O saptamana am primit mesaje de la cei din lista de mess sa semnez petitia.
| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vanatori, la arme!-petitieModeratori: adrian_ppp, biriuck, CCM, Sly_Fox, von BRAUN, Mircea-B Re: Vanatori, la arme!-petitieDin cei carora le-am trimis in jur de 15 au semnat si ei petitia si tot atatia au trimis si ei la randul lor mai departe cererea de semnare petitie.
O saptamana am primit mesaje de la cei din lista de mess sa semnez petitia. Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: Vanatori, la arme!-petitieSemnatura a fost realizata cu succes
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Vanatori, la arme!-petitieO alta petitie, care strange semnaturi masiv
http://www.petitieonline.ro/petitie-p37662052.html semn ca daca se vrea, se poate! Reamintesc , petitia pentru modificarea legii armelor in interesul detinatorilor legali de arme se afla aici http://www.petitieonline.ro/petitie-p28840051.html The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieca viitor proprietar de pusca, nu pot sa nu fiu de acord cu petitia. succes
Re: Vanatori, la arme!-petitie"3.Trecerea armelor cu aer comprimat cu viteze mai mari de 220m/s din categoria armelor interzise in cea a armelor supuse autorizarii, iar armele cu viteze mai mici de 220m/s sa fie supuse doar notificarii."
Noi stim despre ce este vorba, dar... se poate intreba cineva daca o arma poate sa alerge cu 220 m/sec
Re: Vanatori, la arme!-petitie
M-as bucura daca ironia ta referitoare la o greseala de forma , nu de fond , a redactarii petitiei, ar fi singurul motiv pentru numarul redus de semnaturi . Cum o dovedeste petitia referitoare la ascultarea telefoanelor,care a strans in cateva zile peste 11 000 de semnaturi, oamenii reactioneaza rapid,si pe cai electronice, atunci cand isi simt incalcate drepturile. Cum si detinatorii legali de arme sunt peste 90 000, nu pot decat sa concluzionez ca , foarte multi dintre noi privesc detinerea legala de arme ca pe un privilegiu,si nu ca pe un drept, si ca actionand asupra legii , vor pierde privilegiul! Istoria te invata, dar nu-ti baga si-n traista Communist Rules for Revolution: 1. Corrupt the young; get them away from religion. Get them interested in sex. Make them superficial; destroy their ruggedness. 2. By specious argument cause the breakdown of old moral virtues; honesty, sobriety, continence, faith in the pledged word, ruggedness. 3. Encourage civil disorders and foster a lenient and soft attitude on the part of government toward such disorders. 4. Divide the people into hostile groups by constantly harping on controversial matters of no importance. 5. Get people's minds off their government by focusing their attention on athletics, sexy books, plays, and other trivialities. 6. Get control of all means of publicity. 7. Destroy the people's faith in their natural leaders by holding the latter up to contempt, ridicule and obloquy (disgrace). 8. Cause the registration of all firearms on some pretext, with a view to confiscation and leaving the population helpless. Date: May 1919 Supposedly, captured at Dusseldorf in May 1919 by Allied Forces. Said to have been "secured and stamped with the seal of Florida State Attorney, George A. Broutigam. This material testimony was taken from someone he terms 'a known member of the Communist Party'. According to this Communist's testimony this strategy is still part of the Communist plan to overthrow free societies such as the United States." Cate din aceste puncte sunt in plina desfasurare? The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieEU zic ca legea e prea permisiva. AR TREBUI INTERZISE TOATE ARMELE DE FOC,
SA MERGETI LA VANATOARE CU PRASTIA, SA VA VEDEM ATUNCI CAT DE SMECHERI SUNTETI. Omorati animale nevinovate din placere, ar trebui sa va fie rusine, mai vreti si petitii....
Re: Vanatori, la arme!-petitieBrooks,
Daca nu te civilizezi, te apropii usor de banare. Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Brooks, bine ai venit printre noi! Ai deja doua postari si acestea foarte la obiect! Multumim frumos ca te-ai inscris si ca ne ajuti pe aceasta cale, ca forumul nostru deja puternic sa creasca in valoare si sa ajunga foarte puternic. Mai zii-ne!
Re: Vanatori, la arme!-petitieL-a apucat strechea pe Brooks, e "verde" pana-n varful p...
brooks, cu istericale nu rezolvi nimic fiule!
