| Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cutitul de vanatoareModeratori: liviur, george_ciprian86 Re: cutitul de vanatoareAsta este. Mi-asum riscul... desi e in detrimentul meu. Dar macar consum udatura.
Never say never
Re: cutitul de vanatoareMaare risc!da merita!
Re: cutitul de vanatoarePazea! astazi iau panarama de la salonul de tocilarie...impresii pe seara...
Re: cutitul de vanatoare
gata am luat-o! a facut -o nenea asta de iti e frica sa o tii in mana...abia astept sa o probez..tai hartia cu ea in fasii de juma de cm....si apropo a zis nenea tocilaru ca e super ok otelul... deci omu' e pasionat nene...are vreo 4-5 polizoare cu diferite granulatii ...ca sa supravietuiasca face si chei bineinteles....cost 15lei...adresa Lizeanu 40 (asta e in statia de tramvai dinspre OMV cum vii de la intersectia cu St cel Mare)
Re: cutitul de vanatoareOrice otel e bun indiferent de duritate. Atat timp cat lama se foloseste in miscari de retezare(perpendicular pe suprafata de taiere), compozitia materialuli are valoare destul de mica. La taiere e alta poveste.
Si sa nu uit: Distractie placuta la "macetare" Never say never
Re: cutitul de vanatoareStie cineva despre http://www.rosarmsusa.com/catalog/index.php?cPath=22&osCsid=2ef109a9adc14bb3a551b3d5b5c2a8a1
Arata foarte bine si ma bate un gand.
Chiar ca arata bine. E prima data cand le vad.
Re: cutitul de vanatoareAre cineva adresa de mail al lui Lukacs Ferencs, producatorul cutitelor Fero?
Multumesc
Uite ce am gasit eu pe net : http://www.bizoo.ro/firma/LUCKYFERO Si un numar de telefon postat acum ceva timp pe forum : 0744912894 .
iti dau eu si catalogul si numarul de telefon
Re: cutitul de vanatoareAcu ca veni vorba de producator roman, stie cineva pe altcineva care face si cutite dupa proiect? si daca da cat costa? Cat un cutit normal sau ne intelegem la un pret ceva mai mic?
Am mai multe proiecte de cutit...dar nu are cine sa le faca, pentru ca nu mai lucrez in domeniu sa mai rog un nene strungar sau frezor pentru material. Never say never
Re: cutitul de vanatoareSalut , am citit primele pagini ale acestui topic si nu am gasit raspuns la ce ma interesa , poate ma ajutati voi .
Ce cutit imi recomandati pentru ,<scriu asa cum am mai vazut pe aici> , "taiat lemne si facut bordei" Multumesc anticipat
Re: cutitul de vanatoareDe taiat lemne clar ai nevoie de topor. Dar de facut bordei ca adapost de ploaie, este de ajuns si un briceag Swiss army knife. In schimb daca vrei un adapost mai mare, informatiile despre cum sa-l faci si materialele necesare sunt mult mai importante decat modelul sau marimea cutitului. Dar astfel de informatii sa le punem pe topicul "adapost", sa nu alteram aici subiectul
Never say never
Re: cutitul de vanatoareAdapost rudimentar , nu mare , mersi pentru raspuns !
Asa ceva ? : http://www.itqb.unl.pt/news/a-swiss-arm ... tion/image
Cu swiss army knife pana faci adapostul rudimentar trece sezonul de vanatoare RESIGNATION IS OUR BIGGEST ENEMY
Poti vorbi cu d-nul Lukacs Ferenc iti poate face orce tip de cutit orce model,eu am facut la el si sint foarte multumit de cutite (e un mare meserias),referitor la pret totul se negociaza.Nr tel 0744912895,e-mail:lukacsferenc@easynet.ro)
Re: Cutitul de vanatoareEste cineva care poate aduce cutite de la celebra firma Busse??
siteul este urmatorul: http://bussecompanystore.com/index.htm Merci
Re: Cutitul de vanatoareEu am un Marttiini Lynx sunt super multumit de el cu o lama forte elastica si taioasa forte bun la jupuitul si spintecatul vanatului.
![]() Shi-shi I am hunting wabbits !!!!
![]()
Re: Cutitul de vanatoarece parere aveti de marca de cutite boker? de bine arata bine... le gasiti pe frankonia.de
Re: Cutitul de vanatoareparerea mea este ca toate cutitele sunt frumoase......acum sepinde de gustul fiecaruia si la ce anume vrem sa le folosim....
numai bine...
Re: Cutitul de vanatoareVad ca mai nimeni nu indrazneste sa-si etaleze cutitele "proprietate privata"
Never say never
Re: Cutitul de vanatoare![]() asta e unul din cutitele folosite curent mai am tot de la ei un briceag simplu fara multe accesorii cu 20 de functii care e bun la lucruri mai maruntele.iar pentru pescuit am un cutit plutitor bun la toate. in schimb pentru jupuit am un cutit ruko 440,pentru nevoile mele sunt mai mult decit suficiente
Re: Cutitul de vanatoaredespre cutite... niciodata unul de fabrica nu va avea personalitatea unui cutit facut hand made si otelurile pe care se lucreaza custom, in cele mai multe din cazuri, sunt deosebite si nu prea folosite de firme "de serie"
daca cautati cutit ieftin (la 50-100 ron) sa il abuzati in fel si chip si apoi sa il schimbati, foarte bine, nu e nimic rau in asta, dar daca cautati ceva deosebit, poate e cazul sa incercati si ceva faut custom, special pt dumneavoastra, cutite mai scumpe (dar nu exagerat, comparabil cu cutite de serie "de firma"). poate ca nu o sa va vina sa dati cu cutitul in copac si nici sa dati cu ciocanul pe lama sa taiati osul... nici nu e recomandat pt un cutit de calitate, dar cu siguranta veti gasi o serie de avantaje greu de egalat www.myknife.ro site din romania (arad) preturi negociabile si oteluri deosebite se asigura ascutire si reparatii gratuite la cutitele cumparate, pe viata
Re: Cutitul de vanatoareAm cumparat un cutit de la Soimu' si mai astept sa-mi termine inca unul. Sunt foarte multumit. Otelul D2 este usor de intretinut, se poate ascuti bine si tine bine taisul, o data ascutit.
Cutite facute pe comanda, le-as cumpara pentru ca sunt de calitatea, sunt exact asa cum vreau eu si pentru ca au personalitate. Cutitele "la comanda" nu se cumpara pentru ca sunt mai ieftine decat cele de serie! Nu au cum sa fie! Daca sunt mai ieftine, au o problema! E la fel cum carnea de vanat nu are cum as fie mai ieftina ca cea de animal de crescatorie! -Catalin
Re: Cutitul de vanatoare
eu am un Boker si sunt foarte multumit de el nu este pe lume placere mai mare.........
Re: Cutitul de vanatoareE brici. Să-l foloseşti sănătos
La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori |
Publicitate
|