| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Bancuri / Glume / AmuzamentModerator: popaliviu Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDespre Marketing
1. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste-te cu mine". Asta inseamna marketingul direct; 2. Esti la o petrecere impreuna cu niste prieteni si vezi o fata superba. Unul dintre prietenii tai se duce la ea, arata spre tine si spune: "Tipul ala este extrem de bogat. Casatoreste-te cu el". - Asta inseamna publicitate; 3. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii iei numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui: "Buna. Sunt extrem de bogat. Casatoreste-te cu mine" - Asta inseamna tele-marketing; 4. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te ridici, iti aranjezi cravata, te duci spre ea, ii oferi de baut, ii deschizi usa (de la masina), o ajuti sa urce, te oferi sa o duci pana acasa, dupa care spui: "Ca veni vorba. Sunt bogat. N-ai vrea sa te casatoresti cu mine?" - Asta inseamna relatii publice; 5. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Vine spre tine si iti spune: "Stiu ca esti extrem de bogat! Am vreo sansa sa te casatoresti cu mine?" - Asta inseamna recunoasterea brandului; 6. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste-te cu mine". Tipa iti da o palma cat de tare poate. - Asta inseamna feedback-ul din partea clientilor; 7. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste-te cu mine". Ea te ia de mana si te duce sa te prezinte sotului sau. - Asta inseamna dezechilibru intre cerere si oferta; 8. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea dar inainte sa poti spune ceva, vine un alt barbat si ii spune: "Sunt bogat. Ai vrea sa te casatoresti cu mine?" iar ea pleaca impreuna cu el - Asta inseamna competitia pe aceeasi piata; 9. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si inainte sa-i spui:"Sunt bogat. Casatoreste-te cu mine" vine sotia ta - Asta inseamna restrictia de a intra pe piete noi.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentRespect
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentYaaakkk!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn american, un rus si un roman naufragiaza pe o insula in Pacific. Ii prind canibalii si-i duc la sefu de trib. Asta cand ii vede albi le zice:
Daca stiti vreun oras pe care Buruburu sa-l cunoasca, va dau drumu. Americanul: New York, ala cu zgarie nori, Wall Street, Manhatan etc. Buruburu: Nu cunosc. Ciorba. Rusu: Moscova, capitala comunismului, Kremlin, Piata Rosie etc. Buruburu: Nu cunosc. Saramura. Romanu: Bucuresti Buruburu: Aaa!!! Buruburu cunoaste, acolo facut Politehnica.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentCioc, cioc”!…Sf. Petru, deschide usa… In fata usii, nimeni!… Peste 5 minute iar “cioc, cioc”!…de data asta, Sf. Petru era pregatit in spatele usii!…smulge usa cu putere si mai apuca sa-l vada pe unu’ care disparea rapid!… _Mai, de ce te tii de prostii si bati pe la usa si te joci cu nervii mei?…Nesimtitule!… La care, insul, cu tristete-n glas, departandu-se-n viteza…. -Ce sa faaaac?!…daca ma tot resusciteaza astiaaaaa!!!….
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentPentru ca am intrat in postul Pastelor, va vand un mic secret: cea mai buna vopsea pentru oua este rujul de buze!
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentLectia de geografie
Geografia femeii Intre 18 si 25 de ani, femeia e precum Continentul African : Jumatate a fost deja descoperita, cealalta jumatate ascunde frumuseti inca salbatice si delte fertile. Intre 26 si 35 de ani, femeia e precum America de Nord : Moderna, dezvoltata, civilizata si deschisa negocierilor in schimbul banilor. Intre 36 si 40 e precum India : Fierbinte,relaxata si constienta de propria frumusete. Intre 41 si 50, femeia e precum Franta : Usor imbatranita, dar inca atragatoare si interesanta. Intre 51 si 60, e precum Iugoslavia : A pierdut razboiul, e tulburata de fantasmele trecutului , dar se lucreaza la reconstructie. Intre 61 si 70, ea e precum Rusia : Spatioasa, cu frontiere fara patrula. Stratul de zapada ascunde mari bogatii. Intre 71 si 80, femeia e precum Mongolia : Cu un trecut glorios de victorii, dar cu putine sperante de viitor. Dupa 81 de ani, ea e precum Afganistan : Aproape toata lumea stie unde se afla, dar nimeni nu vrea sa mearga pana acolo. Geografia barbatului Intre 15 si 80, barbatul e precum Cuba : Guvernat de un singur membru.
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentVand carti de gramatica. E ieftine...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentMamaaaa.......asta ar face ravagii la ratzoi cu chematorile alea
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Bancuri / Glume / Amuzamentdupa muzica putina coregrafie sportiva, tenisul e superb
http://www.youtube.com/watch?v=gjWKCYWoybs sau muzica clasica http://www.youtube.com/watch?v=peLmnkqm6-Y
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDE CE AM DAT-O AFARA PE SECRETARA?
Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite. Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa ,secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani!"... M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus amintede ziua mea... Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Aproape de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: " Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna " I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis: "Intr-asa o zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine Vino la mine acasa si continuam sa ne distram!"... "Bine!" am zis "hai, si asa mai bem cate un paharel"... Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis: "Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai 'comoda' "... "Nuuuu, nici o problema" i-am raspuns,iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta. Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit........ cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau incor "La multi ani!" ...iar eu stateam ca un idiot in curu' gol, in mijlocul sufrageriei... Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara... Cu sentimentele mele nu se joaca!
Re: Bancuri / Glume / Amuzamentce minte de secretara bolnava.doamne fereste, trebe avut grija la interviuri/angajari cu asa specimene.
respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Ca bine zici ...
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentO femeie tanara extrem de atractiva ia avionul spre casa din Elvetia.
In avion, alaturi de ea ia loc un preot catolic caruia i se adreseaza imediat: - Ma scuzati, Parinte, mi-ati face un mare serviciu ? - Desigur, copila mea, cu ce te-as putea ajuta ? - Mi-am cumparat un depilator electric excelent; am platit foarte mult pentru el. Depaseste cu mult limita de valoare a scutirii de vama si ma tem ca mi-l confisca.Dar dumneavoastra, Parinte, ati putea sa-l treceti la vama ascunzandu-l sub reverenda. - Cu adevarat, as putea sa-l trec ,dar te previn ca niciodata n-am fost in stare sa mint. - Dar dumneavoastra aveti o fatza atat de cinstita incat nu vor intreba nimic- spuse tanara si dadu depilatorul preotului descumpanit. Dupa aterizare, la vama: - Parinte, aveti ceva de vamuit ?-intreaba ofiterul vamal. - Din crestet pana la brau n-am nimic de vamuit, fiule. Acest raspuns bizar trezeste suspiciunea vamesului asa ca intreaba mai departe: - Si sub brau ? - Pai, am ceva magnific, facut pentru a servi femeilor, dar nu a fost folosit inca niciodata. Vamesul rade cu lacrimi: - In regula, treceti mai departe! Urmatorul ! Morala Cea mai buna minciuna este adevarul
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentU.S. Army. Training ground.
General: - fire at will Soldier - Where's Will ? Pi Piron
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDoctorul american spune: 'La noi in America medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu', il transplantam la altu' si dupa 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru!'
Doctorul german raspunde: 'E nimica toata, la noi in Germania scoatem un plaman de la unu', il transplantam la altu' si dupa 4 saptamani ala deja isi cauta de lucru!' Doctorul rus spune: 'Nici asta nu-i mare scofala, la noi in Rusia scoatem 1/2 de inima de la unu', o transplantam la altu' si dupa 2 saptamani amandoi deja isi cauta de lucru!' Se scoala doctorul roman si raspunde: 'N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi: la noi in Romania am luat unul fara creier si fara inima, l-am pus ministru de finante si acum toti isi cauta de lucru... EROTIC este cand te mangai cu o pana, PERVERS este cand te mangai cu toata gaina....
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentAnuntzuri diverse
Esti analfabet? Scrie-ne azi si te ajutam pe gratis. Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii. Castron pe placul oricarei gospodine cu fund rotund pentru batere eficienta. De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi. Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte ca sa fii pacalit? Vino aici. Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea. Vand pat pentru copil cu picioare de fier. Cumpar imbracaminte de dama deosebita si putin intrebuintata. Ofer loc de veci liberabil prin schimb. La un concurs de animale, in cadrul unei sarbatori agricole, s-a afisat programul: - ora 10.00 - prezentarea invitatilor. - ora 12.00 - prezentarea animalelor. - ora 14.00 - masa comuna. Intr-o croitorie de dama: "Fustele se ridica zilnic intre orele 10.00 si 14.00. Vindem second hand". In diverse localuri si pravalii "Consumati cu incredere supa de pasare vegetariana". Servim cu frisca clientela bine batuta. Nu servim minori sub 18 ani. Nu servim in stare de ebrietate. Avem ciorapi de femei lungi. Lenjeria de corp nu se schimba! Confectionam costume de dama la proba a doua. Croim rochii pentru dame de lux! Confectionam posete si genti si cu pielea clientului. Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentTeorema salariului
Toata lumea cunoaste TEOREMA SALARIULUI, care spune ca inginerii si oamenii de stiinta nu pot NICIODATA sa castige la fel ca oamenii de afaceri si comerciantii. Aceasta teorema poate, in sfarsit, sa fie demonstrata prin rezolvarea unei ecuatii matematice simple : Ecuatia noastra se bazeaza pe doua postulate foarte cunoscute : Postulatul nr.1 : Cunostintele inseamna Putere Postulatul nr.2 : Timpul inseamna Bani Orice inginer stie ca : Puterea = Munca / Timp Deoarece : Cunoasterea = Putere si Timpul = Bani, obtinem Cunoasterea = Munca / Bani Obtinem deci, cu usurinta : Bani = Munca / Cunostinte Prin urmare, cand Cunostintele tind spre zero, Banii tind catre infinit, oricare ar fi valoarea Muncii. Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn tip cu amanta in pat....la un moment dat suna cineva la usa. Amanta calma ii spune sa fie linistit ca e sotul dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune: "AAA Iubi* ce bine ca ai venit ..du si tu gunoiul" si ii pune galeata de gunoi in mana..sotul pleaca. Amantul se imbraca pleca linistit si cand coborara gandeste ... "Si frumoasa si desteapta..." Ajungand acasa suna la usa deschide sotia si ii spune "AAA Iubi ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul asta !!! " Ia galeata, coboara scarile si in sinea lui zice: "Si urata si cu tupeu"
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentIntr-o firma de contabilitate, 4 femei in birou: sefa (nu se specifica ce culoare de par) si 3 contabile, una bruneta, una roscata, si cealalta blonda.
