Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 13 Mai 2026, 20:28

Bancuri / Glume / Amuzament

Tot ce nu are legatura directa cu vanatoarea dar are legatura directa cu vanatorii : sport, bancuri, discutii " fierbinti, alte pasiuni.

Moderator: popaliviu

Re: Bancuri / Glume / Amuzament

Mesajde drsoicatd pe 19 Ian 2009, 17:04

Alin3006 scrie:O tipa super eleganta si frumoasa foc iese dintr-un bar cu un indice de alcool in sange foarte ridicat. Merge leganandu-se spre masina ei, un BMW ultimul tip, foarte scump, si incearca sa deschida usa cu cheia, dar starea ei de ebrietate o impedica si pica in fund langa usa masinii... Cu picioarele desfacute si fara chiloti, isi observa p... si cand o recunoaste incepe sa-i vorbeasca: "Din cauza ta am masina, Din cauza ta am bijuterii, Din cauza ta am bani, Din cauza ta pot avea barbatul pe care-l vreau, Din cauza ta am.....".Deodata incepe sa se urineze....si...duios ii replica: "Nu, nu plange, mai, ca nu te cert!!!"

Aline, priveste 2 postari mai sus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drsoicatd
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 19 Ian 2009, 18:56

Fratilor, imi vine sa-mi fac vreo trei clone sa pot sa citesc tot forum-ul in timp util,la ritmul la care se scrie acum, fara sa imi neglijez munca chiar 100% :D :lol:
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 20 Ian 2009, 11:40

A three-year-old boy was examining his testicles while taking a bath.
> "Mom," he asked, "Are these my brains?"
> "Not yet," she replied.
Alin3006
Veteran

Mesajde chris pe 21 Ian 2009, 08:08

La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot. La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA!
- Sunt 6 etaje si caracteristiciule barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.

- Poti alege orice barbat de un etaj, sau poti urca la etajul urmator.

- Nu te poti intoarce la etajul inferior O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.

La etajul unu pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca! Femeia decide sa mearga la etajul urmator.

La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii! Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator.

La etajul al treilea pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi "Wow" isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.

La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de inebunesti si ajuta si la treburile din casa! Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista! Insa decide sa mearga la etajul urmator.

La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de inebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici!Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.
La etajul sase se afla urmatorul afis: Esti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie. Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru! :shock: :shock:

Vis a vis de acest magazin, s-a deschis unul asemanator de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta.
La primal etaj sunt femei care sunt inebunite dupa sex. La etajul doi sunt femei care sunt inebunite dupa sex si nu te bat la cap. Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati! :lol: :lol: :lol:
C&C
chris
Membru important

Locaţie: iasi

Mesajde alexandreea pe 21 Ian 2009, 10:16

Fratilor, postati bancurile astea intr-un ritm mai incet, ca raminem fara servici, si, numai avem cu ce sa ne platim taxa la AVPS. :lol: :lol:
alexandreea
Membru important

Locaţie: oltenita

Mesajde bogdanm pe 21 Ian 2009, 10:27

Pe o strada intunecata mergea o tipa. La un moment dat aude pasi in urma ei. Cind se uita tipa vede o aratare apocaliptica cu bratele desfacute la maximum, ochii holbati, mers poticnit, nasul turtit, buzele strivite... Ingrozita, tipa ia o piatra si o arunca spre monstru: "Zaaaaang!". La care monstrul:
- 'Tu-i mama lui de geam, ca de-o saptamina incerc sa ajung cu el acasa!
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Locaţie: Bucuresti/Curtea de Arges

Mesajde alexandreea pe 21 Ian 2009, 10:39

Bogdanele,tie nu ti-e mila de slujbele noastre, mai ales pe criza asta?
alexandreea
Membru important

Mesajde bogdanm pe 21 Ian 2009, 10:41

Pai tocmai, ca e criza, sa mai ranjim putin cand ne cearta sefu'... ca o sa creada c'am luat-o razna si ne lasa in pace ;)
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde bogdanm pe 21 Ian 2009, 10:50

