Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 14 Mai 2026, 19:20

Bancuri / Glume / Amuzament

Tot ce nu are legatura directa cu vanatoarea dar are legatura directa cu vanatorii : sport, bancuri, discutii " fierbinti, alte pasiuni.

Moderator: popaliviu

Re: Bancuri / Glume / Amuzament

Mesajde Alin3006 pe 14 Mar 2009, 23:14

Maria, fată de la ţară, merge la oraş şi se angajează ca menajeră într-o casă de oameni bogaţi. Făcând curat prin dormitorul stăpânilor, găseşte un prezervativ folosit... Este surprinsă de stăpână studiindu-l îndeaproape.
Aceasta o întreabă: "Cum, Marie? La voi la ţară nu se face dragoste?"
Maria răspunde încurcată: "Ba da stăpână... dar nu asa până cade pielea de pe p...a !"
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 14 Mar 2009, 23:17

Seara, în Cluj, Janos şi Pista ies de la cârciumă, se aproprie un domn în fugă:
- Vă rog spuneţi-mi unde e gara.
Janos:
- Noi nu ştie.
Domnul o ia la fugă pe stradă, dezorientat.
Pista:
- Mai Janos, de ce nu spus la el unde gara? Pierde omu' trenul.
Janos:
- Lasă la el în plata Domnului, spune că aici de 2000 de ani şi nu ştie unde gara.
Alin3006
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 14 Mar 2009, 23:18

Clasa de maghiari la ora de limba romană.
- Gyury, spune, te rog, o propoziţie!
- Duminică me duc la pedure.
- Gyury dragă, da nu-i bine.

- Atunci nu me duc.
Alin3006
Veteran

Mesajde Ursus2006 pe 15 Mar 2009, 15:15

Alin3006 scrie:Clasa de maghiari la ora de limba romană.
- Gyury, spune, te rog, o propoziţie!
- Duminică me duc la pedure.
- Gyury dragă, da nu-i bine.

- Atunci nu me duc.

Asta e banc de ziua lor mondiala !! :lol:
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde Alin3006 pe 15 Mar 2009, 22:23

Cum iti dai seama ca esti roman sau cu trairi adinc rominesti??

-Tot ce maninci are gust de ceapa si usturoi
- incerci sa reciclezi ambalajele de la flori, hirtia de la cadouri si,bineinteles, folia de aluminiu
- stai linga cele mai mari doua valize din aeroport
- ajungi la petreceri cu una - doua ore intirziere si ti se pare foarte normal
- dupa ce mergi la cineva in vizita, la plecare mai stai o ora in fata usii la povesti
- parintii tai nu arunca niciodata nimic si daca reusesti sa arunci ceva la gunoi apare in mod misterios inapoi
- ai perdele de dantela
- ai fata de masa din macrame
- ai covoare care acopera fiecare centimetru din casa ta
- ai sau ai avut covoare pe pereti
- mama ta iti spune ca esti slab chiar daca ai 110 kg
- ai draperii macar la o usa din casa
- mama ta recicleaza paharele de plastic, farfuriile din carton si pungile de la sandwichuri spalandu-le
- ai fata de masa din vinyl pe masa din bucatarie
- folosesti sacosele primite la cumparaturi pe post de pungi de gunoi
- raftul tau din bucatarie este plin de borcane de gem, varietati de recipiente de plastic si sticla
- parintii te striga cu diminutive animale cind ii enervezi
- nu poti pleca in calatorii decat daca te conduc macar 5 persoane la autobuz, tren sau aeroport
- suni interurban numai dupa ora 11 PM
- parintii te suna si intreaba daca ai mancat, chiar daca e miezul noptii
- parintii tai nu realizeaza ca tehnologia s-a imbunatatit si atunci cand suna in strainatate, inca urla la telefon
- ai cuverturi uzate pe canapea doar ca sa nu se murdareasca tapiteria
- nu cunosti mai mult de jumatate din invitatii de la nunta ta
- ai vazut pamintul din interiorul unui WC din tren, in mers.
- copilul tau poarta caciulita si 3 pulovere in septembrie desi sunt 25 de grade afara
- porti palton din septembrie pina in mai
- daca vezi pe cineva in pantaloni scurti in decembrie zici ca e nebun,desi sunt 20 grade afara
- crezi ca 'urda', 'mamaliga', 'parizer', telemea', 'zacusca' sint feluri internationale de mancare
- cind vin straini la tine in vizita te distrezi dandu-le cea mai tare tuica din casa ...si cind reusesc sa bea un pahar le mai torni...
- cind ai musafiri si ii intrebi daca servesc ceva si ei spun ca NU' la tine inseamna ca 'DA'...

