVanatoarea a fost combinata ,la sarite dar si la joc.
![]() ![]() ![]() ![]() Uita-te in poza cu padurea printre crengi ,pe cer ....cohorte,cohorte veneau.Scuze pt. calitatea unor poze dar Roxana de fiecare data cind merge la rate se emotioneaza tare si cum ea a fost fotograful ,i-a cam tremurat mina.