Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 14 Mai 2026, 01:02

Bancuri / Glume / Amuzament

Tot ce nu are legatura directa cu vanatoarea dar are legatura directa cu vanatorii : sport, bancuri, discutii " fierbinti, alte pasiuni.

Moderator: popaliviu

Re: Bancuri / Glume / Amuzament

Mesajde george_ciprian86 pe 17 Dec 2008, 08:45

Vulpoiul, ratoiul si ursul zburau cu avionul. La un moment dat se ridica ratoiul de

pe scaun,se duce la urs ii da o aripa peste bot si zice:

- Da-mi ba in p**a mea o tigara!

Speriat ursul scoate pachetul si-l serveste pe ratoi.Acum cum statea vulpoiul si se uita la ei se gandeste “ce ma e mai tare ratoiul ca mine” si face si

el acelasi lucru ii da o laba peste bot si-i cere o tigara. Suparat ursul ii ia pe

amandoi de gat si ii arunca pe geam.Cand s-a vazut ratoiul in aer a inceput sa dea

din aripi[fal, fal, fal] si striga la vulpoi care se ducea in jos cu

viteza:

- Vulpoiule, stii ma sa zbori ?

La care vulpoiu:

- Pai de unde?

Ratoiu : - Si atunci ce p**a mea erau figurile alea pe capul tau in avion , ma?

O femeie impreuna cu sotul ei merg la un restaurant.Deodata intra o blonda in

restaurant iar barbatul se ridica politicos si o saluta.Sotia il intreaba:

- Cine e blonda?

- Amanta mea!

- Pai si cum,mi-o zici asa in fata?Maine pun divort.

- Pui divort .. dar .. adio plimbari la paris,adio garderoba,adio bani cu gramada…

Femeia nu mai zise nimic.Dupa 10 min intra in restaurant un prieten de familie al

celor doi soti,insotit si el de o blonda.

- De cine e insotit Ion? il intreaba sotia nedumerita

- De amanta sa.

- Lasa ca a noastra-i mai frumoasa!
george_ciprian86
Veteran

Mesajde george_ciprian86 pe 20 Dec 2008, 16:30

O femeie intra in bucatarie, isi gaseste sotul la vanatoare de muste si il intreaba ce face.
- Vanez muste, raspunde el.
- A! ai omorat vreuna?
- Da, 3 masculi si 2 femele, spune el.
Intrigata, femeia il intreaba cum le deosebeste, la care el raspunde:
- Pai 3 dintre ele erau pe-o sticla de bere si 2 pe telefon.

La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in fund !
- Afara! exclama procurorul, la care betivul ii raspunde:
- Nuuu! Aici, sa vada toata lumea !

Un barbat abordeaza o femeie foarte frumoasa intr-un hipermarket:
- Nu va suparati, mi-am pierdut sotia prin magazin. V-ar deranja daca am sta de vorba pentru cateva minute?
- De ce?
- Pentru ca de fiecare data cand vorbesc cu o femeie frumoasa, sotia mea apare de nicaieri.

Cica ajunge Bin Laden la poarta raiului. Apare Sfantul Petru care ii zice: -Tu doar nu vrei sa intri? La care Bin Laden ii raspunde: -Nu, dar aveti voi 3 minute sa iesiti!!!

Intr-o noapte, tiganca se trezeste si scoate un tipat strident, dupa care incearca sa-l trezeasca pe tigan:
- Tigane, scoala tigane!!!
- Lasa-ma, fa, dracu' sa dorm!
- Tigane, scoalaaaaa! Se trezeste asta nervos si-i zice:
- Ce ai, fa?
- E un gandac pe perete!!!
- Pai da' ce-ai vrea, fa, sa fie? Un Rembrandt?
george_ciprian86
Veteran

Mesajde cios29 pe 20 Dec 2008, 21:38

mah cipriane unde le gasesti ca rad de unul singur....bravo...daca esti asa de bun si la vanatoare inseamna ca ai multe reusite...daca nu esti asa de bun cu arma...aduna toate animalutele la un banc...o muri una de ras...SARBATORI FERICITE LA TOTI VANATORI
cios29
Membru activ