Re: Vanatori, la arme!-petitieMa bucur ca am atras atentia
Sincer nu ma asteptam la altfel de reactii din pacate in Romania este o ignoranta totala in toate domeniile si asta duce la dezastre economice,sociale, culturale, ecologice si in curand vom ramane fara nimic. Padurile le taiem, animalele le impuscam, raurile le umplem cu pet-uri si mizerii. Nu sunt verde pana in vf p... cum zice colegui vostru dar vad dezastru care se intampla in jurul nostru, am fost in paduri si n-am mai vazut urme de animale ca altadata, toata lumea e vanator mai nou, sunt mai multi vanatori decat vanat.
Re: Vanatori, la arme!-petitiePrastia e mai periculoasa decat arma ca o poate avea tot prostu , inclusiv tu.
deci suferi de cultul personalitatii; ca si dictatorii.
o parte din noi ar dori sa vaneze cu soim, cu arcul, cu arbaleta, etc; mare pacat ca legislatia din Romania nu permite acest lucru.
Trag concluzia ca te inebunesti dupa furaje !!! Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Brooks, Daca ai avea rabdare sa citesti ce scrie pe acest forum, te-ai lamuri despre multe chestii. Succes. Acum, sa trecem on-topic. Bogdan Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Vanatori, la arme!-petitieBrooks, de fapt ce ai tu cu vanatoarea si cu vanatorii? Poti sa ne explici putin ca mie nu imi este foarte clar! Ce ar fi rau in legatura cu vanatoarea? Sau cum te afecteaza negativ pe tine? Eu cred ca nu prea stii ce inseamna si cum se face.
Re: Vanatori, la arme!-petitieScuze Bogdane!
Lasand la o parte prima postare (unde mi s-a urcat sangele la cap) cred ca esti o persoana cu care se poate discuta civilizat si cu argumente.
Re: Vanatori, la arme!-petitieBrooks, asculta ce zice colegul AdrianS ca decat sa ne certam mai bine un cantec vesel sa cantam. Acum pe bune, daca ai ceva de spus, spune, ca vorbitul nu costa parale. Fa-ne si pe noi sa intelegem ce ai cu vanatorii si cu cea mai veche indeletnicire din lume. Am vazut ca vorbesti ca si cum ai fi educat prin strainatate. Daca este asa spune-ne si noua ce si cum si poate ai sa rezolvi mai multe decat sa ne faci ca pe o albie de porci. Si fiindca tot am ajuns la acest capitol, hai s-o dam in concrete. Uite care este treaba : a nu fi de acod e una, iar a ma acuza pe mine ca ucid din placere este cu totul alta. " qui accusare volunt probationers habere debent", asa ca si argumenteaza daca tot dai cu piatra.
Si te rog din suflet nu ma mai jigni. Spre binele reputatiei tale, te rog politicos pentru prima si ultima oara sa nu ma mai jignesti ca ma faci sa ma dau iarasi in stamba. Moose_Masta P.S. brooks, de unchiu nu te poti ascunde. U can run, but u can't hide ! Pe baieti i-ai pacalit si ei te cred barbat, insa tu esti femeie draga mea. Se vede de la o posta ca esti femeie si asta datorita imaginatiei cu care ti-ai ales nick-ul.Sa-ti pui un nick dupa numele actritei Brook Shields este normal, dar este tipic feminin, ca de altfel si lozincile cu care probabil ca iti terorizezi colegii de servici. Stiu si ca nu esti maritata si daca vrei sa iti spun cum mi-am dat seama intreaba-ma ? Mai bine inchei aici ca mi-e rusine de rusinea ta. Hai mai bine aseaza-te la tastatura si spune-i unchiului de ce nu poti tu sa suferi vanatoarea si ce te deranjeaza de fapt la acest aspect. Si-ti promit ca daca vii cu argumente si nu cu lozinci ti se va raspunde la fel si cu maxim respect pentru ca esto o doamna probabil respectabila care a avut curajul si si-a luat inima-n dinti sa deschida o astfel de polemica pe un site de profil. Ai sa vezi ca daca ne vorbesti cu respect iti vom raspunde in consecinta.
Re: Vanatori, la arme!-petitieParerea mea este ca "Brooks" si-a atins scopul , a intrat aici si a reusit sa ne faca varza nishte discutii esclusiv despre vanatoare. De la petitzie si altele am ajuns intr-o alta zona care nu-si are locul aici. Daca doritzi deschidetzi un topic brooks . Dar inca odata zic ca a-r trebui eliminat subiectul cu pricina de finitiv. Sunt convins ca sta si rade ca ne-a pus pe jar. Moose_Master cu respect, dar cred ca nu mai are rost sa discutam nici frumos nici urat. E clar ca e pusa pe fapte mari , si nici un fel de discutie nu o poate convinge ca noi nu suntem criminali de animale.Eu zic sa-i dam viteza .