CA SA VEZI, CATE SUNT ADEVARATE.
Alin3006
Veteran

Mesajde aghiuta pe 15 Mar 2009, 23:01

Un student pica la examenul de logica.
- Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota?
- Da, sigur!
- Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp?
Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul.
- Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul.
- Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs.este si ilegal si ilogic.
aghiuta
Veteran

Locaţie: Suedia

Mesajde Cristi pe 16 Mar 2009, 14:05

Cadouri pentru Paste! Nu necesita autorizatie! Inca! :D
http://www.chocolateammo.com/
“The golden rule of history is those with the weapons make the rules.”
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde leorr pe 16 Mar 2009, 14:38

Top Pozitii

1. Roaba galopantă: În timp ce i-o tragi capră (ştii cum e capră, sper, doar nu eşti idiot, nu?), o apuci de coapse sănătos. Exact în acelaşi timp i-o înfigi în *** până la rădăcină şi îi ridici picioarele în aer. Confuzată şi luată prin surprindere, va începe să pedaleze din mâini, ca să îşi scoată mătărânga din bostan, răcnind cât o ţin plămânii. Tu o ţii în continuare sănătos de craci, să nu îi pună în pământ şi o menţii adânc înfiptă, alergând după ea. E lejer, nu scapă că tu dai din picioare şi ea din mâini.

De ce e excitantă: Habar n-am. Da’ e hazlie.
Unde se poate practică: Şi în casă, da’ cel mai bine pe un loc întins, să aibă unde să pedaleze. Pajişte, sală de sport, ce vrea muşchii tăi.
Câte calorii se ard: Oho. Căcălau. Mai ales ea. Se ard 100 numa de la cât o să i se bulbuce ochii.

2. Lumea-n flăcări: Asta e una din preferatele mele. Când aproape să termini, iei o lumânare de lângă pat (doar te arzi cu lumânări, nu ? Fii romantic, nu ţăran) şi îi dai foc la păr. No să vezi ce contracţii, ce zbătăciuni cât îşi dă cu palmele-n cap. Şi după ce termini, poţi să fii erou grandios, iei bidonul de bere de lângă pat (doar bei bere în timp ce te arzi nu?) şi o stingi, apoi tragi un gât straşnic şi îi zici: “Ce accident era să facem pisi!”

De ce e excitantă: Implică foc şi alcool. Ce dracu’ vrei mai mult?
Unde se practică: Preferabil la ea acasă.
Câte calorii se ard: Mai puţine decât fire capilare şi aşternuturi.

3. Cu mâinile-n curate: Asta poate fi practicată de ambele sexe. Se bazează pe elementul surprizei. Îi dai partenerului/partenerei degetul arătător şi inelar la lins excitant, puţin aşa, să le plimbe prin gură, şi după ce le-a băloşit bine, ţii mâna în formă de pistol (cum te jucai somata când erai mic) şi îi înfigi ţeava “pistolului” în ***, făcând o faţă de Sergiu Nicolaescu, cât te pricepi de bine, şi zicând “Un fleac. Te-am ciuruit”. Nu le scoţi decât dacă auzi “Nu trage dom’ Semaca, sunt eu, Lăscărică!”

De ce e excitantă: Combină elementul surprizei cu referinţe culturale obscure!
Unde se practică: În anus.
Câte calorii se ard: Depinde cât familiar e partenerul cu Comisarul Moldovan.

