| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
OFF-TOPICModerator: popaliviu Re: OFF-TOPICE mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: OFF-TOPICCa sa vezi ca intradevar exista telepatie. Si nu glumesc.
Acum cateva ore conduceam pe un drum undeva un foarte sudul lu' Florida intr-o zona in care privelistea nu seamana cu aproape nimic din ce mi-au vazut ochii pana acum. Nu era in jur decat mlastina. Drumul taie efectiv mlastina din estul pana in vestul peninsulei. Nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut pentru prima data in viata mea aligatori in mediul lor natural. Cati vroiai si toate dimensiunile. Normal ca prima reactie a fost sa gasesc un loc sa opresc sa fac poze, insa semnele abundau cu "nu opri" "pericol" etc. Si drumul pe langa ca era foarte ingust, este special construit sa nu ai unde opri. Ah ce ciuda mi-a fost. Tocmai ma gandeam ce ar gandi vanatorii romani cu care in mod onorabil ma conversez zilnic, daca ar vedea paradisul asta. Eram chiar indignat ca nu gasesc chiar nici un loc unde sa pot parca si sa fac niste poze, si sa le postez pe forum, indiferent ca aia ma avertizau ca ma mananca aligatorii. Cand ce sa vezi(auzi) ! Suna telefonul. Si la capatul celalalt al firului o trupa de "oameni de buna credinta" toti membri ai acestui onorabil forum. Se stransesera ei la un sfat vanatoresc la o bericica si la un vinos sa dezbata (bineanteles) lucruri importante. Nu stiu ce au dezbatut, insa dupa ce se auzea acolo cred ca discutiile au fost aprinse, iar punctele de vedere nu conteneau sa se faca auzite. Ziceai ca era sedinta revolutionarilor de la 1848. Mi-am adus aminte cu nostalgie de intalnirile de acest gen pe care si eu le frecventam ori de cate ori se convoca cate o "sedinta fulger" la vreo terasa sau braserie. M-a uns la suflet. Mi-a facut o deosebita placere sa vorbesc rand pe rand cu mai multi membri ai acestui forum. Chiar m-a miscat gestul lor. Nu m-as fi gandit in ruptul capului cine ar putea fi in momentul cand am raspuns. Am ramas apoi in contemplare, gandindu-ma la uriasa distanta dintre noi si la cat de aproape suntem de fapt in gandire si in trairi. Exista telepatie. Jur ! Ceva exista, insa personal nu pot defini cu exactitate. Pe cuvant ca este incredibil cum uneori oameni la capete opuse ale pamantului gandesc la fel in acelasi timp. Cand ai aceeasi pasiune si acelasi sistem de valori te guverneaza, indiferent ca mie imi plac brunetele si altuia ii place zacusca, indiferent ca esti director sau frizer, esti practic la fel. Cand ramai singur si intri cu gandul in lumea ta, de fapt lumea nu mai este asa de mare. Se micsoreaza uluitor. Esti tu si inca cativa. Si sute daca sunt, tot doar cativa poti sa-i numesti. Unchiu va pupa pe toti si va multumeste din suflet pentru surpriza deosebita si va doreste, ca de altfel tuturor vanatorilor de pe forum, sa fiti sanatosi si inspirati in tot ceea ce faceti. Nu va pupa unchiu de ramas bun; nuuuu ! Va pupa pe frunte batraneste de "bine ne-am gasit". Moose_Masta P.S. Si acum beau si eu o bere in cinstea voastra si ma gandesc cum ar fi fost sa fi sezut vreo 50 de baieti acolo pe marginea baltii contempland si palavragind verzi si uscate despre tot ce ne inconjura. Apoi sa luam niste de-astea si sa facem o intrecere prin mlastina. Check this out dude : http://www.metacafe.com/watch/476644/ai ... orida_usa/
Re: OFF-TOPICFutui mama masi Unchiule , da treaba , sper sa nu te superi ca-ti spun Unchiu, ne cunoastem de putzin timp si doar de pe forum , dar i-mi place cum suna
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: OFF-TOPICCREEDENCE CLEAR WATER REVIVAL
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: OFF-TOPICEi si cu Eagles merg bine la drum lung si pustiu.
Re: OFF-TOPICWith this one dude: http://www.youtube.com/watch?v=GbZ4QbSux7M
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: OFF-TOPICThat's right dude. Merg bine de tot multe, multe. Daca le-am insira pe toate aici am muta youtube pe forum.
Uite genul de muzica pe care in momentul cand l-am ascultat prima oara mi s-a blocat telemetrul si blocat a ramas pana in ziua de azi(si prima oara era acum vreo 34 de ani). Iti dau cea mai curata interpretare a acestui gen pe care am auzit-o pana acum si te rog sa ma crezi ca am auzit tone de asa ceva. http://www.youtube.com/watch?v=J9b3ZZywQvg
Re: OFF-TOPICScuze ca intrerup discutia,dar va rog sa-mi spuneti unde gasesc,in lege,prevederea cu interzicerea folosirii armiei de vanatoare la mai putin de 200 metrii de ultima locuinta.In leg.407 nu este stipulat nimic,in legea armelor nimic.Aplic aceasta prevedere pt. ca asa am fost instruit ,dar in cele 2 legi nu este trecut acest lucru(sau cel putin nu l-am vazut eu).