De la o vreme, sefa pleca totdeauna mai devreme de la serviciu, sub diverse pretexte. Intr-o zi, se gandesc fetele ca daca sefa pleaca, pleaca si ele. Zis si facut, cum a iesit sefa pe usa, hop si ele, sa profite de 2 ore libere. Bruneta, merge direct la sala de fitness, profitand de faptul ca are timp mai mult sa fie in forma. Roscata merge la cumparaturi. Blonda, ca o sotie cuminte si iubitoare, merge acasa, sa profite de 2 ore in plus langa sotul ei iubit. Acasa, insa, dupa ce intra, aude zgomote din dormitor,si cand se uita pe furis pe usa, ii vede pe barbatu-sau si pe sefa ei.. Tiptil, se strecoara afara din casa fara sa zica nimic si se duce in parc, asteptand sa treaca timpul... A doua zi, sefa iar dispare cu doua ore inainte de terminarea programului... Celelalte vor si ele sa plece, numai blonda statea la birou. - Haide, tu nu pleci? - Nu, nu plec, ca ieri era cat pe ce sa ma prinda sefa! Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDati-mi o mana de ajutor ca nu stiu cum sa traduc cat mai exact
Adunatii Copaceni - Gathered Tree People Afumati - Neversober Baicoi - Youball Buhusi - Boo Buzau - Really Fat Lip Calarasi - Silly-dressed Folks on Horses Ciorogarla - Nigger-River Constanta - The Steadiness Dor Marunt - Miniature Melancholy Husi - Shoo Navodari - Networkers Onesti - The Sincere Pitesti - Youdohide Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community Slatina - Slut Tina Slobozia - A Very Wrong Local Tradition Târgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar Urlati - Gimme Some Noise Voluntari - Town of Unpaid Assistants
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentBadea Gheo stă pe munte un an, strânge bănuţi la chimir şi apoi coboară în oraş să se distreze. Din păcate nimereşte într-un club de gay şi travestiţi.
Alege o "fată" şi merg la asta acasă. - Fă-te comod, te servesc cu o bere ceva? întreabă tipul, un travestit fardat, machiat si imbracat in fusta. - Da, zice Gheo. Merge la frigider gay-ul şi realizează că Gheo nu înţelege fenomenul şi se întoarce zicând. - Ştii, de fapt eu nu am clitoris, înţelegi? Adica.... - Bine, zice Gheo, no atunci ada-mi un Ursus.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentUn vânător şi-a invitat prietenii să le arate colecţia sa de animale împăiate.
- ... Aici este un leu pe care l-am împuşcat în Africa. Lângă el, o veveriţă, iar acolo în spate este soacră-mea. - Dar ce zâmbitoare este! remarcă unul dintre invitaţi. - Puşca avea lunetă şi până-n ultima clipă a crezut că vreau s-o fotografiez.
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentDoi prieteni:
- Hei ce-i cu tine? De ce ai un ochi vânăt? - Ieri am fost la masă la socri... - Şi? - Înainte de masă a trebuit să spunem rugăciunea... - Şi? - Am făcut greşeala să mă uit tocmai la soacră-mea când am zis "şi fereşte-ne Doamne de rele"
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentSoacra îşi invită ginerele la masă. Ginerele, deşi suspicios, acceptă invitaţia. Pe masă, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin,... etc.
La un moment dat soacra iese la bucătărie. Ginerele ia o bucăţică de carne şi i-o dă pisicii, care după 2, 3 crampe moare sub masă. Nervos tare, apucă o cratiţă goală şi când intră soacra îi trage una de o lasă lată pe jos. La care pisica de sub masă: - YEESSSSSSS!!!!!
Re: Bancuri / Glume / AmuzamentIon şi Maria în noaptea nunţii...
Marie: Ioane... dacă ai fi domn, n-ai face asta cu mine! Ion: Dacă tu ai fi doamnă, n-ai vorbi cu gura plină!
Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori |
Publicitate
|