Apropo de asta...
Vreme de criza. La un birou al unei multinationale se fac restructurari. Oamenii ramasi au tot mai mult de munca, stresul este din ce in ce mai mare...Unul din angajati se gandeste "Am nevoie de concediu... dar cum sa fac?". Nici una, nici doua, tusti! pe lustra. Intra sefu'
- Ce faci ma acolo?
- Sefu, sunt un bec economic. Dau lumina cat un bec de 100 de W dar consum doar 15 W.
- Mai baiatule, esti stresat rau.... Ia-ti o saptamana libera, du-te la pescuit, du-te la vanatoare, linisteste-te.
Se da omuletul jos, isi ia servieta si pleaca acasa.
La nici 2 minute, un coleg de-al lui isi ia servieta si da sa iasa pe usa. Sefu' de colo
- Tu unde te duci ma?
-Sefu', eu nu pot munci pe intuneric...
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde alexandreea pe 21 Ian 2009, 12:17

Pai tie iti da mina sa vorbesti, ca vad ca esti cu afacerile, da, oricum da-i inainte ca-i ffffffffff sanatos :)
alexandreea
Membru important

Mesajde bogdanm pe 21 Ian 2009, 13:26

alexandreea scrie:Pai tie iti da mina sa vorbesti, ca vad ca esti cu afacerile, da, oricum da-i inainte ca-i ffffffffff sanatos :)

De unde dreaq... sunt sluga si eu...
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 21 Ian 2009, 14:48

Alin3006
Veteran

Mesajde drsoicatd pe 21 Ian 2009, 16:52

Foarte tare Aline! O sa ma tatuez si eu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drsoicatd
Veteran

Mesajde val pangica pe 21 Ian 2009, 17:16

Aline - ai si tu vrei porecla ceva mai scurt ? ...ca e prea lung numele acolo unde unde am vrut eu sa ma tatuez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si de abia atunci sa vezi clip publicitar !!! :lol: Pe partea posterioara imi intra si adresa completa cu cod postal si nr de telefon + CNP , in fata mai subtire ...... :lol: :lol: :lol:
Respect
val pangica
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 21 Ian 2009, 18:35

val pangica scrie:Aline - ai si tu vrei porecla ceva mai scurt ? ...ca e prea lung numele acolo unde unde am vrut eu sa ma tatuez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si de abia atunci sa vezi clip publicitar !!! :lol: Pe partea posterioara imi intra si adresa completa cu cod postal si nr de telefon + CNP , in fata mai subtire ...... :lol: :lol: :lol:

Daca nu-ti intra in locul ala doua cuvinte scurte...problema. O sa vb cu Adrian S, ca umbla vorba ca la el intra si adresa si CNP si un scurt motto... :D :D :D :D In locul ala scurt la tine... :D :D :D
Am si porecla : Enotu :D
vezi si http://www.enotu.ro :mrgreen:
Alin3006
Veteran

Mesajde Flyer pe 21 Ian 2009, 18:59

O domnisoara la o petrecere este intrebata de chelner daca mai doreste whisky "Madame, doriti inca un pahar?" "Nu multumesc, imi face rau la picioare". "Adica cum, amortesc? "Nu, mi se desfac!"
Pi Piron
Flyer
Membru important

Mesajde Ursus2006 pe 21 Ian 2009, 20:43

Ascultati-l cu atentie pe romanul asta: :lol: :lol: :( :(

http://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxb ... re=related
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde sorry_nellu pe 21 Ian 2009, 21:01

val pangica scrie:Aline - ai si tu vrei porecla ceva mai scurt ? ...ca e prea lung numele acolo unde unde am vrut eu sa ma tatuez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si de abia atunci sa vezi clip publicitar !!! :lol: Pe partea posterioara imi intra si adresa completa cu cod postal si nr de telefon + CNP , in fata mai subtire ...... :lol: :lol: :lol:

:D :D :D Val, daca esti deacord le punem cap la cap. :lol: :lol: :lol:
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
sorry_nellu
Veteran

Mesajde romaniac pe 21 Ian 2009, 21:10

Ursus2006 scrie:Ascultati-l cu atentie pe romanul asta: :lol: :lol: :( :(

http://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxb ... re=related

Mie mi-o dat lacrimile de ras cand o zis "Da lasa Tibi... ca nu furam..." :D :D :D
romaniac
Veteran

Locaţie: WI

Mesajde drsoicatd pe 21 Ian 2009, 21:44

Simpatic tiganu' !!!! :D :D :D :D :D
drsoicatd
Veteran

Mesajde cybelle pe 21 Ian 2009, 23:24

ENOTU...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RESPECT
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde Adrian S pe 22 Ian 2009, 11:19