Multam' d'ntelegere!
Re: OFF-TOPICDaca tot e off topic, se poate sa dezvaluim fiecare ce genuri de muzica preferam? Eu unul am crescut cu Phoenix, Rosu si Negru, Deep Purple, The Yardbirds, Cream (cand era si taica Eric Clapton) Led Zepellin, Ac/Dc, Metallica, Guns'n'Roses, Pink Floyd, Jethro Tull, Jimi Hendrix, cate ceva din jazz: Louis Armstrong, Ella Fitzgerald.
Cat despre muzica de petrecere, acei magnifici lautari care au existat o data la noi: Dona Dumitru Siminica, Romica Puceanu, Maria Tanase, Zavaidoc. Intr-un cuvant: sa fie muzica buna si cat se poate de multa!
Re: OFF-TOPICMihnea, vezi ca este topic special pentru genurile de muzica preferate. Stiu ca la off-topic putem vb orice, dar am facut precizarea ca poate vrei sa citesti si preferintele celorlalti.
Alin A, la intrebarea ta eu personal nu pot sa raspund, dar parca imi amintesc ca era 300 metri si nu 200 metri. Vorbesc din amintiri asa ca nu o lua de buna. Poate sunt baieti care stiu exact si vom afla amandoi. Moose_Masta
Re: OFF-TOPICIata cum deja, ca simplii cetateni, putem sa aflam unde se afla o anumita persoana doar stiindu-i numarul de telefon. Agentiile guveramentale ne fac asta de mult.... http://www.trackapartner.com
Re: OFF-TOPICoaaaauu! si avea si slipul pe el!
Re: OFF-TOPIC
Moose, m-am gandit ca o sa te bucure micul nostru gest. Si noua ne-a facut placere sa te auzim!
Parca astea 2 piese au ceva ? Respect
Re: OFF-TOPICVa rog sa-mi spuneti unde gasesc,in lege,prevederea cu interzicerea folosirii armiei de vanatoare la mai putin de 200 metrii de ultima locuinta.In leg.407 nu este stipulat nimic,in legea armelor nimic.Aplic aceasta prevedere pt. ca asa am fost instruit ,dar in cele 2 legi nu este trecut acest lucru(sau cel putin nu l-am vazut eu).
Multam' d'ntelegere!
Re: OFF-TOPICDreptul la replica :
i shot the sheriff, but i didn't shoot no deputy si asta dedicata lu' Marioara cocaine
Re: OFF-TOPICS-a dat verdictul curtii de la Haga in procesul dintre Romania si Ucraina privind platoul continental al Marii Negre.
Suprafata cu pricina s-a impartit, 79% revenind Romaniei (9700 kmp). Decizia este finala, irevocabila si cu intrare in aplicare imediata. Granita va arata cam asa (fotografie preluata de la Realitatea.net) ![]() Mai multe detalii aici http://www.realitatea.net/ce-a-castigat ... 49871.html Bogdan Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Sfarsitul episodului 1. Urmeaza: Episodul 2 "Nordul Bucovinei"; Episodul 3 "Insula Serpilor + Sudul Basarabiei"; Episodul 4 "Basarabia + Tiraspol"; Episodul 5 "Tezaurul Romaniei"....... Multa stima tuturor celor ce au facut posibila o asemenea zi pentru Romania. Scor 1-0 Romania - URSS. Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: OFF-TOPIC@Blue Ranger
la scor te contrazic - deocamdata e 1-5 pentru ei , dar bine ca am spart gheata Respect
Re: OFF-TOPICEste succesul tinerilor diplomati romani.Ce-ar fi ca si tinerii politicieni romani sa ia locul actualilor politicieni romani.Nu credeti ca s-ar putea sa se miste si Romania ?
Doamne ajuta, ca in cel mai scurt timp scorul sa fie 5-5 Romania - URSS. Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: OFF-TOPIC@val pangica, de fapt nici scorul de 5-5 nu-i cel corect.
Ca dupa episodul 5 urmeaza si alte episoade, ca mai sunt multe alte lucruri pe care URSS - ul ar trebuie sa le retrocedeze Romaniei. Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: OFF-TOPICSincer si eu ma bucur ca macar la cate bogatii i s-au furat Romaniei, maca un luciu de apa ni s-a retrocedat. Insa baieti, nu aruncati caciulile in sus. Treaba e facuta cu dichis. Ni s-a dat "ceva" de ochii lumii pentru ca sovieticii au luat de la noi lucruri mult mai importante. Altceva inapoi, nu mai apucam noi in viata asta sa vedem.
Lucrare comunista de mare clasa. Oricum cei care s-au ocupat de aceasta problema merita o tona de respect. Moose_Masta
Re: OFF-TOPICCredeti ca mai este ceva dedesubt? Au aia tevile la diagonala bagate, ca nu or fi tampiti sa lase cascavalul din laba!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Cred ca cel mai important lucru este ca de ieri Romaniei este mai mare cu 9.700 km²; ca sunt sau nu resurse de petrol si gaze expluatabile ramane de vazut. Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|