Re: Vanatori, la arme!-petitieVanatoru77,
eu inteleg ce este in sufletul tau citind mascarile doamnei, dar nu poti face asta. Nu este democratic. Nu dai pe cineva afara pentru ca nu este de acord cu tine, ci il provoci la o dezbatere de idei. Cand va fi zdrobit cu argumente se va calma. Personal nu sunt de acord sa-i dam viteza nimanui. Oricine este binevenit, DAR SA VORBEASCA POLITICOS, ca io nu am facut-o parasuta asa din primul post. Imi cer scuze doamna pentru expresia buruienoasa, dar exact asa am simtit si io cand m-ai facut criminal cu sange rece. Ne impungem, ne ironizam, dar in niste limite. Da doamna ?
Re: Vanatori, la arme!-petitieEu as cere adminului sa creeze un topic "Greenpeace" si sa mute toate discutiile celor care nu au treaba cu vanatoarea acolo.
Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Foarte corect!
Re: Vanatori, la arme!-petitiebrooks scrie: zic ca legea e prea permisiva. AR TREBUI INTERZISE TOATE ARMELE DE FOC,
SA MERGETI LA VANATOARE CU PRASTIA, SA VA VEDEM ATUNCI CAT DE SMECHERI SUNTETI. Asta nu ne-ar diferentia cu nimic de braconieri, care sint mai multi decit noi; si sint si mai distructivi... Tu ai idee ca noi nu numai ca impuscam, ci si ca ingrijim fauna? Multe din "realizarile" ministerelor padurii, apelor, sau cum s-or numi se datoreaza noua, si asociatiilor la care cotizam! mai bine te uti la cei de felul tau care uneori arunca pet-uri pe geam din masina! Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
S-a creat un topic pentru ecologisti , la subiectul de "Discutii generale" . Rog pe Brooks ( ce o fi domnia sa sau ei ) sa posteze acolo , pentru ca din pacate la aceste topicuri nu are expertiza sa sustina ideea d-ei . La acel topic poate scrie tot ce doreste si isi va sustine ideile , vizavi de membrii nostri . Daca politica de impinzire a topicurilor cu "afirmatii - gen criminali cu singe rece , etc " va continua , voi fii nevoit sa recurg la o banare . Aveti un loc special , unde va puteti exprima democratic ideile si va rog sa profitati de aceasta sansa . Respect
Re: Vanatori, la arme!-petitieSuper
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Vanatori, la arme!-petitieThe golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
crezi ca Brooks nu a vazut acel topic special? ...... cu siguranta stie de el, dar ii place sa se bage ca musca'n lapte PS : Brooks, vezi ca sunte niste domni si dorim sa purtam niste discutii civilizate, daca nu te poti incadra in aceste tipare anunta-ne
Re: Vanatori, la arme!-petitie@adrian_ppp, poti sa fii linistit, brooks se pare ca nu mai e "printre noi", pe forum bineinteles.
Oricum sper sa fiu in acordul celorlalti utilizatori ai forumului, si-i transmit ca e binevenit printre noi doar daca foloseste un limbaj civilizat !!! Si poate cine stie cu timpul isi va schimba si perceptia despre "criminalii" astia de vanatori !!! Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: Vanatori, la arme!-petitieAzi am semnat petitia, nu inainte de a o citi si mi se pare foarte bine gandita si pregatita. Sper sa se uite "cine trebuie"si sa se faca lumina astfel sa avem sansa de a ne folosi de noile reglementari propuse.
Re: Vanatori, la arme!-petitiehttp://www.adevarul.ro/rss/articol/valu ... siune.html ).
„Dincolo de tipul de armă, de foc, cu bile sau cu aer comprimat, impactul, atunci când cineva te ameninţă cu pistolul, este devastator. Din aceste considerente, vom avea câteva iniţiative legislative privind înăsprirea regimului armelor şi a muniţiei pentru toate tipurile de armă." - spune domnul comisar Dupa cum vedeti, politia doreste restrictionarea TUTUROR categoriilor de arme! ![]() The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Înapoi la Vanatoare discutii generale Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 53 vizitatori |
Publicitate
|