Locaţie: Navodari

Mesajde romaniac pe 21 Dec 2008, 01:33

Da Cios,
Ciprian nu zice multe pe aici pe la bancuri, da cand zice , zice bine :lol:
Sarbatori Fericite tuturor !
romaniac
Veteran

Locaţie: WI

Mesajde george_ciprian86 pe 21 Dec 2008, 08:52

Ma bucur ca v-au placut ! :D
george_ciprian86
Veteran

Mesajde ADRIAN BURCEA pe 21 Dec 2008, 17:47

Povestea premierului
Pe o stâncă neagră, într-un vechi sătuc, chiar într-o căsuţă, lângă un pătuc, plânge şi suspină o bătrână mică, care are fiul cât un puştiulică. Căci la guvernare fiul ei iubit a plecat aseară şi n-a mai venit. Celularul sună noaptea jumătate. Nu-i semnal, şi totuşi:
Oare cine-i, frate?
– Eu sunt, bună maică, fiul tău dorit, n-a mai mers Taromu’ şi n-am mai venit. Sun din Capitală, voi fi premier. M-a numit chiar Zeus, sunt timonier. Căpi­tan e dânsu’, e ca la armată. Mica mea oştire fuge sfărâma­tă. Vine criza, foamea, oamenii mă-njur. L-am servit pe dânsu’, m-a mâncat în cur
IJ 54 cal.12/70.
WINCHESTER SXR VULCAN cal.30.06.
CZ 550 luxus cal 7x64.
ADRIAN BURCEA
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde gbulan51 pe 22 Dec 2008, 15:58

Continuare :

- Ce spui tu, straine? Emil e departe...Cica de Basescu nu se mai desparte. Am crezut ca-i gluma, dar era sa mor. L-am vazut aseara la televizor. Emil e cuminte, nu e derbedeu. De esti tu acela, nu-ti sunt muma eu! Lasa-ma cu Zeus, " finca" omul chel, se joaca cu tine cum doreste el. Te-a numit pe tine dupa Stolojan. Crezi ca e pe bune? Te-a luat de fazan. Am vorbit cu tac-tu, asculta-l pe mos; dupa tine vine Leana lu' Cocos. Du-te la Basescu, fa-i un ultim sluj, apoi ia Taromu' , sa te-ntorci la Cluj!
homo, homini, lupus !
gbulan51
Membru activ

Locaţie: Dupa blocuri

Mesajde mihaiman pe 27 Dec 2008, 21:13

mihaiman
Membru important

Locaţie: cluj napoca

Mesajde george_ciprian86 pe 27 Dec 2008, 21:53

Care sunt animalele preferate ale femeilor?
Jaguarul in garaj, vulpea la gat, taurul in pat... si un bou sa-i plateasca facturile!
george_ciprian86
Veteran

Mesajde leorr pe 03 Ian 2009, 22:35

Cum se numeste 'partea dorsala ' la barbati? ...da da.. anus... da la femei !??? BONUS!! :lol: :wink:
leorr
Membru activ

Locaţie: HD

Mesajde cybelle pe 06 Ian 2009, 20:01

cica fetele in ziua de azi in liceu invata doar 2 litere si 2 cifre: A 4 si X 5, incepand cu facultatea invata inca 2 cifre si 2 litere: Q 7 si X 6. Din cauza crizei financiare incepand cu anul universitar 2009-2010 se va schimba programa la facultati si se vor invata doar 4 litere. R A T B
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde drsoicatd pe 07 Ian 2009, 11:16

:lol: :lol: :lol: Dragut de tot!
drsoicatd
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 08 Ian 2009, 21:43

N-ar fi rau... :mrgreen:
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 09 Ian 2009, 11:52

Un tip se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.

Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro.

Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro.

Când să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr. 1,000,000 primeşte maşina gratis.

Când e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ.

Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă acasă.

Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta.
Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă.

