| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsModeratori: Ghinda, goshawkrst, Peregrinus, Sly_Fox
19 mesaje • Pagina 1 din 1
vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsbuna ziua ma numesc galbaci alexandru si am 14 ani.Am intrat pe forum pentru ca sunt pasionat de vanatoarea cu pasari de prada,si as vrea tare mult sa ma apuc de soimarit! dar deocamdata nu prea stiu de unde sa iau o asemenea pasare cum ar fi uliul porumbar si am nevoie de ajutorul dumneavoastra!
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsBine ai venit.
Pentru a incepe, citeste cat mai mult aici pe forum, la fel carti si articole din internet ( pe google pui " falconry articles " ). Pentru mai multe informatii, iti recomand un site in engleza www.falconryforum.co.uk Numai bine. Sergiu... Sergiu...
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plssergiu am citit toate subiectele de pe forum am aflat multe dar mai trebuie sa invat multe! dar pentru inceput as vrea sa te intreb cv: de unde pot cumpara casti(scufite), cureluse, clopotei etc??
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plssergiu lasa-mi te rog un id sa vorbim mai multe!
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsde unde as putea sa cumpar un pui de uliu porumbar??
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsGasesti de cumparat , doar sa fie cu actele in regula: contacteaza-l pe Corui de pe forum , nu cumva sa iei legatura cu ALA sau Arash) , el s-a convertit la islamism si nu suporta www. vinatorul.ro ! Mai multe detalii, pe PM, desi nu sunt adeptul secretelor " in familie " !
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsms dar de unde as putea sa cumpar si cat e pretul unui pui!! pot cumpara de aici din romania???
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plssalutare
bine ai venit ai zis ca ai citit toate subiectele de pe forum nu???? atunci trebuia sa stii ca uliul porumbar nu este o pasare de incepatori!!!! credema pe cuvant incearca un vinderel pe care il poti cumpara din ungaria la un pret rezonabil!!! la fel gasesti si echipament pt soimarit in ungaria! idul meu este paul_spike da vrei sa vb! numai bine
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plspai eu cred ca as putea sa dresez un pui de uliu porumbar! dar daca u zici ca ar fi bine sa incep cu un vinderel ok! dar cam cat costa o asemenea pasare?? astept mai multe pareri,dar eu as vrea sa incep cu un porumbar!!
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsvreau sa cumpar un vinderel dar nu prea scump!! am auzit ca potzi prinde si prepelitze cu ei! va rog mult spunetimi cam ce potzi vana cu un vinderel si de unde as putea sa cumpar unul si pretul!
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsEu te sfatuiesc,ca mai inainte de a avea o pasare rapitoare citeste ,mai invata si mai tarziu sa te gandesti de unde sa ai o pasare rapitoare.
Din intrebarile pe care le pui (de unde,cu cat se poate cumpara o pasare)denota ca nu ai citit tot ce sa postat pe forum,asa ca dai drumul ca ai ce recupera
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsse poate cumpara din ungaria cel mai aproape/!!! pretul unui vinderel (mesaj taiat ) max!!
****** Nu puneti preturi pe forum. Goshawkrst
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsInainte de a posta citeste regulile forumului.Chestii dinastea se vb pe privat.
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsok am gresit!! scuze dar am vrut sa i arat la alinttr ca stiu cate cv despre soimarit!! scuze din nou
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor pls@soimul_calator94,
Nu am nimic personal cu tine. Dar daca stiai cate ceva despre soimarit, trebuia sa stii ca in Romania asa ceva este ilegal (in acest moment), cum la fel de ilegala este si detinerea de pasari salbatice, cum la fel de ilegala este si vanatoarea fara permis de vanatoare. O zi buna, Bogdan Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsmomentan nu am o pasare rapitoare!1 asa ca nu incalc legea! 2:daca imi voi lua o pasare rapitoare o voi cumpara dintr-o crescatorie legala cu inel inchis si CITES!
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsRespect
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor pls
Dupa 1 si 2 , urmeaza 3: Nu poti prinde nicio prepelitza , adica nu potzi vana LEGAL in Romania cu nicio pasare rapitoare, chiar daca are inel si Cites ! Nota bene ! P.S. Ma gandeam sa te apuci direct sa dresezi un porumbar, asta asa, ca fapt divers, sa nu pierzi vremea cu un vinderel. Sau poate o rapitoare de noapte, ca astea sunt extrem de blande ! MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: vreau sa ma apuc de soimarit! ajutor plsdupa ce am citit pe forum subiectul ala cu pasarile de prada nocturne nu as vrea sa incep cu ele!! mai bine cu un vinderel!!! e mai bland decat un porumbar asta stiu de pe forum.. "un porumbar e ca o bomba cu ceas, nu se pune problema daca o sa explodeze ci cand o sa explodeze"!! am invatat multe de pe forum si mai stiu ca un porumbar este un mare pericol daca e mai ales "imprint"! te poate ataca oricand!!
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanatoarea cu pasari de prada Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|