4. Olandezul Zburător: Asta e simplă şi de efect. În timpul sexului, fix când i-e lumea mai dragă partenerului, urli “Acum vine OLANDEZUL ZBURĂTOOOR!”. Şi nu faci nimic. Continui ce făceai inainte. Şi observi privirea de nedumerire a partenerului. Întâi e puţin terifiat/a “ce dracu’ vrea să facă nebunu/a asta?”. Se va opri puţin din ritm, foarte circumspect şi, după 5 minute de dubii, va trece la următoarea întrebare : ” Ce dracu’ a vrut să zică nebunu/a asta?”. Efectul e garantat şi partenerul va fi suspicios şi paranoic pe tot parcursul actului sexual. E bun de aplicat la bărbaţii care termină rapid. Nu prea o să se mai concentreze să termine rapid când o să îşi ocupe tot creierul să îşi dea seama dacă nu cumva Olandezul Zburător este o anagramă pentru Comisarul Moldovan.
De ce e excitantă: Trucuri psihologice! Mie mi se face ştoaca cât piciorul unui copil de 4 ani de la ele!
Unde se practică: Nu în Olanda.
Câte calorii se ard: Calorii nu. Neuroni da.
leorr
Membru activ

Locaţie: HD

Mesajde leorr pe 16 Mar 2009, 14:39

5. Călăritul din Mordor: Fingărezi femeiea sănătos, da cu patos aa, să sară zeamă, şi te opreşti brusc, cu o faţă mirată, zicând: “Băă, să moară Sauron! Mi-a rămas verigheta înăuntru. Mă omoară nevastă-mea! My precioussss” . No aici dânsa nici n-o să ştie de ce să bulbuce ochii: Că eşti însurat? Că faci voce de Gollum foarte bine? Că o bucată de metale i-a rămas ipotetic înţepenită în uter? Habar n-o să ştie.

De ce e excitant: Simţi un ***** şocat cum se strânge în jurul degetelor tale ca o capcană de şobolani.
Unde se practică: Middle finger earth.
Câte calorii se ard: Doar the one calorie.

6: Minigolful semizeilor: Nu e poziţie. Mai mult este etapa sexuală supremă. E faza la care ajungi când eşti complet plictisit de sexul comun şi vrei să faci ceva aproape imposibil. Mai exact, să-i introduci un testicul în posteriorul cuiva. Cum vrei tu, cu ce lubrifiere te duce capul, nu contează. E aproape imposibil. E atât de aproape imposibil încât trebuie să fii un Dalai Lama al sexului să reuşeşti să-i îndeşi un coi în curul cuiva. O să întrebaţi: De ce ar vrea cineva să facă asta? De ce ar vrea cineva să urce pe Everest? EXACT.

De ce e excitant: Că e năucitor de greu. Fructul interzis.
Unde se practică: Lângă o trusă de prim ajutor.
Câte calorii se ard: La băgat sau la scos?

7: Wrath of the Bitch King: Ai nevoie de: o cutie de margarină, o periuţă de dinţi cu vibraţie, un nunceag (sau cum s-o scrie pe română) şi ultimu’ Expanăn de la WoW. No , le arunci pe toate în afară de joc ****rii dezbrăcate şi zici “Descurcă-te făh, că io tre să ajung la nivelu’ 80″. Nah. Gumesc. E poziţie ipotetică. Jucătorii de Warcraft nu au prietene.

De ce e excitant: OMG poţi să ai personaj Death Knight.
Unde se practică: Northrend.
Câte calorii se ard: Multe, ca la orice ce dă dependenţă

8: Străjerul cu trei picioare: Vi s-a întâmplat vreodată să ajungeţi prima dată la o tipă acasă şi ea să nu vrea să secs? Doar să adormi în braţe cu ea, lingurind că nu vă cunoaştei destul de bine? Ei bine, da, toţi am trecut prin asta. Un tip fraier se va gândi: “nu-i nimic. data viitoare. acum mă mulumesc cu o erecţie molâie şi cu atingerea accidentală a unui sân din laterală”. Nu. Nu se face aşa. Un mascul serios ateaptă ca tipa să adoarmă şi îi face o labă în ureche. Da. Ai auzit bine. Ea adoarme, tu te ridici în picioare lângă pat şi îi slobozeşti o servită spre timpan. Să explice ea la orelist a doua zi cum i-a ajuns sămânţa între ciocănel şi nicovală.