Asta e, zice omul, când e să ai noroc, ai noroc până la capăt!"
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 09 Ian 2009, 12:30

Un doctor prospat absolvent este repartizat intr-o zona rurala si dupa cateva luni isi da seama ca nu exista nici o femeie in sat, ca sunt numai barbati. Dupa ce prinse putina incredere, il intreaba pe unul din pacienti ce fac ei cand au nevoie de sex . Pacientul ii spune ca toti se duc la rau la sfarsit de saptamana.

Sosi si sfarsitul de saptamana, asa ca doctorul se prezenta la rau, unde dadu de un sir foarte lung de barbati, pe malul apei. Cum era foarte cunoscut in sat, localnicii ii cedara doctorului locul, pe rand, pana cand ajunse primul.

Privind inainte, doctorul vazu o magarita si gandi: "La naiba, sa fac dragoste cu o magarita ! ... Cu un animal? Saracii oameni ! Acuma, nu pot sa-i refuz, cand cu atata amabilitate mi-au cedat pe rand locul..."

Dupa 15 minute, in care doctorul, dezbracat si lipit de magarita, era privit de cei din coada cum o saruta, ii musca urechile si o tragea de tite, unul dintre oameni se apropie timid de el si il intreba: "Domnule doctor, mai aveti mult? Pentru ca noi avem nevoie de magarita ca sa trecem raul, acolo sunt femeile."
Alin3006
Veteran

Mesajde drsoicatd pe 09 Ian 2009, 14:25

Genial :lol: :lol: :lol: :lol: Ce imi mai plac mie bancurile cu doctori :lol: :lol: :lol: :lol:
drsoicatd
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 09 Ian 2009, 16:17

drsoicatd scrie:Genial :lol: :lol: :lol: :lol: Ce imi mai plac mie bancurile cu doctori :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu era stomatolog Dane!! :lol: :lol: Mie mi-a placut partea cu muscatul de urechi .... :lol: :lol: :lol: chiar geniala! Am lesinat de ras, daca ai putina imaginatie si VEZI scena... :D :D
Alin3006
Veteran

Mesajde cristi.a pe 09 Ian 2009, 20:23

Nu am nimic cu ungurii dar mi-a placut mult bancul:

Un ungur si un roman, aflati la vanatoare, impusca o ratza...
Pentru ca nu prea stiau cum sa faca s-o imparta,romanul zice:
- Bai, ungure, uite cum zic eu sa facem: ne tragem unul altuia cate un picior in testicule si cine se vaita cel mai putin, ia ratza!...
Isi ia romanu avant si ii da un sut incredibil de puternic in testicule ungurului...
Dupa o ora, cand isi mai revine putin, lesinat de durere,ungurul spune:
- Acum e randul meu, romane!...
La care, acesta raspunde zambind:
- Lasa ba, ungure!... Ia tu ratza!
cristi.a
Nou membru

Locaţie: Bucuresti

Mesajde bogdanm pe 11 Ian 2009, 22:16

De criza: Doi manageri vorbesc. Unul il intreaba pe celalalt: -Auzi tu iti platesti angajatii? Al doilea spune: -Nu". Tu ii platesti? -Nu, nici eu. - Si vin la munca si ai tai, nu? - Da vin si ai mei. -Stii ceva? In cazul asta ar trebui sa le cerem o taxa de intrare in firma...
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Locaţie: Bucuresti/Curtea de Arges

Mesajde bogdanm pe 12 Ian 2009, 11:01

Lucrare scrisa intr-o clasa de fete, cu subiectul urmator: "Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme: 1) Religie. 2) Sexualitate. 3) Mister." Doar urmatoarea lucrare a obtinut nota maxima 10: "Dumnezeule! Sunt insarcinata! Cu cine?"
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde bogdanm pe 13 Ian 2009, 11:59

Intr-un avion pilotii au uitat microfonul de comunicatie cu pasagerii deschis! Zice unul:
- Ce facem? Facem sex cu stewardesa sau mancam?
Celalat raspunde:
- Mancam mai intai.
Stewardesa ii aude si se grabeste spre cabina sa-i avertizeze ca au lasat statia deschisa, dar se impidedica si cade. La care o batrana zice:
- Nu te grabi maica, n-ai auzit? Mai intai vor sa manance..
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde Flyer pe 13 Ian 2009, 18:34

Pi Piron
Flyer
Membru important

Mesajde bogdanm pe 14 Ian 2009, 09:56

Soţul ajunge în zori acasă. Nevasta îl întreabă, cu ton de ceartă: - Unde ai fost toată noaptea? - Închipuie-ţi, dragă, chiar cînd să plec acasă, secretara cea nouă mi-a adus o cafea şi mi-a zîmbit provocator. Cînd a pus cafeaua pe masă, i s-a deschis bluza şi nu m-am putut abţine să o sărut pe gît, la care ea a devenit sălbatică şi ne-am pierdut amîndoi capul. În final, am ajuns la ea acasă şi am făcut dragoste nebună toată noaptea. - Minţi! Pun pariu că iar ai încercat să-ţi instalezi rahatul ăla de Windows Vista!
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 14 Ian 2009, 13:06

Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru someri.

Ele vor fi oficiate de preoti, episcopi si mitropoliti!!!
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 14 Ian 2009, 17:51

O blonda se intoarce fericita de la scoala:
- Mama, azi la scoala am invatat alfabetul. Toti copiii il stiau pana la litera D, numai eu am stiut pana la litera J. Uite: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J. Mama, sunt desteapta pentru ca sunt blonda, nu?
- Da, fata mamei, bravo!!!
A doua zi:
- Mama, azi am invatat sa numaram, toti copiii stiau pana la 5, numai eu am stiut pana la 10. Asta pentru ca sunt blonda, nu??
- Da, bravo!!!
A treia zi:
- Mama, azi am facut sport si la dus am vazut ca toate fetele erau plate si fara sani, numai eu eram asa frumoasa, cu sanii mari si rotunzi; asta pentru ca sunt blonda, nu?
- Nu, fata mamii, asta pentru ca ai 25 de ani...
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 14 Ian 2009, 17:53

O blonda isi suna iubitul si spune:
- Te rog, vino si ajuta-ma! Am un puzzle nenorocit si nu stiu de unde sa incep!
Tipul intreaba:
- Si ce-ar trebui sa iasa?
Blonda:
- Dupa poza de pe cutie, un tigru.
Tipul se hotaraste sa dea o fuga. Blonda ii arata masa unde stateau toate piesele. El se uita la piese, se uita la cutie, si zice:
- In primul rind, orice ai face, nu ai cum sa asamblezi piesele astea sa arate ca tigrul de pe cutie.
Apoi ii ia miinile si-i spune:
- In al doilea rind, vreau sa ne relaxam. Sa bem o cana de ceai, si apoi... - ofteaza - apoi ne apucam sa punem inapoi cerealele in cutie...
Alin3006
Veteran

Mesajde Adrian S pe 14 Ian 2009, 19:08

Era tot blonda?
Adrian S
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde bogdanm pe 15 Ian 2009, 16:02

O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW al anului, scump ca naiba, si incearca sa-i deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impiedica si pica in fund linga usa masinii... Cu picioarele deschise si fara chiloti, isi observa "pasarica" si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: - Din cauza ta am masina, - Din cauza ta am bijuterii - Din cauza ta am bani - Din cauza ta pot avea barbatul care vreau - Din cauza ta am ... Deodata incepe sa faca pipi... si ...duios ii replica: - Nu, nu plinge, mai, ca nu te cert !!!...
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde ventura pe 15 Ian 2009, 16:09

:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
ventura
Veteran

Locaţie: Focsani

Mesajde Alin3006 pe 19 Ian 2009, 16:32

O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat. Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW ultimul tip, foarte scump, si incearca sa deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impedica si pica in fund langa usa masinii... Cu picioarele desfacute si fara chiloti, isi observa p... si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: "Din cauza ta am masina, Din cauza ta am bijuterii, Din cauza ta am bani, Din cauza ta pot avea barbatul pe care-l vreau, Din cauza ta am.....".Deodata incepe sa se urineze....si...duios ii replica: "Nu, nu plange, mai, ca nu te cert!!!"
Alin3006
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can