Si cand te gandesti ca saoru' asta are mersul biped si...drept de vot :(
Adrian S
Veteran

Mesajde bogdanm pe 22 Ian 2009, 12:06

:D si are drept la un singur vot, la fel si un academician...
Acum, la cererea admiratorilor, http://www.cinearenorocare.ro/ si click in mijloc ;)
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde bogdanm pe 22 Ian 2009, 12:31

www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde Vechio pe 22 Ian 2009, 12:58

Un potenţial gonaci :D .
Ia de aici: http://www.youtube.com/watch?v=j2VZCNOAc5Y :wink:
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Vechio
Veteran

Locaţie: Malul Crisului

Mesajde Adrian S pe 22 Ian 2009, 13:06

Vechio scrie:Un potenţial gonaci :D .
Ia de aici: http://www.youtube.com/watch?v=j2VZCNOAc5Y :wink:

M-am stricat de ras. :D :D :D
Adrian S
Veteran

Mesajde bogdanm pe 22 Ian 2009, 16:21

O femeie se duce la spital sa nasca insotita de sotul ei. Doctorul le spune ca a fost inventata o masina care poate transfera durerile nasterii de la mama la tata si ii intreaba daca vor sa incerce. Cei doi sunt de acord. Doctorul seteaza masina la un transfer de durere de 10% - sotul se simtea excelent si ii spune doctorului sa mai urce un nivel. Doctorul seteaza la 20% dar tatal se simtea la fel de bine. Doctorul ii controleaza tensiunea si seteaza masina la 50%. Sotul se simtea bine in continuare si ii spune doctorului sa seteze nivelul la 100%. Doctorul se conformeaza si femeia in final da nastere unui copil practic fara sa simta nici o durere. Sotii erau in culmea fericirii. Cand au ajuns acasa postasul zacea mort pe treptele casei !!.....
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde bogdanm pe 22 Ian 2009, 16:38

Doi batranei, dupa ce s-au imbatat, au decis sa mearga la o casa de toleranta. Odata ajunsi acolo patroana ii priveste cu atentie, o cheama pe servitoare si ii zice:
- Du-te in primele doua camere si pune cate o papusa gonflabila pe pat. Mosii astia sunt atat de beti incat nu-si vor da seama de diferenta. N-am de gand sa-mi folosesc fetele pentru nenorocitii astia de mosi.
Servitoarea indeplineste ordinele si batraneii se duc in respectivele camere si "indeplinesc tema ce corespundea locului".
In drum spre casa, unul dintre batrani zice:
- Cred ca femeia care a fost cu mine era moarta!
- Moarta? Spune celalalt. De ce crezi asta?
- Pai un s-a miscat si nici n-a vorbit in timp ce faceam dragoste.
- Putea fi chiar mai rau, spuse celalalt. Eu cred ca a mea era vrajitoare!
- Vrajitoare!!! De ce naibii zici asta?
- Pai.,sa vezi, cand eram la preliminarii am muscat-o un pic de fund,atunci ea mi-a tras o basina in fata, a iesit zburand pe fereastra si in plus mi-a mai luat cu ea si proteza!!!
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde bogdanm pe 22 Ian 2009, 17:46

A aparut un nou virus avand denumirea: "munca". Daca primesti vreo "munca" de la vreun coleg sau de la seful tau, sub nici o forma nu te atinge de el! Acest virus poate distruge complet viata ta personala. Daca vei considera ca ai fost infectat, ia-ti urgent haina si 2 prieteni, duceti-va la primul bar si incercati sa va devirusati. Comandati 3 pahare de ceva, repetati de 4 ori, dupa care veti constata ca "munca" s-a sters complet din capul vostru ... Trimite urgent acest msg. cel putin la 5 prieteni. Daca observi ca nu ai 5 prieteni, atunci ai fost infectat cu virusul "munca" si acesta iti guverneaza deja viata. Motto: Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei .
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 22 Ian 2009, 18:34

Mamico, nu pot sa dorm! Spune-mi, te rog, o poveste! - E trecut de 1 noaptea. Las' ca vine taticul imediat si cand o sa-l intreb pe unde-a fost, o sa ne spuna el o poveste!
Alin3006
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can