De ce e excitant: Că e labă răzbunătoare.
Unde se practică: În tăcutul întuneric.
Câte calorii se ard: Ce zici ? N-aud!5. Călăritul din Mordor: Fingărezi femeiea sănătos, da cu patos aa, să sară zeamă, şi te opreşti brusc, cu o faţă mirată, zicând: “Băă, să moară Sauron! Mi-a rămas verigheta înăuntru. Mă omoară nevastă-mea! My precioussss” . No aici dânsa nici n-o să ştie de ce să bulbuce ochii: Că eşti însurat? Că faci voce de Gollum foarte bine? Că o bucată de metale i-a rămas ipotetic înţepenită în uter? Habar n-o să ştie.

De ce e excitant: Simţi un ***** şocat cum se strânge în jurul degetelor tale ca o capcană de şobolani.
Unde se practică: Middle finger earth.
Câte calorii se ard: Doar the one calorie.

6: Minigolful semizeilor: Nu e poziţie. Mai mult este etapa sexuală supremă. E faza la care ajungi când eşti complet plictisit de sexul comun şi vrei să faci ceva aproape imposibil. Mai exact, să-i introduci un testicul în posteriorul cuiva. Cum vrei tu, cu ce lubrifiere te duce capul, nu contează. E aproape imposibil. E atât de aproape imposibil încât trebuie să fii un Dalai Lama al sexului să reuşeşti să-i îndeşi un coi în curul cuiva. O să întrebaţi: De ce ar vrea cineva să facă asta? De ce ar vrea cineva să urce pe Everest? EXACT.

De ce e excitant: Că e năucitor de greu. Fructul interzis.
Unde se practică: Lângă o trusă de prim ajutor.
Câte calorii se ard: La băgat sau la scos?

7: Wrath of the Bitch King: Ai nevoie de: o cutie de margarină, o periuţă de dinţi cu vibraţie, un nunceag (sau cum s-o scrie pe română) şi ultimu’ Expanăn de la WoW. No , le arunci pe toate în afară de joc ****rii dezbrăcate şi zici “Descurcă-te făh, că io tre să ajung la nivelu’ 80″. Nah. Gumesc. E poziţie ipotetică. Jucătorii de Warcraft nu au prietene.

De ce e excitant: OMG poţi să ai personaj Death Knight.
Unde se practică: Northrend.
Câte calorii se ard: Multe, ca la orice ce dă dependenţă

8: Străjerul cu trei picioare: Vi s-a întâmplat vreodată să ajungeţi prima dată la o tipă acasă şi ea să nu vrea să secs? Doar să adormi în braţe cu ea, lingurind că nu vă cunoaştei destul de bine? Ei bine, da, toţi am trecut prin asta. Un tip fraier se va gândi: “nu-i nimic. data viitoare. acum mă mulumesc cu o erecţie molâie şi cu atingerea accidentală a unui sân din laterală”. Nu. Nu se face aşa. Un mascul serios ateaptă ca tipa să adoarmă şi îi face o labă în ureche. Da. Ai auzit bine. Ea adoarme, tu te ridici în picioare lângă pat şi îi slobozeşti o servită spre timpan. Să explice ea la orelist a doua zi cum i-a ajuns sămânţa între ciocănel şi nicovală.

Câte calorii se ard: Ce zici ? N-aud!
leorr
Membru activ

Mesajde cybelle pe 16 Mar 2009, 15:03

foarte tare frate.. :lol: :lol: :wink:
respect
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde jon2004 pe 16 Mar 2009, 15:04

Ba tata , a inebunit lupu ! :D :D Unde duce si lipsa asta de vanatoare ! Si cand te gandesti ca abia s-a incheiat ! :D :D
20
16
12
22LR
222RemMag
6,5x57
6,5x65
8x57
9,3x62
jon2004
Veteran

Locaţie: BARLAD,VASLUI

Mesajde cross67 pe 16 Mar 2009, 15:07

cybelle scrie:

foarte tare frate.. :lol: :lol: :wink:
respect

cu chestii d-astea o sa le dati idei unora... :lol:
nu este pe lume placere mai mare.........
cross67
Veteran

Mesajde aghiuta pe 16 Mar 2009, 15:30

Mai era si varianta de "Rodeo Salbatic".
Esti pe sotioara ta iubita si cand se simte bine,bine si e aproape de Everest,o saruti gingash pe ureche intreband-o daca ii place.Cand raspunde "Daaaaaaa...." adaugi suav:
"Si secretarei mele ii place la fel de mult"
De aici incepe "rodeo salbatic".
Castigi daca te mentii mai mult de zece secunde deasupra :wink:
aghiuta
Veteran

Mesajde val pangica pe 16 Mar 2009, 16:21

Sunteti incorijibili ! Mai avem si vanatorite printre noi - chiar e cazul ......... sa le scriem asa fara perdea ?
Respect
val pangica
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Alin3006 pe 16 Mar 2009, 18:38

A dat strechea in forumisti. Daca nu-i scoatem pe astia undeva ne gasim belaua cu ei...
Alin3006
Veteran

Mesajde aghiuta pe 16 Mar 2009, 18:45

Alin3006 scrie:A dat strechea in forumisti. Daca nu-i scoatem pe astia undeva ne gasim belaua cu ei...

Ceva propuneri concrete :shock: Sunt deschis sugestiilor :lol:
aghiuta
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 16 Mar 2009, 18:46

La un poligon ??? :D :D
Alin3006
Veteran

Mesajde cybelle pe 16 Mar 2009, 18:50

...cu vinatorite cu tot.??? :roll: :mrgreen: :wink:

respect
Vand carti de gramatica. E ieftine...
cybelle
Veteran

Locaţie: Magurele

Mesajde aghiuta pe 16 Mar 2009, 18:57

Alin3006 scrie:La un poligon ??? :D :D

Da' la o combatere ce are ???
Fiecare vine cu vanatoritza lui :wink: :mrgreen:
aghiuta
Veteran

Mesajde timexim pe 16 Mar 2009, 19:02

val pangica scrie:Sunteti incorijibili ! Mai avem si vanatorite printre noi - chiar e cazul ......... sa le scriem asa fara perdea ?

Pai io'ntzeleg ca la acest TOP POZITII, cealalta parte a problemei e cel putin o femeie. Deci n-ar trebui sa stie si ele ce le asteapta? Asha-i normal... :D
8 x 68 e tata lor ...
timexim
Veteran

Mesajde leorr pe 16 Mar 2009, 20:48

ma scuzati pt. postarile anterioare...pt lipsa bip.urilor si a altor forme de cenzura :oops: :oops: :roll:
leorr
Membru activ

Mesajde Ghinda pe 17 Mar 2009, 08:31

Mi s-a inseninat ziua. :lol:
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Ursus2006 pe 17 Mar 2009, 19:16

leorr scrie:ma scuzati pt. postarile anterioare...pt lipsa bip.urilor si a altor forme de cenzura :oops: :oops: :roll:

Leorr, sa treci pe la mine sa te premiez! :lol: Am mai invatat cate ceva in materie de " secs" . :lol:
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Ursus2006
Veteran

Locaţie: Deva. HD

Mesajde leorr pe 18 Mar 2009, 11:28

ok Ursaneee :lol: ! mai vb :lol:
leorr
Membru activ

Mesajde aghiuta pe 18 Mar 2009, 13:37

Hung Chow suna la servici si anunta ca nu poate veni din cauza ca se simte rau:
"Am dureri de cap, de stomac si ma dor picioarele, azi nu pot veni la munca"
Seful ii spune :
"Trebuie sa sti, Hung Chow, ca azi chiar am nevoie de tine aici. De ce nu faci si tu ca mine; cand ma simt bolnav merg la sotia mea si fac o partida de sex... Dupa asta totul se rezolva si ma simt excelent si pot pleca la munca. Incearca si tu asta.."
Dupa 2 ore Hung Chow suna din nou:
"Am facut cum ati spus sefu si acum ma simt minunat. Am sa ajung curand la servici.... Si apropo, aveti o casa foarte draguta.."
aghiuta
Veteran

Mesajde bogdanm pe 18 Mar 2009, 16:39

Iliescu se intalneste cu Bush ca intre sefi de state. Din una din alta ajung sa vorbeasca de pregatirea soldatilor lor.
Bush: - Eu ma mandresc cu soldatii mei; ei mai intai gandesc si apoi executa.
Iliescu: - Si eu ma mandresc cu ai mei da ei mai intai executa si apoi gandesc.
- Pai hai sa-i punem la incercare; ne alegem fiecare cate unul si vedem de ce sunt in stare.
- Foarte bine.
- Mike, vino aici si da-i o palma lui Iliescu.
Sta asta se gandeste, pana la urma spune:
- Nu pot sefu`; e presedinte, e la noi in vizita, nu pot
Iliescu: - Da imi place, da hai sa vezi si tu acum. Gheorghe, vino ma incoa`.
- Sa traiti; ordonati!
- Da-i o palma lui Bush!
Asta se conformeaza, si ii trage una de mai sa cada pe jos.
Bush: - Bravo ma, da acum la ce se gandeste?
Iliescu: - La ce te gandesti ma?
- Pai ma gandeam ca la palma aia mai mergeau doi pumni...
Weapons don't kill people, people kill people.
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Locaţie: Bucuresti/Curtea de Arges

Mesajde bogdanm pe 18 Mar 2009, 16:44

La raportul batalionului de luni dimineata colonelul ordona ca cei care s-au imbatat sambata sa iasa din formatie.
Nimeni nu face un pas in fata.
Colonelul ordona sa faca un pas in fata cei care s-au imbatat duminica.
Din formatie se desprinde un tinar locotenent.
- Bravo MA, zice colonelul noi doi mergem la "refacere " restul la instructie ...dobitocilor!
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde bogdanm pe 18 Mar 2009, 16:50

Vine feciorul de la armata. Tatal il intreaba:
- Ei, feciorasule, cum e la armata?
- Nici nu intreba...
- Ce, tare rau?!
- Vrei ca maine dimineata sa-ti arat?
Dis-de-dimineata, feciorul urca pe clopotul bisericii si incepe sa sune. Incepe o galagie enorma, toata comuna se trezeste. strigate. Se apropie de biserica:
- Ce, ce s-a intamplat?
- Asa! Acum eu si tata vom merge dupa lemne, ceilalti sunt liberi!
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde bogdanm pe 18 Mar 2009, 16:57

Un soldat se intoarce din armata cu o mare intrebare pt. tatal sau care era medic ginecolog:
- Tata, cat am stat in armata am invatat o multime de lucruri, am devenit barbat, dar am o nedumerire...zi-mi si mie, cum se ia SIDA asta?
- Pai...prin contact sexual si prin mucoasa!...
- Auzi, atunci poti lua SIDA si de la o mucoasa de 16 ani?
www.primejdie.ro
bogdanm
Veteran

Mesajde cross67 pe 18 Mar 2009, 17:01

Fragment din Eugen Lovinescu :

Sint inca in pat, si nu-mi pot lua gindul de la tine, de la noaptea trecuta.... mi-as dori atit de mult sa te strivesc la pieptul meu!

In noaptea calda, ai venit la mine pe neasteptate... si ceea ce s-a intamplat a lasat in mine senzatii de neuitat.

Ai aparut de nicaieri si, fara sa-ti fie teama sau rusine, te-am
surprins atingind trupul meu gol... mi-ai simtit indiferenta si m-ai muscat fara mila, innebunindu-ma... ne-am zvircolit toata noaptea intr-un joc nebunesc! In zori am adormit in sfirsit, obosit...

Astazi, cind m-am trezit, te-am cautat indelung, dar nu te-am mai gasit... cearsafurile cazute de pe pat sint singurele martore ale noptii trecute.

Pe corp am inca urmele muscaturilor tale, ma ard si nu ma lasa sa te uit... In noapte asta ma voi preface ca dorm si te voi astepta sa apari din nou...

tzintzar nenorocit!
nu este pe lume placere mai mare.........
cross67
Veteran

AnteriorUrmătorul

Înapoi la OFF-uri si OFF-uri : fotbal, bancuri, barfe si can-can