Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 23 Apr 2026, 00:03

Autoapararea cu arma de vanatoare

Modificari recente ale legilor legate de vanatoare

Moderatori: biriuck, liviur

Re: Autoapararea cu arma de vanatoare

Mesajde Ursus2006 pe 17 Ian 2009, 08:25

Ghinda scrie:Lasati omul in pace!

Da' ce i-am facut ?? :shock: Mugurele, nu pot decat sa-ti urez multa bafta, noroc si " succesuri" nebanuite astazi la iepuri ! :mrgreen:
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde Alin3006 pe 19 Ian 2009, 20:02

philips170S scrie:Nu am nimic cu nimeni. Sunt destul de matur pentru a face anumite diferente. Am fost indignat dar probabil era reversul la ceea ce practic eu initiasem. Asta e, mergem inainte.

Bine ai revenit!
Iar voi carcotasilor - lasati omul in pace!
Philips - ai dreptate- ce a fost a fost reversul a ceea ce tu ai initiat. Mergem inainte.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde ghneagu pe 04 Feb 2009, 22:15

bogdanm scrie:Oare nu tot noi suntem vinovati, intrucatva de situatia asta? Frica asta patologica de militie, de "prietenii" victimei, de... Oare nu noi suntem vinovati de faptul ca exista cazuri in care hotul prins la furat ia bataie si il da in judecata pe pagubit si obtine daune :shock: Pai, daca hotul ala stie ca eu am o arma si ca o pot folosi fara sa fiu tras la raspundere de lege (la mine in curte, bineinteles), mai vine sa ma fure?

Daca omul care a fost impuscat avea si el un glock, avea o sansa impotriva atacatorului... Asa, este mort sau infirm pe viata (nu cunosc cazul)... Si, daca are prieteni, cu ce-l ajuta pe el asta? Sau pe familia lui?
El este in continuare un om mort (sau o leguma), chiar daca atacatorul "o sa fie cautat"...

da bine zis
ghneagu
Nou membru

Locaţie: Iasi

Anterior

Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala!